• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • naprave za čiščenje s peskanjem

Rezultati za

Naprave za čiščenje s peskanjem - Uvoz izvoz

 1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our PowerJet series of dry ice blasters deliver even more power with an ice throughput of 40 to 150 kg/hr. Thanks to the effective single-tube system, a very hard jet can be produced, with which even the most stubborn dirt can be removed. With the new series, you can select the device that is suitable for you in a range of 1 m³ to 20 m³ air volume and an air pressure of 3 to max. 20 bar. Most recently, we have also begun manufacturing dry ice pelletizers. Our performance characteristics: German production, development and creation, over 15 years of experience with a large number of intellectual property rights, high quality standards with our own quality assurance in production and for incoming and outgoing goods, products and designs with property rights, exhibition and demonstration areas in-house, dry ice blasting systems for testing and blasting your own items in-house (by appointment).

 2. CRYOSNOW GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  We are a manufacturer of equipment and systems for snow blasting and dry ice blasting. Our applications are manual and automated pre-treatment, cleaning, cooling and deburring using CO2 snow blasting. The innovation here is the use of liquid CO2 and compressed air. We hold national and international industrial property rights in this area. We supply high-quality CO2 blasting equipment and a wide range of accessories to customers around the world. During CO2 snow blasting, dry ice particles (solid CO2 at -78 °C) are generated from liquid CO2 in the device, and then run with compressed air via a nozzle to the surface to be cleaned. Advantages include a dry and residue-free process without water and chemicals. The CryoSnow team has decades of experience in the field of industrial cleaning and dry ice technology. Our devices and systems are "Made in Germany" and are manufactured in accordance with the applicable laws and standards according to ISO 9000. With modern design and development tools as well as innovative manufacturing processes, we convert process ideas into production-ready products within a very short time. We support customers across the world from our company headquarters in Berlin. In addition, through our sales and service partners, we have competent contact persons at your site.

 3. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH, based in Jestetten in Germany, is a specialist in the production of blasting technology systems and superfinishing vibrators. In addition to the mass-produced standard equipment, the company also manufactures customised systems of any size and shape. Customers who do not have their own blasting technology system or superfinishing vibrators can commission our in-house blasting facility to produce parts. SIGG Strahltechnik supplies the most common blasting agents in a wide range of pack sizes to suit the system, starting at 25 kilograms. We strive to provide the very best quality for all systems and blasting agents. With a high degree of vertical integration and extensive expertise in all aspects of blasting technology, SIGG Strahltechnik is able to meet even the most demanding customer requirements quickly. The company represents premium quality that carries the "Made in Germany" stamp.

 4. CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Langenfeld, Nemčija.

 5. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Francija

  Verified by europages badge

  DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Naprave za čiščenje s peskanjem, Čiščenje, industrijsko, Naprave za čiščenje s peskanjem, Čiščenje, industrijsko. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MJS MAINTENANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  MJS MAINTENANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Čiščenje - storitve. Deluje tudi v panogah Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Čiščenje in vzdrževanje - artikli, Naprave za čiščenje s peskanjem, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Čiščenje in vzdrževanje - artikli, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Salon, Francija.

 2. SIAPRO D.O.O.

  Slovenija

  zvajamo inženiring projekte in proizvajamo industrijsko opremo za livarstvo, jeklarstvo, strojno industrijo ter za industrijo, kjer se izvaja proces peskanja ali površinska obdelava kovin. Livarska oprema in peskalni stroji so rezultat celovitih inženiring projektov, ki zajemajo: svetovanje, projektiranje, dobavo in proizvodnjo opreme, montažo in vzdrževanje opreme ter posodobitve opreme. Predstavljamo mednarodno ekipo livarskih svetovalcev, inženirjev in tehnologov za livarsko opremo in peskanje. Naše rešitve na področju elektroinženiring projektov so del nrazvojnih projketov in projektov posodobitev. SIAPRO Basic, Junior in Superior peskalni stroji zagotavljajo visoko učinkovito peskanje. Izvedbe strojev: standardizirani peskalni stroji, zahtevna postrojenja peskalnih strojev prilagojena zahtevam stranke - unikatne izvedbe, antikorozijske in barvalne linije, stroji za mikrokovanje . Turbinsko peskanje je najbolj ekonomičen način odstranjevanja rje, škaje, livarskega peska, barve, čiščenje površine pred površinsko zaščito in drugo. Visoko produktivnost peskanja dosegamo z našo tehnologijo peskanjaE-ECO. Peskanje s komprimiranim zrakom ni tako učikovito, saj je v primerjavi s turbinskim peskanjem 10 krat manj učinka.Naši stroji za peskanje so primerni za oba navedena tipa peskanja. Montaža in vzdrževanje naših peskalnih strojev je zaradi modernih proizvodnih tehnologij kot so laserski razrez, CNC krivljenje itd. poenostavljena in cenovno ugodna ter konkurenčna.

