• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • naprave za zalivanje- vrtne

Rezultati za

Naprave za zalivanje- vrtne - Uvoz izvoz

 1. RAESA

  Španija

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Španija

  JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah regular garden maintenance, swimming-pool maintenance, gardening, creation of parks, gardens and terraces. Sedež podjetja je v kraju Las Palmas, Španija.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italija

  PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Namakalne naprave, Namakalne naprave, fertiliser-water irrigation. Sedež podjetja je v kraju Vittoria, Italija.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turčija

  SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, drip irrigation tubes, Naprave za zalivanje, vrtne, spray irrigation. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. IMSCHOOT

  Belgija

  IMSCHOOT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALTIVAS

  Francija

  ALTIVAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah pumping units, garden watering. Sedež podjetja je v kraju Mées, Francija.

 2. ALASU TARIM SULAMA

  Turčija

  ALASU TARIM SULAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drip irrigation, water networks, Anslutningar och rör för droppbevattning. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Poljska

  KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, lawns, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Bełchatów, Poljska.

 4. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turčija

  PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drip irrigation tubes, Plastic pumps. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. BRAEKEN EDDY

  Belgija

  BRAEKEN EDDY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema. Sedež podjetja je v kraju Overpelt, Belgija.

 1. RIEGOS Y POZOS

  Španija

  RIEGOS Y POZOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah pumps for deep wells, solar-powered pumping. Sedež podjetja je v kraju Guadarrama, Španija.

 2. POLSTAR WATER TANKS

  Turčija

  POLSTAR WATER TANKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drinking water tanks. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, Vrtno orodje, gripping tools, garden tools, Byggmaterial, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. GREENEA

  Nemčija

  GREENEA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah automatic watering. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turčija

  BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. HIVERNACLE HORTA

  Španija

  HIVERNACLE HORTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah design of hanging gardens, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Poljska

  OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, Naprave za zalivanje, vrtne, green plants, topiary. Sedež podjetja je v kraju Serock, Poljska.

 6. E-POMPES.COM

  Francija

  E-POMPES.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, pumps for pools, watering installations, Naprave za zalivanje, vrtne, irrigation. Sedež podjetja je v kraju La Seyne-Sur-Mer, Francija.

 7. REGENMEISTER GMBH

  Nemčija

  REGENMEISTER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Mühltal, Nemčija.

 8. RIEGOS AGO S.L.

  Španija

  RIEGOS AGO S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Jumilla, Španija.

 1. KANSU SULAMA

  Turčija

  KANSU SULAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turčija

  SULAMAMARKET TESKON TESISAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah garden watering, systems and equipment for watering gardens, swimming pool flooring. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Španija

  ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, ki deluje v panogi Parki in vrtovi - svetovalni uradi. Deluje tudi v panogah Plavalni bazeni - instalacije in oprema, Naprave za zalivanje, vrtne, Plavalni bazeni - instalacije in oprema, Naprave za zalivanje, vrtne, studies for swimming pool design. Sedež podjetja je v kraju Garrucha - Almería, Španija.

 4. RÖDER GMBH

  Avstrija

  RÖDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavalni bazeni - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Naprave za zalivanje, vrtne, Črpalke, Vrtno orodje, Sredstva za pripravo vode, Naprave za zalivanje, vrtne, Črpalke, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. BARVAUX

  Belgija

  BARVAUX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Naprave za zalivanje, vrtne, Škropilne naprave, Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Buzet, Belgija.

 6. BABIL SULAMA

  Turčija

  BABIL SULAMA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turčija

  JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah garden watering. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 8. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije, Matice in vijaki, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Korneuburg, Avstrija.

 9. POROUS PIPE

  Združena Kraljevina

  POROUS PIPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Namakalne naprave, Namakalne naprave, irrigation equipment. Sedež podjetja je v kraju Colne, Združena Kraljevina.

 10. UK WATER FEATURES

  Združena Kraljevina

  UK WATER FEATURES, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Vodometi, mestna oprema, Water columns, Vodometi, mestna oprema. Sedež podjetja je v kraju Barnsley, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno