• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mlečni nadomestki (za dojenčke)

Rezultati za

Mlečni nadomestki (za dojenčke) - Uvoz izvoz

 1. REGILAIT

  Francija

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. HAPPY MILK

  Združene Države

  HAPPY MILK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Murrieta, Združene Države.

 3. C&F EXPORT

  Španija

  C&F EXPORT, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 4. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Poljska

  TERMO-FOL SP. Z O. O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah solkraft. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 5. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Nemčija

  NAVETA DISTRIBUTION AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah wholesale. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GANCHEV EOOD

  Bolgarija

  GANCHEV EOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana za dojenčke. Deluje tudi v panogah Plenice, Mlečni nadomestki (za dojenčke), Globoki in športni otroški vozički, Plenice, Mlečni nadomestki (za dojenčke), Globoki in športni otroški vozički. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 2. AUSNUTRIA HYPROCA

  Nizozemska

  AUSNUTRIA HYPROCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana za dojenčke. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), household products distribution, dairies, Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Heerenveen, Nizozemska.

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni izdelki, Sir, Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. BELLAKT JSC

  Belorusija

  BELLAKT JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah baby foods, treated feeds. Sedež podjetja je v kraju Volkovysk, Belorusija.

 5. PHARMALYS LABORATORIES

  Švica

  PHARMALYS LABORATORIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Sierre, Švica.

 1. NATURAL SOURCE GROUP

  Singapur

  NATURAL SOURCE GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah uht milk. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 2. PRONUBEN BABY

  Španija

  PRONUBEN BABY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah Hrana za dojenčke, Hrana za dojenčke. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Poljska

  NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah Hrana za dojenčke, Hrana za dojenčke. Sedež podjetja je v kraju Opole, Poljska.

 3. KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC

  Ukraijna

  KHOROL INFANT NUTRITION FACTORY LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Khorol, Ukraijna.

 4. CREMILK GMBH

  Nemčija

  CREMILK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Kappeln, Nemčija.

 5. VALIO EESTI AS

  Estonija

  VALIO EESTI AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 6. GROUPE FERRER

  Španija

  GROUPE FERRER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 7. GIACALAIT SARL

  Švica

  GIACALAIT SARL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Belmont sur Lausanne, Švica.

 8. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italija

  AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), powdered milk, Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Serramazzoni, Italija.

 1. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Nizozemska

  NUTRICIA CUIJK B.V., ki deluje v panogi Kondenzirano mleko in mleko v prahu. Deluje tudi v panogah Mlečni nadomestki (za dojenčke), Mlečni nadomestki (za dojenčke). Sedež podjetja je v kraju Cuijk, Nizozemska.

 2. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Francija

 3. ELIGOR, A.S.

  Češka Republika

 4. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italija

 5. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugalska

 6. LANDI MATTEO

  Italija

 7. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Danska