• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • navijalni stroji za rotorje

Rezultati za

Navijalni stroji za rotorje - Uvoz izvoz

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. ACME MECHATRONICS

  Združene Države

  ACME MECHATRONICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju San Diego, Združene Države.

 3. WINDING AND MORE SRL

  Italija

  WINDING AND MORE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Navijalni stroji za rotorje. Deluje tudi v panogah systems and equipment for the preparation of french fries. Sedež podjetja je v kraju Chieve, Italija.

 4. ELAS S.R.L.

  Italija

  ELAS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Martinengo, Italija.

 5. ATAM S.P.A.

  Italija

  ATAM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Agrate Brianza, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Italija

  MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Ferrandina, Italija.

 2. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Italija

  GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Arco, Italija.

 3. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Italija

  AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Arzignano, Italija.

 4. BORGONOVO S.R.L.

  Italija

  BORGONOVO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Arzignano, Italija.

 5. FAI.S SRLS

  Italija

  FAI.S SRLS, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Olbia, Italija.

 1. MABE

  Italija

  MABE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Ossana, Italija.

 2. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Italija

  ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Bovisio Masciago, Italija.

 1. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Italija

  TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 2. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Romunija

  ROMINSERV IAIFO ZALAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Navijalni stroji za rotorje, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Zalau, Romunija.

 3. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Italija

  LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Camerata Picena, Italija.

 4. BODINET S.N.C.

  Italija

  BODINET S.N.C., ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Volvera, Italija.

 5. COILS S.R.L.

  Italija

  COILS S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Leini, Italija.

 6. ZUCCONI ALDO

  Italija

  ZUCCONI ALDO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Montecatini Terme, Italija.

 7. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italija

  GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Pisa, Italija.

 8. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Italija

  ELETTROMECCANICA APRILIA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Aprilia, Italija.

 1. RICCI DOMENICO

  Italija

  RICCI DOMENICO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Livorno, Italija.

 2. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Nemčija

  AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Navijalni stroji za rotorje, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 3. C.E.A.

  Italija

  C.E.A., ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Carugate, Italija.

 4. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Nizozemska

  GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Navijalni stroji za rotorje, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Gouda, Nizozemska.

 5. DONGWOO SG

  Južna Koreja

  DONGWOO SG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju , BUSAN, KOREA, Južna Koreja.

 6. MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L.

  Italija

  MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 7. CO.EL. S.R.L.

  Italija

  CO.EL. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Castiglione Del Lago, Italija.

 8. PRO.EL

  Italija

  PRO.EL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Villanova Di Camposampiero, Italija.

 9. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Italija

  EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vžigalni razdelilniki in tuljave. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Berra, Italija.

 10. ART - TRA S.R.L.

  Italija

  ART - TRA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električni transformatorji, pretvorniki in usmerniki. Deluje tudi v panogah Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje, Električna navitja, Navijalni stroji za rotorje. Sedež podjetja je v kraju Carmignano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno