• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • nafta - vrtine in črpanje

Rezultati za

Nafta - vrtine in črpanje - Uvoz izvoz

 1. MASSA PETROLEUM

  Turčija

  MASSA PETROLEUM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Chemical products, Chemical filtration, water, drilling, Diamond drill bits. Sedež podjetja je v kraju Eyüsultan, Turčija.

 2. MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM

  Turčija

  MERITAUTOMOTIVE@GMAIL.COM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MARKET RESEARCH REPORT

  Nemčija

  MARKET RESEARCH REPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 4. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Francija

  INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah studies and control laboratories, testing and analysis, chemical products for oil and natural gas extraction. Sedež podjetja je v kraju Le Plessis Robinson, Francija.

 5. ENERGAA

  Turčija

  ENERGAA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah biogas energy consultants, hydroelectric plant construction, Consultation on renewable energy, systems and equipment for oil pipelines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Francija

  GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah systems and equipment for oil refineries, oil refining, oil industry logistics. Sedež podjetja je v kraju Aix En Provence Cedex 3, Francija.

 2. MERLIN ERD LTD

  Združena Kraljevina

  MERLIN ERD LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Perth, Združena Kraljevina.

 3. GROUPE CVA

  Francija

  GROUPE CVA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah International recruitment agency for skilled workers. Sedež podjetja je v kraju Bayonne, Francija.

 4. BIOSHELL

  Turčija

  BIOSHELL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah oil probes, supplies for the petroleum, coal and natural gas industries. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Francija

  LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Maziva, industrijska, lubricant, Maziva, industrijska, lubricants, motor oils. Sedež podjetja je v kraju Belleville-Sur-Vie, Francija.

 1. TTS ENERGY

  Norveška

  TTS ENERGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah construction of offshore oil drilling platforms. Sedež podjetja je v kraju Kristiansand, Norveška.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraijna

  FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpanje nafte - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Petroleum Tanks, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Odessa, Ukraijna.

 1. PAQELL

  Nizozemska

  PAQELL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Balk, Nizozemska.

 2. GLOBAL-EXPRESS24

  Nemčija

  GLOBAL-EXPRESS24, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 3. INSPECTOR TRAINING

  Združena Kraljevina

  INSPECTOR TRAINING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah training. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. WINGAS STORAGE UK LIMITED

  Združena Kraljevina

  WINGAS STORAGE UK LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Nafta - distribucija, Plin in nafta - pridobivanje, Nafta - distribucija. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG

  Nemčija

  OEL-HINZE & KRANZ GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Plin - pridobivanje in distribucija, Plin in nafta - pridobivanje, Plin - pridobivanje in distribucija. Sedež podjetja je v kraju Wittingen, Nemčija.

 6. GEOSTOCK HOLDING

  Francija

  GEOSTOCK HOLDING, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Rueil Malmaison, Francija.

 7. NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD

  Združena Kraljevina

  NOBLE DRILLING (LAND SUPPORT) LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 8. METAX OLIE A/S

  Danska

  METAX OLIE A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Nafta - težki derivati, Plin - pridobivanje in distribucija, Naftna goriva in dodatki, Nafta - težki derivati, Plin - pridobivanje in distribucija. Sedež podjetja je v kraju Aalborg, Danska.

 1. DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Nemčija

  DEZHOU BORU PETROLEUM MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Dezhou, Nemčija.

 2. REGION LLC

  Ukraijna

  REGION LLC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litva

  MINIJOS NAFTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Gargzdai, Litva.

 4. DANA PETROLEUM PLC

  Združena Kraljevina

  DANA PETROLEUM PLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Storitve za pridobivanje nafte in plina, Storitve za pridobivanje nafte in plina. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 5. INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraijna

  INFOX LIMITED LIABILITY COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 6. VITOL ENERGY SA

  Švica

  VITOL ENERGY SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Genève, Švica.

 7. MINERALOELRAFFINERIE OBERRHEIN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MINERALOELRAFFINERIE OBERRHEIN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nafta - vrtine in črpanje. Deluje tudi v panogah Nafta - distribucija, Nafta - distribucija. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 8. PETKONTUR KONUT INSAAT VE TURIZM A S

  Turčija

  PETKONTUR KONUT INSAAT VE TURIZM A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. TAMOIL (SUISSE) S.A.

  Švica

  TAMOIL (SUISSE) S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Collombey, Švica.

 10. LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD

  Bolgarija

  LUKOIL NEFTOCHIM BURGAS AD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Nafta - vrtine in črpanje, Nafta - vrtine in črpanje. Sedež podjetja je v kraju Burgas, Bolgarija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno