• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mleko

Rezultati za

Mleko - Uvoz izvoz

 1. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Belgija

  Verified by europages badge

  Haitonal stands out as a company that specialises in the international distribution of dairy products, having established its reputation as an industry standard bearer for the supply of liquid, powdered milk and powdered lactoserum. Our unwavering commitment is to guarantee and supply exceptional products, exclusively sourced from European farms renowned for their unequalled milk production expertise, while remaining affordable to all. Milkonal is a powdered milk that crosses frontiers to offer a dairy experience that is second to none across the world. Our brand embodies the pinnacle of quality in the powdered milk segment and has become a worldwide reference in this dairy product category. Every particle of Milkonal powdered milk symbolises uncompromising quality. Our manufacturing process is meticulously conceived to capture the purity and natural richness of milk when it is converted into powder. We rely on the rigorous selection of the best dairy ingredients and strict quality control standards to guarantee the perfection of every batch produced.

 2. REGILAIT

  Francija

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 3. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Francija

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, your trusted partner located in Cergy and specialising in brokerage solutions for a diverse range of commodities. We specialise in trading in petroleum products, ICUMSA 45 sugar from Brazil, vegetable oils such as sunflower, soya, colza, corn and olive, as well as rice from Thailand, Vietnam and Cambodia. Our portfolio comprises wheat, maize and many other products upon request. Thanks to our experience and expertise, over the years we have established solid partnerships with reliable well-known suppliers of food products and other commodities. We undertake to provide a personalised and professional service to meet all your specific needs relating to commodity trading and brokerage. Our teams are standing by to answer your questions and meet your requests.

 4. BELLE VY

  Francija

  Verified by europages badge

  BELLE VY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avtomati za pijačo. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Mleko, Hrana - uvoz-izvoz, Mleko. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve Dascq, Francija.

 5. HST MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HST MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Batne črpalke. Deluje tudi v panogah Pijače, Mleko, Homogeniser, High-pressure pump, Emulsions, emulsion paints, High-pressure technology, Homogenisation, dairy products. Sedež podjetja je v kraju Dassow, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TERRA FOOD

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  TERRA FOOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Butter, Spread, Ghee, Yogurt, Visable supports Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 2. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenija

  Našo zgodbo smo začeli pisati leta 1956, ko smo bile Ljubljanske mlekarne ustanovljene kot podjetje Glavne zadružne zveze Slovenije. Na začetku je nekaj več kot 200 delavcev kupcem dnevno zagotovilo 69 tisoč litrov mleka v steklenicah. Le leto kasneje smo ponudbo obogatili z jogurtom, smetano, skuto in sirom. Leta 1958 pa smo kupce razveselili z začetkom proizvodnje sladoleda na palčki – prvi v tedanji državi. Naslednja pomembna letnica v zgodovini podjetja je 1967, ko se prične proizvodnja prvega trajnega mleka v Sloveniji. Alpsko mleko v naslednjih 50 letih postane ena kultnih slovenskih blagovnih znamk. Ves čas našega delovanja zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov. Danes smo vodilna mlekarna in največji grosist z mlekom in mlečnimi izdelki v Sloveniji. Med vsemi mlekarnami v Sloveniji odkupimo Ljubljanske mlekarne največ domačega mleka, pri čemer sodelujemo z več kot 2000 slovenskimi kmetijami. Za vsako cisterno mleka lahko s sistemom sledljivosti natančno ugotovimo, na kateri kmetiji je bilo mleko proizvedeno. Prav tako za vsak naš proizvod natančno vemo, kako, kdaj in iz katerih surovin je bil proizveden. Tržno naravnanost dokazujemo s premišljeno zasnovanimi in uspešnimi blagovnimi znamkami kot so Alpsko mleko, Mu, Ego, Maxim premium in Jošt. Skrb za kakovost in varnost izdelkov je naš vsakdanjik, nenehno posodabljamo opremo in skrbimo za čim manjše vplive našega delovanja na okolje.

 3. CASEIFICIO IGNALAT

  Italija

  CASEIFICIO IGNALAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah cheese, fior di latte mozzarella, burrata cheese, caciocavallo cheese. Sedež podjetja je v kraju Noci, Italija.

