• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mešani kolači

Rezultati za

Mešani kolači - Uvoz izvoz

 1. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgija

  Verified by europages badge

  THE FRENCH CAKE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Poslovna darila, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Braine-Le-Château, Belgija.

 2. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DRIESSEN UNITED BLENDERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 3. BURCAK FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  BURCAK FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Začimbe. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Omake, Torte in peciva, Kakav in čokolada, coffee, Mešani kolači, Omake, vinegar, Powdered drinks. Sedež podjetja je v kraju Livry Gargan, Francija.

 4. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, chocolate, bakery, food gelatins, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DAPEPPA

  Nizozemska

  DAPEPPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Keksi, appetisers, Keksi, popcorn. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Nemčija

  PFAHNL BACKMITTEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Ettringen, Nemčija.

 2. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Nemčija

  DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Birstein, Nemčija.

 3. BACKALDRIN SUISSE AG

  Švica

  BACKALDRIN SUISSE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 4. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italija

  ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah supplies for restaurants, sugar processing. Sedež podjetja je v kraju Lercara Friddi, Italija.

 5. HEOLBIO

  Francija

  HEOLBIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah basic food preparations for patisseries, organic products. Sedež podjetja je v kraju Baud, Francija.

 1. ECO BIO ALIMENTARE

  Italija

  ECO BIO ALIMENTARE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Organics - prehrana, energy bars. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio In Bosco, Italija.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Turčija

  BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished pastry products, semi-finished bakery products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. PROMIX SRL

  Italija

  PROMIX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished bakery products, semi-finished pastry products. Sedež podjetja je v kraju Guardiagrele, Italija.

 2. BAKEART LTD

  Združena Kraljevina

  BAKEART LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, cake decorations, chocolate, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Port Talbot, Združena Kraljevina.

 3. CANDYMAN GMBH

  Nemčija

  CANDYMAN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Ladbergen, Nemčija.

 4. DISIO SRL

  Italija

  DISIO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished products for ice cream bars, semi-finished pastry products. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

 5. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italija

  CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, sicilian cannoli, cannolo pastries, Mešani kolači, hand-made ice-cream. Sedež podjetja je v kraju Camporotondo Etneo, Italija.

 6. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Španija

  FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah traditional sweets, operation levers. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 7. IREKS GMBH

  Nemčija

  IREKS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, Mešani kolači, Dietna in organska hrana, Mešani kolači, brioches and morning goods, flavours for bakery products. Sedež podjetja je v kraju Kulmbach, Nemčija.

 8. PATISSERIE RICHARD

  Belgija

  PATISSERIE RICHARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Drobno pecivo, Mešani kolači, diabetic food, healthy bread, Drobno pecivo, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Châtelineau, Belgija.

 1. UMCEREAL GMBH

  Nemčija

  UMCEREAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, flour for pastry-making, gluten-free product, toppings. Sedež podjetja je v kraju Ettenheim, Nemčija.

 2. SPECIAL MIX

  Grčija

  SPECIAL MIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dodatki, hrana. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Ionia, Thessaloniki, Grčija.

 3. PETER BACKWAREN OHG

  Nemčija

  PETER BACKWAREN OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Drobno pecivo, Mešani kolači, pastries for breakfast, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 4. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litva

  EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Kruh, Torte in peciva, Mešani kolači, Peka peciva, Kruh, Torte in peciva, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju LAZDIJAI, Litva.

 5. C. SIEBRECHT SÖHNE KG

  Nemčija

  C. SIEBRECHT SÖHNE KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Dietna in organska hrana. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, baking ingredients, margarine for bakeries, chemical and natural yeasts. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 6. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Nemčija

  ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, bakery products. Sedež podjetja je v kraju Völklingen, Nemčija.

 7. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Moka in zdrob. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, flour, Mešani kolači, cereals, muesli. Sedež podjetja je v kraju Mönsheim, Nemčija.

 8. TAARTENWINKEL.NL

  Nizozemska

  TAARTENWINKEL.NL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 9. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, spelt, Mešani kolači, patisserie and pasta products, organic products. Sedež podjetja je v kraju Ulm, Nemčija.

 10. FALA GMBH

  Nemčija

  FALA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, bakery products, leaven, patisserie and pasta products. Sedež podjetja je v kraju Bühl, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za