• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • naravni abrazivni materiali

Rezultati za

Naravni abrazivni materiali - Uvoz izvoz

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Francija

  Verified by europages badge

  DURMAX ALUMINA are manufactured for various applications for both artisanal and industrial use. We manufacture aluminium oxides and hydroxides, calcinated alumina and hydrated alumina, metallographic alumina, fire retardants, reactants for fire retardant treatments, special reactants for synthetic resins. Corundum and alumina for special ceramics. We manufacture high purity calcium fluoride and boron nitride. With an extended range of around 200 special alumina we provide bespoke manufacturing for customers worldwide. Certain alumina are for polishing in metallography and mineralogy as well as for all high precision polishing for all types of materials. Others (hydrated and calcinated) are used as special reactants in synthetic resins, rubber, etc. to improve their characteristics (fire, abrasion resistance; for their appearance, viscosity, lightness).

 2. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  Public Join Stock Company "Zaporizhzhia Abrasive Plant" is the only manufacturer of grinding materials in Ukraine for more than 80 years and one of the largest manufacturers of abrasives in Eastern Europe. PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" has a strong production capacity and manufactures products based on advanced technologies. The high-quality products are manufactured in the plant's production facilities: - grinding materials made from Brown Fused Aluminium Oxide; - grinding materials and special refractory fraction of Black Silicon Carbide; - metallurgical grade Silicon Carbide in the form of fractions; - higher-melting-point materials: Boron Carbide, Boron Nitride; - abrasive tools on ceramic and bakelite bond, including: - special wheels for ball-bearing balls grinding; - special wheels on the bakelite bond for face grinding 36 (PN) 40(PNR) types; - the ceramic bonds for the abrasive tools; -cutting-off and grinding reinforced wheels on the bakelite bond; -coated abrasives and products thereof, including: -flap radial grinding wheels of the KShL type; -flap face grinding wheels of the KLT type. The plant is constantly expanding the output of product proposals. The quality of plant products is guaranteed by the quality management system, certified according to ISO 9001.

 3. SIWID AG

  Švica

  Verified by europages badge

  SIWID AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Wila, Švica.

 4. STADLER ONLINE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STADLER ONLINE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Wehrheim, Nemčija.

 5. ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Bühl, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. METZLER GMBH & CO KG

  Avstrija

  Verified by europages badge

  METZLER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Röthis, Avstrija.

 2. AVATEC GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AVATEC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Sindelfingen, Nemčija.

 3. HOLZWAREN ECKERT

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HOLZWAREN ECKERT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Großrückerswalde, Nemčija.

 4. KR SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KR SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Rietberg, Nemčija.

 5. MARKMANN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MARKMANN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Salzgitter, Nemčija.

 1. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ROBERT BERGER SÖHNE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brusilna sredstva, mehanska. Deluje tudi v panogah Naravni abrazivni materiali, Diamantna orodja, Naravni abrazivni materiali, Drilling wheels, Concrete millers, Shaft gear wheels, DEMANT, Drilling rollers, Drilling equipment. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 2. BORN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BORN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Saarbrücken, Nemčija.

 1. DICTUM GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DICTUM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Platting, Nemčija.

 2. ELKA SCHLEIF- UND POLIERMITTEL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ELKA SCHLEIF- UND POLIERMITTEL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Wiedergeltingen, Nemčija.

 3. KNECHT MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KNECHT MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Bergatreute, Nemčija.

 4. INDUSTRIEBEDARF WEBER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  INDUSTRIEBEDARF WEBER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Zweibrücken, Nemčija.

 5. MENDE INDUSTRIEPRODUKTE E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MENDE INDUSTRIEPRODUKTE E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Wolkenstein, Nemčija.

 6. BARDON GROUP

  Francija

  Verified by europages badge

  BARDON GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Deluje tudi v panogah abrasives, Natural flour, Olive stone flour, Walnut shell flour, Almond shell meal, Natural ingredient, Ecological ingredient, Cosmetic ingredient, Bakery flouring. Sedež podjetja je v kraju Le Muy, Francija.

 7. THELEICO SCHLEIFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  THELEICO SCHLEIFTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Meschede, Nemčija.

 8. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Löchgau, Nemčija.

 1. BÜTTIG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BÜTTIG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Koblenz, Nemčija.

 2. ROHAS WOLF D. BERNDT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ROHAS WOLF D. BERNDT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 3. BOSSERT, FRITZ E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BOSSERT, FRITZ E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. HELO VERTRIEB GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HELO VERTRIEB GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Trierweiler, Nemčija.

 5. CRYSTEC TECHNOLOGY TRADING GMBH

  Nemčija

  CRYSTEC TECHNOLOGY TRADING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Altötting, Nemčija.

 6. GAS & MORE NÜRNBERG

  Nemčija

  GAS & MORE NÜRNBERG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 7. WILHELM HABER SCHLEIFMITTEL GMBH

  Nemčija

  WILHELM HABER SCHLEIFMITTEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 8. HELBIG & BERTHOLDT OHG

  Nemčija

  HELBIG & BERTHOLDT OHG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 9. W&V HANEKAMP INDUSTRIES GMBH & CO.KG

  Nemčija

  W&V HANEKAMP INDUSTRIES GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Sögel, Nemčija.

 10. PAUL GLÄSER INDUSTRIEBEDARF E.K. INH. JOHANNES GREGOR BERGER

  Nemčija

  PAUL GLÄSER INDUSTRIEBEDARF E.K. INH. JOHANNES GREGOR BERGER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naravni abrazivni materiali. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno