• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mleko

Rezultati za

Mleko - Uvoz izvoz

 1. REGILAIT

  Francija

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 2. HST MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  HST MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Batne črpalke. Deluje tudi v panogah Pijače, Mleko, Homogeniser, High-pressure pump, Emulsions, emulsion paints, High-pressure technology, Homogenisation, dairy products. Sedež podjetja je v kraju Dassow, Nemčija.

 3. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italija

  CASEIFICIO SEPERTINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Sir, cheese, fresh cheeses, Sir, hard cheeses, aged cheeses, ageing, parmigiano reggiano, grana padano. Sedež podjetja je v kraju Marene, Italija.

 4. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenija

  Našo zgodbo smo začeli pisati leta 1956, ko smo bile Ljubljanske mlekarne ustanovljene kot podjetje Glavne zadružne zveze Slovenije. Na začetku je nekaj več kot 200 delavcev kupcem dnevno zagotovilo 69 tisoč litrov mleka v steklenicah. Le leto kasneje smo ponudbo obogatili z jogurtom, smetano, skuto in sirom. Leta 1958 pa smo kupce razveselili z začetkom proizvodnje sladoleda na palčki – prvi v tedanji državi. Naslednja pomembna letnica v zgodovini podjetja je 1967, ko se prične proizvodnja prvega trajnega mleka v Sloveniji. Alpsko mleko v naslednjih 50 letih postane ena kultnih slovenskih blagovnih znamk. Ves čas našega delovanja zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov. Danes smo vodilna mlekarna in največji grosist z mlekom in mlečnimi izdelki v Sloveniji. Med vsemi mlekarnami v Sloveniji odkupimo Ljubljanske mlekarne največ domačega mleka, pri čemer sodelujemo z več kot 2000 slovenskimi kmetijami. Za vsako cisterno mleka lahko s sistemom sledljivosti natančno ugotovimo, na kateri kmetiji je bilo mleko proizvedeno. Prav tako za vsak naš proizvod natančno vemo, kako, kdaj in iz katerih surovin je bil proizveden. Tržno naravnanost dokazujemo s premišljeno zasnovanimi in uspešnimi blagovnimi znamkami kot so Alpsko mleko, Mu, Ego, Maxim premium in Jošt. Skrb za kakovost in varnost izdelkov je naš vsakdanjik, nenehno posodabljamo opremo in skrbimo za čim manjše vplive našega delovanja na okolje.

 5. CASEIFICIO IGNALAT

  Italija

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CADÍ

  Španija

 2. SAUDAL GREEN

  Portugalska

 3. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italija

 4. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italija

 5. BULGARICA DAIRY

  Češka Republika

 1. BOSSOK

  Luksemburg

 2. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgija

 1. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Španija

 2. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nizozemska

 3. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Turčija

 4. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Francija

 5. GRUPO SUCHEZ

  Španija

 6. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italija

 7. BIODIA

  Belgija

 8. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Združena Kraljevina

 1. FORM GRUP MAKINA

  Turčija

 2. RURAL FUTURO

  Portugalska

 3. LACTURALE S.A.T.

  Španija

 4. LLC "TERRA FOOD"

  Ukraijna

 5. TUREXPORT

  Turčija

 6. DUAL CORE

  Španija

 7. BIANCHI ORIZZONTI SRL

  Italija

 8. EUROLACTIS ITALIA SRL

  Italija

 9. BREUER-VERSAND: INH. WERNER BREUER

  Nemčija

 10. GEMAK MACHINES DE LAIT

  Turčija