• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mehka pšenica

Rezultati za

Mehka pšenica - Uvoz izvoz

 1. TERRA LLC

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  TERRA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Zdrob, Moka in zdrob, Juhe, Žitarice za zajtrk, Žitarice in zrna, cereals, cereal semolinas, oat cereal. Sedež podjetja je v kraju Pervomaysky, Ukraijna.

 2. EUXINE SEA TRADING

  Ukraijna

  EUXINE SEA TRADING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, soft wheat flour, millet seeds, split peas. Sedež podjetja je v kraju Chernomorsk, Ukraijna.

 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Francija

  LA FERME DU CHAILLOUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trda pšenica. Deluje tudi v panogah Mehka pšenica, Mehka pšenica, hemp. Sedež podjetja je v kraju Saint Mard De Réno, Francija.

 4. CAPITAL TRADE GRAIN

  Poljska

  CAPITAL TRADE GRAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah maize cereals, veneered wood, manufacturing of plywood, Edible snails. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 5. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Romunija

  GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah moisture absorption. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Turčija

  UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Mletje žitaric, Živilska industrija - stroji in oprema, Mletje žitaric, separators. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. AMG-KERNEL SRL

  Moldavija

  AMG-KERNEL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah barley, apples. Sedež podjetja je v kraju Soroca, Moldavija.

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Turčija

  ACTIVE INTERNATIONAL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Bencin - goriva, Olja, rastlinska, Bencin - goriva. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Švedska

  ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sladkor. Deluje tudi v panogah Mehka pšenica, flour, animal feed, cereals, Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Gallivare, Švedska.

 5. MUZATO CORPORATION

  Kanada

  MUZATO CORPORATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Oljnice, buckwheat, Oljnice, import and export of pulses, mustard. Sedež podjetja je v kraju Toronto, Kanada.

 1. AGRO TRADE AGENCY

  Poljska

  AGRO TRADE AGENCY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje, sunflower oil, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Olja, rastlinska, Surovo rastlinsko olje. Sedež podjetja je v kraju Warsaw, Poljska.

 2. MASELIS

  Belgija

  MASELIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah Žitarice za zajtrk, cerial flakes, Žitarice za zajtrk, cereal middlings. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 1. ECLIES TRADE LLC

  Ukraijna

  ECLIES TRADE LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah rape seeds. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 2. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Ukraijna

  INTERVIDKONTRAKT LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah bran, barley, seed oil, sugar. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 3. LINK-EXPO

  Nemčija

  LINK-EXPO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pšenica. Deluje tudi v panogah Mehka pšenica, Pijače, Mehka pšenica, sunflower oil, Pijače. Sedež podjetja je v kraju Ebersburg, Nemčija.

 4. PETROHANDEL GMBH

  Nemčija

  PETROHANDEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oljnice. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Mehka pšenica, Žitarice in zrna, flax seeds, barley, Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 5. EDWIN STELL CORPORATION

  Ukraijna

  EDWIN STELL CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah calcium carbonate, table salt, sorghum. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 6. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Turčija

  SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Diet - hrana. Deluje tudi v panogah Mehka pšenica, durum wheat, Sugar beet, Organic cane sugar, Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. GROUPE OROS

  Benin

  GROUPE OROS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Cotonou, Benin.

 8. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Ukraijna

  LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 1. TARASIVSKIY MLYN

  Ukraijna

  TARASIVSKIY MLYN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah soft wheat flour. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 2. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Francija

  SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mletje žitaric. Deluje tudi v panogah Mehka pšenica, flour, breadcrumbs, Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Ales, Francija.

 3. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldavija

  ACCESAL-GRUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah sinks, apples. Sedež podjetja je v kraju Raionul Singerei, Moldavija.

 4. PODGORENI SRL

  Moldavija

  PODGORENI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah apples, maize. Sedež podjetja je v kraju Raionul Cantemir, Moldavija.

 5. HONARVAR TRADING CO.

  Iran

  HONARVAR TRADING CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Shiraz, Iran.

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Gernesey

  DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah turkey roast, double rooms up to 40 euros. Sedež podjetja je v kraju Mauerstetten, Gernesey.

 7. KARMALIUK UA

  Ukraijna

  KARMALIUK UA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah dried fruit. Sedež podjetja je v kraju Khmelnytskyi, Ukraijna.

 8. KUBA TRADE

  Ukraijna

  KUBA TRADE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Dnipro, Ukraijna.

 9. PELLET SZERVIZ KFT.

  Madžarska

  PELLET SZERVIZ KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Sedež podjetja je v kraju Gárdony, Madžarska.

 10. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Italija

  AGRIMONDO POLIZIANO SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mehka pšenica. Deluje tudi v panogah clean room control certification. Sedež podjetja je v kraju Montepulciano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za