 3. ETERNAL SPRAY NOZZLE CO.,LTD

  Kitajska

  ETERNAL SPRAY NOZZLE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Tangxia, Kitajska.

 4. BLASTCLEAN LTD

  Združena Kraljevina

  BLASTCLEAN LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Peskanje jekla in kovin, Naprave za čiščenje s peskanjem, Peskanje jekla in kovin, Naprave za čiščenje s peskanjem, sand blasting helmets, sand blasting protective clothing. Sedež podjetja je v kraju Wigan, Združena Kraljevina.

 5. IBERGRAF SIGLO XXI

  Španija

  IBERGRAF SIGLO XXI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA

  Španija

  SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah pressure water cleaners, high-pressure pumps, ultra high pressure. Sedež podjetja je v kraju Logroño, Španija.

 2. ARTIMPEX

  Belgija

  ARTIMPEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Industrijski čistilni stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 1. RESTORATIVE TECHNIQUES

  Združena Kraljevina

  RESTORATIVE TECHNIQUES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah building restoration. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 2. SORREJATS PLA DE L'ESTANY

  Španija

  SORREJATS PLA DE L'ESTANY, ki deluje v panogi Peskanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Naprave za čiščenje s peskanjem, Naprave za čiščenje s peskanjem, cleaning services for monuments, boat washing, sandblasting facades. Sedež podjetja je v kraju Banyoles - Girona, Španija.

 3. SINAPTEC

  Francija

  SINAPTEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski čistilni stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Čiščenje, strganje, kaljenje, razmaščevanje jekla in kovin, Naprave za čiščenje s peskanjem, Čiščenje, strganje, kaljenje, razmaščevanje jekla in kovin, Naprave za čiščenje s peskanjem, ultrasound cleaning equipment, sonotrodes. Sedež podjetja je v kraju Lezennes, Francija.

 4. GEYSER LLC

  Rusija

  GEYSER LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski čistilni stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Razmaščevanje jekla in kovin, Industrijske pralnice, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Razmaščevanje jekla in kovin, Industrijske pralnice. Sedež podjetja je v kraju Zarechny, Rusija.

 5. DESATASCOS GALBAC SL

  Španija

  DESATASCOS GALBAC SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah drain clearing products, drain clearing, pipes cleared, electropumps. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 6. CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE

  Francija

  CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah Cryogenic cleaning, Manual machines for dry ice cleaning and for ice blasting, dry ice, Production and distribution of industrial gas. Sedež podjetja je v kraju Chasseneuil Du Poitou, Francija.

 7. ODLINGS MCR LTD

  Združena Kraljevina

  ODLINGS MCR LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah Razmaščevanje vode - oprema in instalacije, Razmaščevanje vode - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ellesmere Port, Združena Kraljevina.

 8. ICETECH DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  ICETECH DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Georgensgmünd, Nemčija.

 1. CIRCLE BIORECOVERY

  Združene Države

  CIRCLE BIORECOVERY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Dallas, Združene Države.

 2. TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW

  Nemčija

  TROCKENEISSTRAHLEN- HARZ HARALD KAROW, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Bad Harzburg, Nemčija.

 3. EISKALT SAUBER GMBH

  Nemčija

  EISKALT SAUBER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Mainhausen, Nemčija.

 4. CLEARTECH GMBH

  Švica

  CLEARTECH GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Laupersdorf, Švica.

 5. HTCW LTD.

  Nemčija

  HTCW LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Herzogenrath, Nemčija.

 6. VAN GINKEL GROEP

  Nizozemska

  VAN GINKEL GROEP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za čiščenje s peskanjem. Deluje tudi v panogah coating. Sedež podjetja je v kraju Valburg, Nizozemska.

 7. SIKIC MARINE GMBH

  Švica

  SIKIC MARINE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Ustekleničenje in polnjenje - stroji in oprema, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem. Sedež podjetja je v kraju Kriechenwil, Švica.

 8. ARCTEC BY LKY

  Nemčija

  ARCTEC BY LKY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila. Sedež podjetja je v kraju Groß-Umstadt, Nemčija.

 9. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Nemčija

  CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati. Sedež podjetja je v kraju Welzheim, Nemčija.

 10. -79C° ICP TROCKENEISSTRAHLEN NRW

  Nemčija

  -79C° ICP TROCKENEISSTRAHLEN NRW, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati, Plini, stisnjeni in utekočinjeni, Industrijski čistilni stroji in oprema, Naprave za čiščenje s peskanjem, Kemija, organska - surovine in derivati, Plini, stisnjeni in utekočinjeni. Sedež podjetja je v kraju Ratingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno