• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mehka in navadna čokolada

Rezultati za

Mehka in navadna čokolada - Uvoz izvoz

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  70 years of experience. Günthart is one of the world's leading suppliers in the confectionery decoration industry. We employ more than 1500 people across 10 countries in accordance with IFS and BRC quality standards. With over 70 years' experience in cake decorations and gifts combined with a passion for innovation, we are your perfect partner for sweet cake decorations and new gift ideas. Our international team of Günthart employees and sales partners are on hand to offer you expert advice and support. Using the best ingredients and sophisticated production processes in the manufacture of cake decorations, we offer bakeries, patisseries and specialist dealers premium quality products for every occasion and any season. The result is delectable decorations for cakes and pastries for all occasions, such as weddings and birthdays.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Francija

  Verified by europages badge

  CHOCOLATS JANIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila, Kakav in čokolada, Čokoladne slaščice, Slaščice brez čokolade, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Boissy Saint Leger, Francija.

 3. ITALDOLCI S.R.L.

  Italija

  ITALDOLCI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah chocolate, comfits, Ekologisk choklad, chocolate bars. Sedež podjetja je v kraju Barletta, Italija.

 4. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italija

  GUSTI D'ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, dry pasta, wholesale coffee, Voda - pridobivanje in distribucija, wine vinegar. Sedež podjetja je v kraju Moncalieri, Italija.

 5. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Francija

  LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, Mehka in navadna čokolada, Traditional hand-crafted chocolates, candied fruit. Sedež podjetja je v kraju Moyon, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BEAFORM & VITANIL'S

  Turčija

  BEAFORM & VITANIL'S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah food additives, natural gelatines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. FORMYCAKE S.L.

  Španija

  FORMYCAKE S.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 3. CHOCOLATES SOLE

  Španija

  CHOCOLATES SOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah creativity. Sedež podjetja je v kraju Barberá Del Vallés, Španija.

 4. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Španija

  XAVIER MOR CHOCOLATIER, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah chocolate production, sugar free chocolate, milk chocolate, chocolate torrone. Sedež podjetja je v kraju BARCELONA, Španija.

 5. PURATOS

  Belgija

  PURATOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dodatki, hrana. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada, Hrana in pijača - komponente, Arome za živila, Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada, Hrana in pijača - komponente, Arome za živila. Sedež podjetja je v kraju Groot-Bijgaarden, Belgija.

 1. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Poljska

  HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Dodatki, hrana. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, sugar, Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Luboń, Poljska.

 2. AVK

  Ukraijna

  AVK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Dnepropetrovsk, Ukraijna.

 1. CARRÉ NOIR

  Belgija

  CARRÉ NOIR, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice, chocolate, Business gifts, Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 2. KAOKA

  Francija

  KAOKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice, Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Carpentras, Francija.

 3. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Poljska

  MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sladoled in sorbet. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, coffee, ice cream, Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Rzeszów, Poljska.

 4. CHOCOFOLIE

  Belgija

  CHOCOFOLIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Ghislengien, Belgija.

 5. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italija

  ARLOTTI E SARTONI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju San Giorgio Di Piano, Italija.

 6. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgija

  CHOCOLATIER DE BRUYN NV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, Mehka in navadna čokolada, hand-made chocolate sweets. Sedež podjetja je v kraju Louvin-La-Neuve, Belgija.

 7. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Madžarska

  DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 8. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italija

  CIOCCAFÈ S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah subcontract working, pure chocolate pralines. Sedež podjetja je v kraju Aprilia, Italija.

 1. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turčija

  CHOCOKEYF ÇIKOLATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah fireproof cabinets. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CHOCOGOOD

  Tunizija

  CHOCOGOOD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 3. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Francija

  CASTELANNE CHOCOLATERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, chocolate bars, Kakav in čokolada. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 4. CHOCOMOCO LTD.

  Poljska

  CHOCOMOCO LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah chocolate factory, fireproof cabinets. Sedež podjetja je v kraju Wiazowna, Poljska.

 5. TOHI

  Belgija

  TOHI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice, Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Wauthier-Braine, Belgija.

 6. RAVICO

  Belgija

  RAVICO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Deluje tudi v panogah Torte in peciva, Torte in peciva, handmade pralines. Sedež podjetja je v kraju Londerzeel, Belgija.

 7. WITOR'S S.R.L.

  Italija

  WITOR'S S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice, Mehka in navadna čokolada, Čokoladne slaščice. Sedež podjetja je v kraju Corte De' Frati, Italija.

 8. BENDICION EXPORTACIONES

  Španija

  BENDICION EXPORTACIONES, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju La Coruña, Španija.

 9. TAL COM PINTA SL

  Španija

  TAL COM PINTA SL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju Sant Fruitós de Bages - CATALONIA, Španija.

 10. CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. )

  Italija

  CONFETTURE ELLEGI ( S.N.C. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadne konzerve in džemi. Deluje tudi v panogah Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada, Kakav in čokolada, Mehka in navadna čokolada. Sedež podjetja je v kraju CORCIANO, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za