• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • motorji za letala

Rezultati za

Motorji za letala - Uvoz izvoz

 1. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenija

  V svojih 30 letih je Pipistrel zrasel iz garažnega hobija navdušenca nad motornimi zmaji v svetovno znanega proizvajalca malih letal, ki ga priznavajo vodilne svetovne letalske oblasti. S svojimi revolucionarnimi idejami je Pipistrel uvedel kompozitno tehnologijo v ultralahko letalstvo in lahko športno letalstvo, dosegel prvi polet popolnoma električnega dvo- in štirisedežnega letala, osvojil vse 3 izzive NASA in osvojil srca strastnih letalcev na vseh kontinentih. Ivo Boscarol se z alternativnim letalstvom aktivno ukvarja že vse od 1975, ko je bila Slovenija še vedno del nekdanje Jugoslavije. V tistem času je bilo alternativno in ultralahko letenje nezakonito - pravzaprav sploh ni obstajalo. Letališče, ki ga je Ivo uporabljal, je pripadalo vojski, tako so prvi alternativni piloti, če so želeli leteti, morali to početi na skrivaj. Morali so počakati, da so piloti uradnih letal zvečer končali leteti, zaklenjenili hangar in odšli domov, nato pa so poskusili na skrivaj odleteti urico ali dve pred trdo temo. Ker so leteli tako pozno v večernih urah, uporabljali luči na sprednjem delu svojih alternativnih letal in zato, ker imajo motorni zmaji krila trikotne oblike, so jih lokalni ljudje začeli imenovati "tisti netopirji". Latinska beseda za "netopir" je "pipistrellus"- in vse ostalo je zgodovina.

 2. SAFRAN

  Francija

  SAFRAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji za letala. Deluje tudi v panogah Aeronavtika - oprema, Aeronavtika - oprema, aeronautics. Sedež podjetja je v kraju Paris Cedex 15, Francija.

 3. JETSET AIRMOTIVE, INC.

  Združene Države

  JETSET AIRMOTIVE, INC., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Hialeah, Združene Države.

 4. LOMA AIR

  Belgija

  LOMA AIR, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Motorji za letala, supplies for aeronautical applications, accessories for aircraft, supplies for aeronautical maintenance. Sedež podjetja je v kraju Heist Op Den Berg, Belgija.

 5. KÜRZI AVIONICS AG

  Švica

  KÜRZI AVIONICS AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektrika - komponente in deli, Doki in skladišča, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektrika - komponente in deli, Doki in skladišča. Sedež podjetja je v kraju Lommis, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Nemčija

  PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Porta Westfalica, Nemčija.

 2. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Švica

  SWISS AVIATION SERVICES AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Elektronska oprema, letalska, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Volketswil, Švica.

 3. HB-FLUGTECHNIK GESMBH

  Avstrija

  HB-FLUGTECHNIK GESMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Reprografija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema. Sedež podjetja je v kraju Haid, Avstrija.

 4. FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG

  Švica

  FLUGZEUGSERVICE VON ROTZ AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje. Sedež podjetja je v kraju Bad Ragaz, Švica.

 5. BERNRADER MEßTECHNIK GMBH

  Nemčija

  BERNRADER MEßTECHNIK GMBH, ki deluje v panogi Ladje - notranja oprema. Deluje tudi v panogah Tobak, Komunikacija, Motorji za letala, Tobak, Komunikacija, Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Germering, Nemčija.

 1. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Nemčija

  BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Schönefeld, Nemčija.

 2. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Nemčija

  ACG AIR-CRAFT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Allendorf, Nemčija.

 1. AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD

  Kitajska

  AOQI HIGH-QUALITY MODEL & TOY CO,.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Humen Town, Dongguan City, Kitajska.

 2. SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH

  Nemčija

  SCHAFFRAN PROPELLER + SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema, Motorji za letala, Ladje - vzdrževanje in popravila, Ladjedelnice - popravila in vzdrževanje, Ladje - aparati in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. ASAP LOGISTIC SOLUTIONS

  Združene Države

  ASAP LOGISTIC SOLUTIONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Pittsburgh, Združene Države.

 4. EADS DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  EADS DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

 5. MB ELECTRONIC AG

  Nemčija

  MB ELECTRONIC AG, ki deluje v panogi Posredniki za mednarodne prevoze. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Motorji za letala, Komponente in deli za večje gospodinjske aparate, Ladje - aparati in oprema, Motorji za letala, Komponente in deli za večje gospodinjske aparate. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 6. EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING

  Švica

  EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Letalski prevoz potniški, Helikopterski čarterji - prevoz potnikov, Letalski tovorni prevoz, Motorji za letala, Letalski prevoz potniški, Helikopterski čarterji - prevoz potnikov, Letalski tovorni prevoz. Sedež podjetja je v kraju Bern, Švica.

 7. BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI

  Turčija

  BUSEL MAKINA SAN.TIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji za letala. Deluje tudi v panogah precision turning. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 8. GROB AEROSPACE GMBH

  Nemčija

  GROB AEROSPACE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji za letala. Sedež podjetja je v kraju Tussenhausen, Nemčija.

 1. DS-AIR SERVICE GMBH

  Nemčija

  DS-AIR SERVICE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Bremerhaven, Nemčija.

 2. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Nemčija

  UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektronska oprema, letalska, Najem industrijskih oprem, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektronska oprema, letalska, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Petershagen, Nemčija.

 3. ROMAN WELLER

  Nemčija

  ROMAN WELLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektronska oprema, letalska, Letalski prevoz potniški, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Elektronska oprema, letalska, Letalski prevoz potniški. Sedež podjetja je v kraju Bibersfeld, Nemčija.

 4. GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID

  Nemčija

  GOMOLZIG FLUGZEUGWARTUNG BREITSCHEID, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Ladje - vzdrževanje in popravila, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča - oprema, Ladje - vzdrževanje in popravila. Sedež podjetja je v kraju Breitscheid, Nemčija.

 5. MIRA GROUP

  Egipt

  MIRA GROUP, ki deluje v panogi Motorji za letala. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, aircraft engines, aircraft engines and components. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 6. INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG

  Nemčija

  INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vozila - dodatki in oprema. Deluje tudi v panogah Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema. Sedež podjetja je v kraju Oftersheim, Nemčija.

 7. ALC SPECZAKAZ

  Belorusija

  ALC SPECZAKAZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorji za letala. Deluje tudi v panogah Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, aeronautic systems service, aviation industry supplies. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 8. EICHENBERGER AVIATION AG

  Švica

  EICHENBERGER AVIATION AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča, Doki in skladišča, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Letališča, Doki in skladišča. Sedež podjetja je v kraju Urdorf, Švica.

 9. IEG INFORMATIC ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  IEG INFORMATIC ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Aeronavtika in vesoljski poleti - gradnja. Deluje tudi v panogah Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Elektrika - komponente in deli, Motorji za letala, Aeronavtika - aparati in oprema, Aeronavtika - oprema, Elektrika - komponente in deli. Sedež podjetja je v kraju Weingarten, Nemčija.

 10. GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH

  Nemčija

  GOODRICH ROSEMOUNT AEROSPACE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji za letala. Deluje tudi v panogah Elektronska oprema, letalska, Elektronska oprema, letalska. Sedež podjetja je v kraju Planegg, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno