• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor

Rezultati za

Maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor - Uvoz izvoz

 1. SATNSOCKS

  Turčija

  SATNSOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah stocking factories, ladies' stockings. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. EVRENMAK MAKINA .

  Turčija

  EVRENMAK MAKINA ., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for hosiery factories, sock manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI

  Turčija

  BEKBOGA TEKS SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. YIGIT SOCKS TEXTILE

  Turčija

  YIGIT SOCKS TEXTILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah children's socks, men's socks. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. STILIM SOCKS

  Turčija

  STILIM SOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah Antibacterial Socks, stocking factories, Socks made from bamboo fibre, football socks. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DBG DIAMENTE ÇORAP

  Turčija

  DBG DIAMENTE ÇORAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kratke nogavice. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, wholesale stockings, clothing for new-born babies, tights for children, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CASE SUPERSTORE

  Združena Kraljevina

  CASE SUPERSTORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Aylesbury, Združena Kraljevina.

 3. NORMIT

  Slovaška

  NORMIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah application software for private companies in the service sector, industrial equipment. Sedež podjetja je v kraju Malacky, Slovaška.

 4. NARSAN MAK

  Turčija

  NARSAN MAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Deluje tudi v panogah small parts for precision turning factories. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. IRMAC TEX S.R.L.

  Italija

  IRMAC TEX S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, machinery and equipment for hosiery factories, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Borgosatollo, Italija.

 1. BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX

  Italija

  BIEMMI ANTONIO SERVO-TEX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, machinery and equipment for hosiery factories, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Botticino, Italija.

 2. CETME

  Italija

  CETME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, machinery and equipment for hosiery factories, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Reggio Nell'emilia, Italija.

 1. BAYBAZ TEKSTIL

  Turčija

  BAYBAZ TEKSTIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. BESTON COMPANY

  Združene Države

  BESTON COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Združene Države.

 3. HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD.

  Združene Države

  HAIYAN XINGLONG FASTENER CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Haiyan, Združene Države.

 4. TECNOPEA S.R.L.

  Italija

  TECNOPEA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Likalni stroji, industrijski. Deluje tudi v panogah Oblačila - stroji in materiali za industrijo, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Quinzano D'oglio, Italija.

 5. CESARE COLOSIO S.R.L.

  Italija

  CESARE COLOSIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, machinery and equipment for hosiery factories, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Rezzato, Italija.

 6. ENKI SOCKS

  Turčija

  ENKI SOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Edirne, Turčija.

 7. FIMATEX S.R.L.

  Italija

  FIMATEX S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, parts and accessories for textile machines, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Scandicci, Italija.

 8. B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO

  Italija

  B.G. ASSISTENZA DI GIALDINI ANGIOLO MORENO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oblačila - stroji in materiali za industrijo. Deluje tudi v panogah maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor, machinery and equipment for hosiery factories, maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Ponte Buggianese, Italija.

 1. UCA ÇORAP

  Turčija

  UCA ÇORAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. DROP SOCKS

  Turčija

  DROP SOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MESA SOCKS

  Turčija

  MESA SOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. SEL ÇORAP

  Turčija

  SEL ÇORAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. HABERSOCKS

  Turčija

  HABERSOCKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi maskiner och utrustningar för tillverkning av strumpor. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. BICCHIERAI S.R.L.

  Italija

 7. CALZIFICIO ROSA DI LIU MIN

  Italija

 8. G.B.

  Italija

 9. L.A.A.S. LONATI ANGLO - AMERICAN SCHOOL S.R.L.

  Italija

 10. RUMI S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno