• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mešanice krmil za živino in perutnino

Rezultati za

Mešanice krmil za živino in perutnino - Uvoz izvoz

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Češka Republika

  MCEPHARMA S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dodatki k prehrani. Deluje tudi v panogah Hrana za hišne živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Posebno pakiranje, Hrana za hišne živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Posebno pakiranje. Sedež podjetja je v kraju Bílovec, Češka Republika.

 2. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turčija

  VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 3. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italija

  PLANTAMURA CARLO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, bovine feed, ovine feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, zootechnical feed. Sedež podjetja je v kraju Altamura, Italija.

 4. PIENSOS ORTIN

  Španija

  PIENSOS ORTIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah bird food, Sale of cat food. Sedež podjetja je v kraju Alquerías-Murcia, Španija.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turčija

  ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, animal feed additives, limestones for animal feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, Premixes for pigs. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AGROPIENSO

  Španija

  AGROPIENSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Krmila za živali, animal feed, Mešanice krmil za živino in perutnino, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Binéfar-Huesca, Španija.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraijna

  UKRAINSKE ZERNO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Premixes for pigs, supplementary feeds. Sedež podjetja je v kraju Poltava, Ukraijna.

 3. SPC GLOBUS LTD

  Ukraijna

  SPC GLOBUS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turčija

  ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sistemi za krmljenje. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Transfer of complete production lines, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. FEEDLANCE B.V.

  Nizozemska

  FEEDLANCE B.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Živina in perutnina - krmila, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Živina in perutnina - krmila, Biologically active feed additives, zootechnical feed. Sedež podjetja je v kraju Veldhoven, Nizozemska.

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Poljska

  PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živina in perutnina - krmila. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino, animal feed, whole grain wheat, Sweet corn. Sedež podjetja je v kraju Radziejow, Poljska.

 2. CLAESEN GRANEN

  Belgija

  CLAESEN GRANEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribja moka za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, cereals. Sedež podjetja je v kraju Zutendaal, Belgija.

 1. TECHNOMASHSTROY

  Ukraijna

  TECHNOMASHSTROY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Goriva, trdna, wood briquette machines, Mešanice krmil za živino in perutnino, Goriva, trdna. Sedež podjetja je v kraju Cherkasy, Ukraijna.

 2. BEPRO

  Belgija

  BEPRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Feeds for ducks, Mešanice krmil za živino in perutnino, Feed fodder for calves, plant and equipment for the preparation of animal feeds. Sedež podjetja je v kraju Geel, Belgija.

 3. THEEUWSE MOONEN

  Belgija

  THEEUWSE MOONEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, cattle feed, Feed fodder for cows, Mešanice krmil za živino in perutnino, food for rodents. Sedež podjetja je v kraju Baarle-Hertog, Belgija.

 4. ETHIFENOL S.R.L.

  Italija

  ETHIFENOL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 5. VOEDERS D'AUSSY

  Belgija

  VOEDERS D'AUSSY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zrna za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Mešanice krmil za živino in perutnino, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, Feed fodder for cows. Sedež podjetja je v kraju Torhout, Belgija.

 6. TECNOVIT

  Španija

  TECNOVIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah vitamins. Sedež podjetja je v kraju Tarragona, Španija.

 7. FARMA BLOCK

  Grčija

  FARMA BLOCK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Liti, Thessaloniki, Grčija.

 8. SC ELUNOS SRL

  Romunija

  SC ELUNOS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino, Poljedelstvo - storitve, Kemična gnojila, Krma in slama, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Gaesti, Romunija.

 1. STEMAR

  Ukraijna

  STEMAR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, Mešanice krmil za živino in perutnino, Živinoreja, agricultural products for zootechnical foods, pharmaceutical products for veterinary use. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

 2. BAERT MENGVOEDERS

  Belgija

  BAERT MENGVOEDERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Zrna za živino in perutnino, natural fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Zele, Belgija.

 3. DE POORTERE JEAN

  Belgija

  DE POORTERE JEAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribja moka za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Zrna za živino in perutnino, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Blaugies, Belgija.

 4. LEIEVOEDERS

  Belgija

  LEIEVOEDERS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, feeds for birds. Sedež podjetja je v kraju Sint-Eloois-Vijve, Belgija.

 5. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Poljska

  ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Semena trave. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - storitve, Mešanice krmil za živino in perutnino, Poljedelstvo - storitve, herbaceous plant, fruit salads, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Załom, Poljska.

 6. LEEUW-AGRAR INH. PAUL KEVELAER

  Nemčija

  LEEUW-AGRAR INH. PAUL KEVELAER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Prašiči, Moka in zdrob, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino, Prašiči, Moka in zdrob, Krmila za živali, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Kalkar, Nemčija.

 7. PIENSOS TEIST

  Španija

  PIENSOS TEIST, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Ajalvir, Španija.

 8. INTERNET MAGAZIN KOMBIBAR.BY

  Belorusija

  INTERNET MAGAZIN KOMBIBAR.BY, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Deluje tudi v panogah farm. Sedež podjetja je v kraju Zaslavl, Belorusija.

 9. GEMMYFARM

  Turčija

  GEMMYFARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 10. CADUCEUS

  Ukraijna

  CADUCEUS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Mešanice krmil za živino in perutnino, preserved foodstuffs, frozen meats, Mešanice krmil za živino in perutnino. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno