• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mešani kolači

Rezultati za

Mešani kolači - Uvoz izvoz

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Francija

  Verified by europages badge

  Discover Centre de Formations CBC & Business, a benchmark provider for anybody who wants to brush up their skills in CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) and how to set up a business. We promise to provide quality professional training leading to a diploma. Among our standout products for professionals at kits designed specially for kids' birthday parties, including a curated selection of tiny crockery and themed accessories to make an unforgettable party. Dive into the wonderful world of sprinkle kits that offer a limitless palette of colours and shapes to adorn your sugary creations. Our range of kits also includes a wide variety of accessories and essential tools for adding precise and elegant finishing touches to your creations. Also, our collection of food-safe colourings provides and eye-popping choice of colours to give your baked masterpieces vibrancy and originality. At Centre de Formations CBC & Business, we promise to give you the best tools and training to free up your creativity and hit new peaks in your career.

 2. NFG NEW FOOD GROUP GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  NFG NEW FOOD GROUP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Oblikovanje embalaže, dietetic foods, Oblikovanje embalaže, ekologiska kosttillskott, proteins, brownies, gluten-free pasta, brand design. Sedež podjetja je v kraju Schlüsselfeld, Nemčija.

 3. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgija

  Verified by europages badge

  THE FRENCH CAKE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Poslovna darila, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Braine-Le-Château, Belgija.

 4. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DRIESSEN UNITED BLENDERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 5. BURCAK FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  BURCAK FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Začimbe. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Omake, Torte in peciva, Kakav in čokolada, coffee, Mešani kolači, Omake, vinegar, Powdered drinks. Sedež podjetja je v kraju Livry Gargan, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, chocolate, bakery, food gelatins, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. DAPEPPA

  Nizozemska

  DAPEPPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Keksi, appetisers, Keksi, popcorn. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 3. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italija

  ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah supplies for restaurants, sugar processing. Sedež podjetja je v kraju Lercara Friddi, Italija.

 4. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Nemčija

  DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Birstein, Nemčija.

 5. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Nemčija

  PFAHNL BACKMITTEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Ettringen, Nemčija.

 1. BACKALDRIN SUISSE AG

  Švica

  BACKALDRIN SUISSE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 2. AMERICAN MUFFIN CO. LTD

  Združena Kraljevina

  AMERICAN MUFFIN CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, muffin, wholesale of cakes and pastries. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. HEOLBIO

  Francija

  HEOLBIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah basic food preparations for patisseries, organic products. Sedež podjetja je v kraju Baud, Francija.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Turčija

  BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished pastry products, semi-finished bakery products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ECO BIO ALIMENTARE

  Italija

  ECO BIO ALIMENTARE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Organics - prehrana, energy bars. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio In Bosco, Italija.

 4. PROMIX SRL

  Italija

  PROMIX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished bakery products, semi-finished pastry products. Sedež podjetja je v kraju Guardiagrele, Italija.

 5. BAKEART LTD

  Združena Kraljevina

  BAKEART LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, cake decorations, chocolate, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Port Talbot, Združena Kraljevina.

 6. CANDYMAN GMBH

  Nemčija

  CANDYMAN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Ladbergen, Nemčija.

 7. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgija

  SILLY BELGIUM SA/NV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah marzipan, culinary decoration using pralines and chocolate. Sedež podjetja je v kraju Jette, Belgija.

 8. DISIO SRL

  Italija

  DISIO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah semi-finished products for ice cream bars, semi-finished pastry products. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

 1. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italija

  CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, sicilian cannoli, cannolo pastries, Mešani kolači, hand-made ice-cream. Sedež podjetja je v kraju Camporotondo Etneo, Italija.

 2. FALA GMBH

  Nemčija

  FALA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kvasi in kvasila, užitni. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, bakery products, leaven, patisserie and pasta products. Sedež podjetja je v kraju Bühl, Nemčija.

 3. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, spelt, Mešani kolači, patisserie and pasta products, organic products. Sedež podjetja je v kraju Ulm, Nemčija.

 4. HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT

  Nemčija

  HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, bakery products, Mešani kolači, flavours for bakery products, bread flour. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt A.m., Nemčija.

 5. PATISSERIE DUMONT

  Belgija

  PATISSERIE DUMONT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Kruh, fruit tarts, Mešani kolači, Kruh, freshly-made pastries. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 6. HEALTHY CAKES S.L.

  Španija

  HEALTHY CAKES S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju La Pobla De Vallbona, Španija.

 7. SPECIAL MIX

  Grčija

  SPECIAL MIX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dodatki, hrana. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Mešani kolači, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Ionia, Thessaloniki, Grčija.

 8. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Španija

  MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, ki deluje v panogi Mešani kolači. Deluje tudi v panogah confectionery, pastries, assorted cream pastries, hand-made confectionery. Sedež podjetja je v kraju La Roda-Albacete, Španija.

 9. TAARTENWINKEL.NL

  Nizozemska

  TAARTENWINKEL.NL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 10. CNUDDE

  Belgija

  CNUDDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Mešani kolači, Keksi in pecivo, Mešani kolači, pastries, Keksi in pecivo, pralines. Sedež podjetja je v kraju Kuurne, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za