• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • meso in mesni izdelki

Rezultati za

Meso in mesni izdelki - Uvoz izvoz

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Francija

  Verified by europages badge

  LES FERMIERS D'ARGOAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jajca. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Meso in mesni izdelki, Sveža kokoš in piščanec, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Meso in mesni izdelki, Sveža kokoš in piščanec. Sedež podjetja je v kraju Ploufragan, Francija.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Španija

  Verified by europages badge

  CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Sir, veal, pork, mutton, poultry meat, Sir, hamburger, BOTIFARRAS. Sedež podjetja je v kraju Sant Feliu De Guixols-Girona, Španija.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Francija

  Verified by europages badge

  JOKO GASTRONOMIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gastronomske specialitete. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Ročna obrt, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, dressed game products. Sedež podjetja je v kraju Lyon, Francija.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  GOLDEN MEAT SRL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso in mesni izdelki, beef, fresh beef, meats, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, fresh pork, meat processing, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Desenzano Del Garda, Italija.

 5. ILCO FOOD

  Francija

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Teletina, Drobovina, Govedina, Teletina, Drobovina, Govedina. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MESNINE DEZELE KRANJSKE D.D.

  Slovenija

  Fresh meat and meat products producer. Tradition since 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal certificates. GMO free products Wide products portfolio.: - Fresh meat (Macro and Micro ready made products) - Emulsified meat products (Frankfurter sausages, Parisian salami ...) - Cooked sausages - Smoked meat - Semi-dry processed meat products - Dry (fermented) meat products - Canned products (Pâtés (chicken, liver, tuna …), Spreads (tuna, onion, mediteran …), Luncheon meat (beef, turkey, chicken …), Beef trips, Goulash, Pasta sauces, Meat in sauces, Meat in gelatin, Frankfurter sausage. Tel.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si

 2. MESARIJA KRAGELJ D.O.O.

  Slovenija

  Družinska mesarija že od leta 1995 proizvaja kvalitetne suhomesnate izdelke po tradicionalnih receptih, sušene na tradicionalen način, na zraku. Podjetje se nahaja v Sloveniji, v neokrnjeni dolini reke Soče, kjer tudi sušimo meso. Izdelujemo suhe salame in klobase iz svinjskega mesa, salame divjega prašiča in medvedje salame. Glavni proizvodi so suhomesnati izdelki kot so suhe salame, suhe klobase, tolminski želodec, panceta, vratovina, pršut, goveji pršut. Delamo tudi poltrajne izdelke in barjene izdelke. Delamo tudi vedno bolj priljubljene hrustljavčke. To so ocvrte svinjske kože in pravi vir beljakovin.

 3. COURTIN HERVOUET

  Francija

  COURTIN HERVOUET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Pašteta, pitane perutnine, Meso in mesni izdelki, Meso, kuhano in prekajeno, Pašteta, pitane perutnine, halal certification, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Rungis, Francija.

 4. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italija

  AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, finocchiona, buffalo-milk mozzarellas, Meso in mesni izdelki, burrata cheese. Sedež podjetja je v kraju Barberino Di Mugello, Italija.

 5. HANS ADLER OHG

  Nemčija

  HANS ADLER OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnjat. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bonndorf, Nemčija.

 1. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italija

  CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Marciano Della Chiana, Italija.

 2. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Španija

  JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Toral De Los Vados-León-España, Španija.

 1. SAN BONO SRL

  Italija

  SAN BONO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, dressed mixed meat products, bacon, Meso, kuhano in prekajeno, pork. Sedež podjetja je v kraju Ponte Dell'olio, Italija.

 2. BONSABOR

  Španija

  BONSABOR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Salamanca, Španija.

 3. WINDAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WINDAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah salami, Rillettes. Sedež podjetja je v kraju Harsewinkel, Nemčija.

 4. ÁNGEL ARÉVALO

  Španija

  ÁNGEL ARÉVALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Skladišča, hladilnice, Meso in mesni izdelki, quartering room, Skladišča, hladilnice, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Čile

  FRIGORIFICO ANDINO S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah frozen pork, frozen beef. Sedež podjetja je v kraju Quilicura, Santiago,, Čile.

 6. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Španija

  EMBUTIDOS LEFRAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Tudela (navarra), Španija.

 7. NAVARRETINTO IBERICOS

  Španija

  NAVARRETINTO IBERICOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Alcobendas-Madrid, Španija.

 8. POLSKAMP S.A.

  Poljska

  POLSKAMP S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah frozen bird meat, turkey meat. Sedež podjetja je v kraju Wiązowna, Poljska.

 1. Frigorífico Karmac Spa

  Čile

  Frigorífico Karmac Spa, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teleta in goveda za zakol. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Meso in mesni izdelki, Meso in sveža perutnina, boned meat, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Santiago, Čile.

 2. COENEN & CO

  Belgija

  COENEN & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Meso in mesni izdelki, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, butcher's shop. Sedež podjetja je v kraju Lummen, Belgija.

 3. M.ESTHER MUÑOZ VELASCO

  Španija

  M.ESTHER MUÑOZ VELASCO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Cuellar, Španija.

 4. LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah butcher's shop, supplies for butchers, sausages. Sedež podjetja je v kraju Ronshausen, Nemčija.

 5. BUVENS

  Belgija

  BUVENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in mesni izdelki, Meso in sveža perutnina, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Diest, Belgija.

 6. KISZECZKA

  Poljska

  KISZECZKA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, dressed pork factory products, cooked ham, salami, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Karczew, Poljska.

 7. VALEDEAL, LDA

  Portugalska

  VALEDEAL, LDA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, frozen meats, Djupfrysa produkter, meats, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Setúbal, Portugalska.

 8. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Romunija

  EUROTRADER BUSINESS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki, Pijače, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso v konzervah, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 9. FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E

  Grčija

  FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Trikala, Grčija.

 10. LESAGE ET FILS

  Francija

  LESAGE ET FILS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Chemy, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Meso in mesni izdelki - Uvoz izvoz

Število rezultatov

10.882 Podjetja