 4. CADÍ

  Španija

  CADÍ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mleko, cheese shops, butter, Mlečni izdelki, Mleko. Sedež podjetja je v kraju La Seu D'urgell-Lleida, Španija.

 5. SAUDAL GREEN

  Portugalska

  SAUDAL GREEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Sladkor, Olivno olje, Mleko, Vina, Sladkor, Olivno olje, Mleko, Vina. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 1. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Italija

  CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah parmigiano reggiano, ricotta cheese. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italija

  LATTERIA SOCIALE NUOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smetana, kisla. Deluje tudi v panogah Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir, Mleko, sveže mleko, Mlečni izdelki, Sir. Sedež podjetja je v kraju Bibbiano, Italija.

 1. BOSSOK

  Luksemburg

  BOSSOK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Brezakoholne, peneče pijače. Deluje tudi v panogah Mineralna voda, Kava in čaj, Mleko, Mineralna voda, fruit juices, Kava in čaj, Mleko. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 2. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgija

  MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Mleko, powdered milk, sweetened concentrated milk, butter, Mleko. Sedež podjetja je v kraju Antwerp, Belgija.

 3. BULGARICA DAIRY

  Češka Republika

  BULGARICA DAIRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah wholesale of vegetables, wholesale of dairy products, natural yoghurt, wholesale cheeses. Sedež podjetja je v kraju Prague, Češka Republika.

 4. GRUPO SUCHEZ

  Španija

  GRUPO SUCHEZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Mleko, oil, sugar, Mleko. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 5. ZOTT GMBH & CO.

  Nemčija

  ZOTT GMBH & CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mleko, Mlečni izdelki, ice-cream dessert, Mleko. Sedež podjetja je v kraju Mertingen, Nemčija.

 6. ACTUEL TRADING NV

  Belgija

  ACTUEL TRADING NV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Slaščice brez čokolade, Peneče pijače, Slaščice brez čokolade, alcoholic beverages, Peneče pijače, chocolate bars. Sedež podjetja je v kraju 8620, Belgija.

 7. CASEIFICIO SEPERTINO

  Italija

  CASEIFICIO SEPERTINO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Sir, cheese, fresh cheeses, Sir, hard cheeses. Sedež podjetja je v kraju Marene, Italija.

 8. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Francija

  PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah high-quality milk, organic long life milk. Sedež podjetja je v kraju DEGRE, Francija.

 1. LAITNAA

  Francija

  LAITNAA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah sveže mleko, sveže mleko, agricultural cooperative. Sedež podjetja je v kraju La Capelle En Thiérache, Francija.

 2. EUROFIT

  Belgija

  EUROFIT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Mlečni izdelki, Mlečni izdelki, uht milk, soybean milk, cheese. Sedež podjetja je v kraju Liege, Belgija.

 3. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Italija

  CASEIFICIO DI BENEDETTO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah buffalo-milk mozzarellas, small-scale manufacture, milk - distribution, shipping merchandise. Sedež podjetja je v kraju Capaccio, Italija.

 4. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Španija

  DELYSIUM FOOD SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Sedež podjetja je v kraju Rivas Vaciamadrid, Španija.

 5. DIANO LATTE S.R.L

  Italija

  DIANO LATTE S.R.L, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah sveže mleko, milk - distribution, Cow's milk, sveže mleko, Feed tanks. Sedež podjetja je v kraju Sassano, Italija.

 6. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nizozemska

  TRANSPORT GROEP GELDERLAND, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mleko. Sedež podjetja je v kraju Doetinchem, Nizozemska.

 7. JLC SA

  Moldavija

  JLC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Smetana, kisla, Smetana, kisla, ice cream, cheeses. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 8. BIODIA

  Belgija

  BIODIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Dietna in organska hrana, milk cows, dairy products, Dietna in organska hrana, Organic milk. Sedež podjetja je v kraju Brasschaat, Belgija.

 9. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Združena Kraljevina

  COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah creams, powdered milk, condensed milk, milk derivatives. Sedež podjetja je v kraju Wilmslow, Združena Kraljevina.

 10. FORM GRUP MAKINA

  Turčija

  FORM GRUP MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mleko. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, farm, Food machine, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno