• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • nerjaveče jeklo

Rezultati za

Nerjaveče jeklo - Uvoz izvoz

 1. PATENT KFT.

  Madžarska

  Verified by europages badge

  PATENT KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Metallarbeten i rostfritt stål, Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema, Oskrbovalne ladje, Kadi in predalniki za skladiščenje, custom-made tanks, Metallarbeten i rostfritt stål, stainless steel cisterns, Kemična in farmacevtska industrija - stroji in oprema, equipment for the pharmaceutical industry. Sedež podjetja je v kraju Cegled, Madžarska.

 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Belt grinding facilities, Sheet metal levelling works, CNC laser cutting, Sheet metal blanks, CNC water jet cutting, stainless steel sheets, stainless steel cut plates, Stainless steel products. Sedež podjetja je v kraju Netphen-Deuz, Nemčija.

 3. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Bietigheim-Bissingen, Nemčija.

 4. DEGLER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DEGLER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Weinstadt, Nemčija.

 5. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Francija

  Verified by europages badge

  ACCASTILLAGE VIOLLEAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Metallarbeten i rostfritt stål. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Nerjaveče jeklo, stainless steel lines, shaping of stainless steel pipes. Sedež podjetja je v kraju La Mothe Achard, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SVTM

  Francija

  Verified by europages badge

  SVTM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Metallarbeten i rostfritt stål. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju La Mothe Achard, Francija.

 2. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italija

  Verified by europages badge

  INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, stainless steel, hardened sheet metal, Nerjaveče jeklo, mechanical operations, tapping machines for moulding, standard guide elements for moulds, special punches. Sedež podjetja je v kraju Gorgonzola, Italija.

 3. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italija

  Verified by europages badge

  PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, carbon steel, steel for cutlery, Rezila in noži, industrijski, stainless steel wire, steel for knives, hardened steel strips, steel for blades, s/steel strip. Sedež podjetja je v kraju Ciserano, Italija.

 4. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgija

  Verified by europages badge

  STAPPERT INTRAMET SA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Uvoz - izvoz - jeklo in kovine, Posebno jeklo, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, stainless steel sheets. Sedež podjetja je v kraju Engis, Belgija.

 5. INOXEA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  INOXEA SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Varjenje jekla in kovin, Rezanje jekla in kovin, stainless steel structural work, stainless steel welding, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, stainless steel machining, Varjenje jekla in kovin, stainless-steel pipes. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 1. AXRA

  Belgija

  Verified by europages badge

  AXRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Manufacture of stainless steel cylinders, steel processing, stainless steel part machining, stainless steel parts for industry, bike hoops, maintenance kit, road stud, bollard for concreting, removable bollards. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 2. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenija

  Ponujamo strokovne in učinkovite rešitve s področja montaž in varjenja ter hkrati zagotavljamo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Pri svojem delu vzpostavljamo tesnejše odnose s strankami, saj le tako lahko zadovoljimo vaše potrebe, zahteve in pričakovanja, hkrati le tako lahko ponujamo najboljše rešitve z optimalno stroškovno učinkovitostjo v najkrajšem možnem času. Podpiramo korektne in obojestranske odnose. Podjetje se zaveda, da je konkurenca na trgu velika, vendar s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami smo zelo samozavestni in vam nudimo brezhibno in kakovostno opravljeno delo z najboljšim delom in materiali, s ciljem zadovoljna stranka! Storitev opravljamo v lastnih prostorih po potrebi tudi na terenu, po priloženih dokumentacijah Varimo po sledečih postopkih: - TIG ( argonsko ) - MIG/MAG ( CO2 ) - MMA ( elektrodno obločno ) V sklopu varjenja in montaže lahko z certificiranimi kooperanti ponudimo tudi preskuse zvarov. Prednost je v tem, da dobite pri nas vse in da ne potrebujete dodatnega časa za iskanje podizvajalcev.

 1. ALCU D.O.O.

  Slovenija

  Smo podjetje, ki se ukvarja z prodajo polizdelkov iz aluminija, medenine, bakra in brona. S posluhom za naše kupce ter z znanjem pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo visoko stopnjo zaupanja in s tem temelj za zadovoljstvo naših kupcev. Z našim programom ponujamo široko paleto materialov in rešitev za podjetja in za zasebne kupce. V našem skladišču vam je vedno na voljo več kot 500 ton materiala.

 2. MIBRA D.O.O.

  Slovenija

  MIBRA D.O.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Hoce, Slovenija.

 3. PRO-TEK HYGIÈNE

  Turčija

  PRO-TEK HYGIÈNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. ROTEKSAS UAB

  Litva

  ROTEKSAS UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah meat processing, CNC stålbearbetning. Sedež podjetja je v kraju Klaipedos Distr., Litva.

 5. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Nemčija

  EDELSTAHL WEIMAR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Mechelroda, Nemčija.

 6. BARA-CUDA

  Madžarska

  BARA-CUDA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah metal components for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Százhalombatta, Madžarska.

 7. DONLOUCO IRELAND LTD

  Irska

  DONLOUCO IRELAND LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Razvoj izdelkov - zunanje izvajanje, Hydrauliska cylindrar och komponenter, Contract CNC manufacturing and machining, Razvoj izdelkov - zunanje izvajanje. Sedež podjetja je v kraju Mallow, Irska.

 8. DEKAP

  Turčija

  DEKAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, pvd coverings, Unoxidizable covering, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ACENKO CO. LTD.

  Turčija

  ACENKO CO. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, machining, Steel construction, Oblikovanje jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Španija

  EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Smoke extraction cabinets, ledningar för rökevakuering och ventilation, möbler och hyllor av rostfritt stål, Manufacturer of industrial fans. Sedež podjetja je v kraju Palma De Mallorca, Španija.

 3. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Španija

  BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Plastična prevleka jekla in kovin, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Plastična prevleka jekla in kovin, primed stainless steel, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, stainless steel sheet products. Sedež podjetja je v kraju Teia, Španija.

 4. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Turčija

  HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Utorjenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, Sorniki in vijaki, pritrdilni, U - vijaki, Nerjaveče jeklo, Sorniki in vijaki, pritrdilni, U - vijaki. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turčija

  3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah stainless steel rolls, Plåtar av rostfritt stål, stainless steel brushing, stainless steel strip. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. DEVILLE RECTIFICATION

  Francija

  DEVILLE RECTIFICATION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Aluminijeve zlitine. Deluje tudi v panogah Jeklo, Nerjaveče jeklo, Pločevina in trakovi, aluminijasti, Aluminij in zlitine, Jeklo, Nerjaveče jeklo, Pločevina in trakovi, aluminijasti, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Pont-Salomon, Francija.

 7. FORJAS 2000 S.L.

  Španija

  FORJAS 2000 S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah forges, stainless steel accessories, Stainless steel cables and accessories. Sedež podjetja je v kraju Talavera De La Reina (toledo), Španija.

 8. STAINLESS BAND LTD

  Združena Kraljevina

  STAINLESS BAND LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah stainless steel strip. Sedež podjetja je v kraju Bingley, Združena Kraljevina.

 9. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  SIG POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah highway safety. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 10. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Poljska

  ROLL STEEL SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, coil cutting, titanium and alloys, Nerjaveče jeklo, stainless steel strip. Sedež podjetja je v kraju Poznań, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno