• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • mlini na veter

Rezultati za

Mlini na veter - Uvoz izvoz

 1. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KB Schmiedetechnik GmbH is a highly certified West German drop forge - forgings of all steel grades, including duplex, titanium, nickel-based superalloys like Monel® or Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® – up to 130Kg unit weight. We are a drop forge in Hagen (Westphalia), located between the historic “blade & metal" region Solingen and the “soccer city” Dortmund, specializing in small series production of safety-relevant closed die forgings from 200g to 130Kg unit weight of all steel grades and alloys according to following certifications, specifications, and standards: pressure equipment: valves, boiler systems, piping PED 2014/68/EU, AD 2000-W0, ASME/ASTM, CNIM, Alstom, MHPS nuclear power/ atomic energy and plant construction KTA3201.1, KTA1401, AVS D 100/50, Siemens, EDF/Areva/RCC-M naval architecture/ shipbuilding and offshore/ ocean engineering American Bureau of Shipping (ABS) Bureau Veritas Marine & Offshore (BV) Det Norske Veritas (DNV) Lloyds Register (LR) Nippon Kaiji Kyōkai (ClassNK) Examples are forged components and equipment like brackets, holders, chain links, hoists, lifting hooks, fasteners, pipe connections, pressure-bearing parts, parts for valves like bodies, tube connectors like fittings, flanges and manifolds or pressurized parts for boiler systems like nozzles or headers/ caps, parts and pieces for wagon construction like articulation sockets or plates for buffer systems, parts for special vehicles, weapons, military and more.

 2. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Hrvaška

  DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični, igelni in valjčni. Deluje tudi v panogah Mlini na veter, slewing rings, Lokreparationer, Mlini na veter, pellet systems. Sedež podjetja je v kraju Slavonski Brod, Hrvaška.

 3. GREENSTORM SRL

  Italija

  GREENSTORM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlini na veter. Deluje tudi v panogah Energijski viri - obnovljivi, Aerogenerators, Wind-powered turbines, Energijski viri - obnovljivi. Sedež podjetja je v kraju Olginate, Italija.

 4. SATEL SNC - ANTENNE TV

  Italija

  SATEL SNC - ANTENNE TV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mlini na veter. Deluje tudi v panogah Antene, radijski in televizijski sprejemniki, television aerials, prompt intervention, Antene, radijski in televizijski sprejemniki, television system installation. Sedež podjetja je v kraju Lodi, Italija.

 5. WINDSOURCING.COM GMBH

  Nemčija

  WINDSOURCING.COM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mlini na veter. Deluje tudi v panogah wind systems. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CSD INGENIEURS

  Belgija

  CSD INGENIEURS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kontrola kakovosti - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Mlini na veter, Analiza tal, grooves, engineering service, Mlini na veter, Analiza tal. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Avstrija

  NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Viri energije, alternativni - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Sončna energija - instalacije, Energijski viri - obnovljivi, Mlini na veter, Sončna energija - instalacije, Energijski viri - obnovljivi, structures for photovoltaic installations, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Salzburg, Avstrija.

 3. SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O.

  Poljska

  SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Toplotne črpalke, industrijske. Deluje tudi v panogah Sončna energija, Okoljska kontrola, Varčevanje z energijo - svetovanje, Mlini na veter, Sončna energija, Okoljska kontrola, Varčevanje z energijo - svetovanje, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Sun Valley Energy, Poljska.

 4. ANTENNES LECLERC

  Francija

  ANTENNES LECLERC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Piloni, kovinski, Mlini na veter, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Piloni, kovinski, Mlini na veter, metal structures, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju La-Grande-Paroisse, Francija.

 5. SARENS FRANCE

  Francija

  SARENS FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Upogibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Mlini na veter, metallurgy, major project and infrastructure building companies, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Dunkerque, Francija.

 1. CDEAI

  Francija

  CDEAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Mlini na veter, photovoltaic power plants, Mlini na veter, biomass. Sedež podjetja je v kraju Varades, Francija.

 2. E3 PLANUNGS GMBH

  Nemčija

  E3 PLANUNGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. WIND-TURBINE.COM

  Nemčija

  WIND-TURBINE.COM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Eolska energija - proizvodnja, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Električna energija - naprave za distribucijo, Eolska energija - proizvodnja, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Električna energija - naprave za distribucijo. Sedež podjetja je v kraju Gelnhausen, Nemčija.

 2. WESTFALENWIND GMBH

  Nemčija

  WESTFALENWIND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Električna energija - distribucija, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Električna energija - distribucija, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Lichtenau, Nemčija.

 3. BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH

  Nemčija

  BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Energijski viri - obnovljivi, Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Energijski viri - obnovljivi, Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Reußenköge, Nemčija.

 4. BETREIBERGEMEINSCHAFT UWW WINDSTROM WEDEL GMBH & CO.

  Nemčija

  BETREIBERGEMEINSCHAFT UWW WINDSTROM WEDEL GMBH & CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Zaključna dela, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH

  Nemčija

  UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Lohmen, Nemčija.

 6. UKA MEISSEN PROJEKTENTWICKLUNG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  UKA MEISSEN PROJEKTENTWICKLUNG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Meißen, Nemčija.

 7. REPROJEKT HEIKO VOSS

  Nemčija

  REPROJEKT HEIKO VOSS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Industrijsko svetovanje, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Wunstorf, Nemčija.

 8. WINDKRAFT DIEMARDEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  WINDKRAFT DIEMARDEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Friedland, Nemčija.

 1. WINDPOWER GMBH

  Nemčija

  WINDPOWER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Industrijsko svetovanje, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Industrijsko svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 2. BENJES MANUFAKTUR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  BENJES MANUFAKTUR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 3. AIRCON GMBH & CO. KG

  Nemčija

  AIRCON GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Energijski viri - obnovljivi, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Energijski viri - obnovljivi, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Leer, Nemčija.

 4. DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH

  Nemčija

  DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Energijski viri - obnovljivi, Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Energijski viri - obnovljivi, Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Osnabrück, Nemčija.

 5. ENERGY-FIELDS GMBH

  Avstrija

  ENERGY-FIELDS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Jeklo, Gradnja industrijskih objektov, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter. Sedež podjetja je v kraju Forchtenau, Avstrija.

 6. SEEBA ENERGY FARMING GMBH

  Nemčija

  SEEBA ENERGY FARMING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Stemwede, Nemčija.

 7. SENVION SE

  Nemčija

  SENVION SE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Elektromotorji in deli, Jeklo, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Elektromotorji in deli. Sedež podjetja je v kraju Schuby, Nemčija.

 9. JADE-ÖKO-PROJEKT GMBH

  Nemčija

  JADE-ÖKO-PROJEKT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Dörpen, Nemčija.

 10. ABS GROUP LTD.

  Nemčija

  ABS GROUP LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Mlini na veter, Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno