• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mešanice krmil za živino in perutnino

Rezultati za

Mešanice krmil za živino in perutnino - Uvoz izvoz

 1. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turčija

  ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, animal feed additives, limestones for animal feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, Premixes for pigs. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. MCEPHARMA S.R.O.

  Češka Republika

  MCEPHARMA S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dodatki k prehrani. Deluje tudi v panogah Hrana za hišne živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Posebno pakiranje, Hrana za hišne živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Posebno pakiranje. Sedež podjetja je v kraju Bílovec, Češka Republika.

 3. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turčija

  VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italija

  PLANTAMURA CARLO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, bovine feed, ovine feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, zootechnical feed. Sedež podjetja je v kraju Altamura, Italija.

 5. PIENSOS ORTIN

  Španija

  PIENSOS ORTIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah bird food, Sale of cat food. Sedež podjetja je v kraju Alquerías-Murcia, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AGROPIENSO

  Španija

  AGROPIENSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Krmila za živali, animal feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Binéfar-Huesca, Španija.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraijna

  UKRAINSKE ZERNO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Premixes for pigs, supplementary feeds. Sedež podjetja je v kraju Poltava, Ukraijna.

 3. SPC GLOBUS LTD

  Ukraijna

  SPC GLOBUS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turčija

  ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Transfer of complete production lines, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. FEEDLANCE B.V.

  Nizozemska

  FEEDLANCE B.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Živina in perutnina - krmila, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Živina in perutnina - krmila, Biologically active feed additives, zootechnical feed. Sedež podjetja je v kraju Veldhoven, Nizozemska.

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Poljska

  PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živina in perutnina - krmila. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino, animal feed, whole grain wheat, Sweet corn. Sedež podjetja je v kraju Radziejow, Poljska.

 2. ETHIFENOL S.R.L.

  Italija

  ETHIFENOL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 1. FARMA BLOCK

  Grčija

  FARMA BLOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Liti, Thessaloniki, Grčija.

 2. BAERT MENGVOEDERS

  Belgija

  BAERT MENGVOEDERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Zrna za živino in perutnino, natural fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 3. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Nemčija

  ANGERMUND GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krma in slama. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 4. BEPRO

  Belgija

  BEPRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Feeds for ducks, Mešanice krmil za živino in perutnino, Feed fodder for calves, plant and equipment for the preparation of animal feeds. Sedež podjetja je v kraju Geel, Belgija.

 5. AGRIFOOD

  Poljska

  AGRIFOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Bojanowo, Poljska.

 6. SC ELUNOS SRL

  Romunija

  SC ELUNOS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino, Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Gaesti, Romunija.

 7. THEEUWSE MOONEN

  Belgija

  THEEUWSE MOONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, cattle feed, Feed fodder for cows, Mešanice krmil za živino in perutnino, food for rodents. Sedež podjetja je v kraju Baarle-Hertog, Belgija.

 8. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Poljska

  ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Semena trave. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Mešanice krmil za živino in perutnino, Poljedelstvo - storitve, herbaceous plant, fruit salads, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Załom, Poljska.

 1. DE POORTERE JEAN

  Belgija

  DE POORTERE JEAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribja moka za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Blaugies, Belgija.

 2. CLAESEN GRANEN

  Belgija

  CLAESEN GRANEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribja moka za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, cereals. Sedež podjetja je v kraju Zutendaal, Belgija.

 3. SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L.

  Italija

  SPECIALMIX MIGLIONICO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, dog food, Žitarice in zrna, Feeds for layer, zootechnical feed. Sedež podjetja je v kraju Altamura, Italija.

 4. LEIEVOEDERS

  Belgija

  LEIEVOEDERS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, feeds for birds. Sedež podjetja je v kraju Sint-Eloois-Vijve, Belgija.

 5. TECNOVIT

  Španija

  TECNOVIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah vitamins. Sedež podjetja je v kraju Tarragona, Španija.

 6. STEMAR

  Ukraijna

  STEMAR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, agricultural products for zootechnical foods, pharmaceutical products for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

 7. TECHNOMASHSTROY

  Ukraijna

  TECHNOMASHSTROY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Goriva, trdna, wood briquette machines, Mešanice krmil za živino in perutnino, Goriva, trdna. Sedež podjetja je v kraju Cherkasy, Ukraijna.

 8. VOEDERS D'AUSSY

  Belgija

  VOEDERS D'AUSSY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrna za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, Feed fodder for cows. Sedež podjetja je v kraju Torhout, Belgija.

 9. HTN HEROS TIERNAHRUNG PRODUKTIONS GMBH

  Nemčija

  HTN HEROS TIERNAHRUNG PRODUKTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Moka in zdrob, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Moka in zdrob, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Drognitz, Nemčija.

 10. LLC BELMIKS

  Ukraijna

  LLC BELMIKS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Veterinarske storitve. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Veterinary products, complete animal feeds for all breeds, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Bila Tserkva, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno