• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • naprave za zalivanje- vrtne

Rezultati za

Naprave za zalivanje- vrtne - Uvoz izvoz

 1. RAESA

  Španija

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Španija

  JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah regular garden maintenance, swimming-pool maintenance, gardening, creation of parks, gardens and terraces. Sedež podjetja je v kraju Las Palmas, Španija.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italija

  PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Namakalne naprave, Namakalne naprave, fertiliser-water irrigation. Sedež podjetja je v kraju Vittoria, Italija.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turčija

  SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, drip irrigation tubes, Naprave za zalivanje, vrtne, spray irrigation. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. ALASU TARIM SULAMA

  Turčija

  ALASU TARIM SULAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drip irrigation, water networks, Anslutningar och rör för droppbevattning. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RIEGOS Y POZOS

  Španija

  RIEGOS Y POZOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah pumps for deep wells, solar-powered pumping. Sedež podjetja je v kraju Guadarrama, Španija.

 2. BRAEKEN EDDY

  Belgija

  BRAEKEN EDDY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema, Vrtnarstvo in gozdarstvo, Naprave za zalivanje, vrtne, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtna oprema. Sedež podjetja je v kraju Overpelt, Belgija.

 3. POLSTAR WATER TANKS

  Turčija

  POLSTAR WATER TANKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drinking water tanks. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turčija

  MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, Vrtno orodje, gripping tools, garden tools, Byggmaterial, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Poljska

  KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Naprave za zalivanje, vrtne, lawns, Širokolistna drevesa in grmičevje. Sedež podjetja je v kraju Bełchatów, Poljska.

 1. ALTIVAS

  Francija

  ALTIVAS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah pumping units, garden watering. Sedež podjetja je v kraju Mées, Francija.

 2. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turčija

  PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah drip irrigation tubes, Plastic pumps. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. IMSCHOOT

  Belgija

  IMSCHOOT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 2. GREENEA

  Nemčija

  GREENEA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah automatic watering. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. RÖDER GMBH

  Avstrija

  RÖDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavalni bazeni - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Naprave za zalivanje, vrtne, Črpalke, Vrtno orodje, Sredstva za pripravo vode, Naprave za zalivanje, vrtne, Črpalke, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Španija

  ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, ki deluje v panogi Parki in vrtovi - svetovalni uradi. Deluje tudi v panogah Plavalni bazeni - instalacije in oprema, Naprave za zalivanje, vrtne, Plavalni bazeni - instalacije in oprema, Naprave za zalivanje, vrtne, studies for swimming pool design. Sedež podjetja je v kraju Garrucha - Almería, Španija.

 5. GREEN DIGITAL

  Južna Koreja

  GREEN DIGITAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah systems and equipment for watering gardens, garden watering, watering systems, watering system installation. Sedež podjetja je v kraju SEOUL, Južna Koreja.

 6. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turčija

  SULAMAMARKET TESKON TESISAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah garden watering, systems and equipment for watering gardens, swimming pool flooring. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. HIVERNACLE HORTA

  Španija

  HIVERNACLE HORTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah design of hanging gardens, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 8. KANSU SULAMA

  Turčija

  KANSU SULAMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. E-POMPES.COM

  Francija

  E-POMPES.COM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, pumps for pools, watering installations, Naprave za zalivanje, vrtne, irrigation. Sedež podjetja je v kraju La Seyne-Sur-Mer, Francija.

 2. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Matice in vijaki, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije, Matice in vijaki, Industrijski izdelki, Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Korneuburg, Avstrija.

 3. REGENMEISTER GMBH

  Nemčija

  REGENMEISTER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Mühltal, Nemčija.

 4. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Poljska

  OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Naprave za zalivanje, vrtne, Naprave za zalivanje, vrtne, green plants, topiary. Sedež podjetja je v kraju Serock, Poljska.

 5. RIEGOS AGO S.L.

  Španija

  RIEGOS AGO S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Jumilla, Španija.

 6. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turčija

  BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. BARVAUX

  Belgija

  BARVAUX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Naprave za zalivanje, vrtne, Škropilne naprave, Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Buzet, Belgija.

 8. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turčija

  JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah garden watering. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 9. BABIL SULAMA

  Turčija

  BABIL SULAMA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 10. UK WATER FEATURES

  Združena Kraljevina

  UK WATER FEATURES, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Vodometi, mestna oprema, Water columns, Vodometi, mestna oprema. Sedež podjetja je v kraju Barnsley, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno