• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • naprave in oprema za vinogradništvo

Rezultati za

Naprave in oprema za vinogradništvo - Uvoz izvoz

 1. BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Radevormwald, Nemčija.

 2. SA SCDC

  Francija

  SA SCDC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, wine-growing supplies, Drevesnice in gozdarstvo - stroji in oprema, Fermenting room. Sedež podjetja je v kraju Orbais l'Abbaye, Francija.

 3. SANGOI GREEN SRL

  Italija

  SANGOI GREEN SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah vineyard poles. Sedež podjetja je v kraju Collalto Di Tarcento, Italija.

 4. EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG

  Nemčija

  EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Polch, Nemčija.

 5. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Češka Republika

  PROFESSIONAL JMF MUSIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Umetniška in glasbena središča. Deluje tudi v panogah Marketing dogodkov, Sejmi in razstave - oprema za stojnice, Naprave in oprema za vinogradništvo, Praznovanja - artikli in okraski, Marketing dogodkov, Sejmi in razstave - oprema za stojnice, Naprave in oprema za vinogradništvo, Praznovanja - artikli in okraski. Sedež podjetja je v kraju Praha 5, Češka Republika.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AGRONOVA

  Belgija

  AGRONOVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah farm tractors, farm vehicles, agricultural machinery carried and towed, parts for agricultural machinery. Sedež podjetja je v kraju Havelange, Belgija.

 2. STRAZZARI SRL

  Italija

  STRAZZARI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah wine machines, tank for unloading grapes, farm trailers. Sedež podjetja je v kraju Osteria Grande, Italija.

 3. G. WEIN GMBH & CO.KG

  Nemčija

  G. WEIN GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Bönnigheim, Nemčija.

 4. DRUECK GMBH & CO KG

  Nemčija

  DRUECK GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Niederahr, Nemčija.

 5. VIGNA TECH S.R.L.S

  Italija

  VIGNA TECH S.R.L.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Drogovi, kovinski, Naprave in oprema za vinogradništvo, Drogovi, kovinski, Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Canelli, Italija.

 1. BI.VI. IRRORAZIONE SNC

  Italija

  BI.VI. IRRORAZIONE SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Naprave in oprema za vinogradništvo, plant health treatments. Sedež podjetja je v kraju Preganziol, Italija.

 2. OESTREICH GMBH

  Nemčija

  OESTREICH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Anorganska kemija - surovine in derivati, Biotehnologija, Farmacevtski izdelki - osnovni in pomožni, Farmacevtski izdelki, Anorganska kemija - surovine in derivati, Biotehnologija, Farmacevtski izdelki - osnovni in pomožni, Farmacevtski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Bensheim, Nemčija.

 1. SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA

  Francija

  SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Naprave in oprema za vinogradništvo, wine-growing, Vino - Francija, Vino - Bordeaux, Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Cussac-Fort-Médoc, Francija.

 2. BLANCHE CONSULTING

  Nemčija

  BLANCHE CONSULTING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Poljedelske naprave in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Žice in kabli - železne kovine, Poljedelske naprave in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Limburg, Nemčija.

 3. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Nemčija

  DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neckarsulm, Nemčija.

 4. EVERINTEC GMBH

  Nemčija

  EVERINTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki, Vinogradništvo - stroji in oprema, Anorganska kemija - surovine in derivati, Kemija, organska - surovine in derivati, Farmacevtski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 5. ZEHETNER GES.MBH

  Avstrija

  ZEHETNER GES.MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vina. Deluje tudi v panogah Šampanjec in peneča vina, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Šampanjec in peneča vina, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hollabrunn, Avstrija.

 6. OENO-PÔLE SÀRL

  Švica

  OENO-PÔLE SÀRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bursins, Švica.

 7. FERDINAND PRÜCKLER

  Avstrija

  FERDINAND PRÜCKLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Langenlois, Avstrija.

 8. DI.V.I.N

  Francija

  DI.V.I.N, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Eysnes, Francija.

 1. OENORIEFLIN E.K.

  Nemčija

  OENORIEFLIN E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vogtsburg, Nemčija.

 2. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Nemčija

  PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zeltingen-Rachtig, Nemčija.

 3. NIKEMA FRANK NIESEN

  Nemčija

  NIKEMA FRANK NIESEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vinogradništvo - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Platten, Nemčija.

 4. MOWEIN GMBH

  Nemčija

  MOWEIN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Naprave in oprema za vinogradništvo, Vinogradništvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Krmila za živali, Naprave in oprema za vinogradništvo, Vinogradništvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pellingen, Nemčija.

 5. TECNOVI

  Nemčija

  TECNOVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Poljedelske naprave in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Krmila za živali, Poljedelske naprave in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 6. SARL JGC

  Francija

  SARL JGC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vinogradništvo - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, Vinogradništvo - stroji in oprema, Naprave in oprema za vinogradništvo, wine-growing supplies, Wine-making equipment. Sedež podjetja je v kraju Blanquefort, Francija.

 7. PETERSIME

  Belgija

  PETERSIME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah egg poultry, egg incubators. Sedež podjetja je v kraju Zulte, Belgija.

 8. CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Göcklingen, Nemčija.

 9. MARKETBOOK DEUTSCHLAND

  Luksemburg

  MARKETBOOK DEUTSCHLAND, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Deluje tudi v panogah farm machinery, earthmoving machinery. Sedež podjetja je v kraju Kayl, Luksemburg.

 10. MICHAEL PAETZOLD

  Francija

  MICHAEL PAETZOLD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave in oprema za vinogradništvo. Sedež podjetja je v kraju Cadaujac, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno