• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • nerjaveče jeklo

Rezultati za

Nerjaveče jeklo - Uvoz izvoz

 1. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turčija

  Established in 2019, 3AS is one of the fast-growing Turkish companies in the stainless-steel industry, with our investments in modern technology and a qualified workforce. We do our best to fully meet our customers' demands quickly with our Stainless-steel service center. As 3AS, we have 42000 tons of annual production, located in Ankara, Turkey, with state-of-the-art machinery and equipment in 3000 square meters of closed area. We import our premium quality products from Europe. Our products are automatically processed from roll to roll or from plate to plate thanks to our high prestige Grinding and Brushing lines' 6 types of surface applications: 3N, 4N, 5N, Scotch Brite, Duplo, and Hairline and PVC coatings. According to our customer's demands, our superior Slitting and Cut-to-Length lines can achieve desired length and width. Besides special services offered through our Stainless-Steel Service Center, we have a wide range of stainless steel products such as: •Stainless steel coils, •Stainless steel narrow coils, •Stainless steel sheets with regular sizes and surfaces. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Poljska

 3. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Nemčija

 4. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

 5. DEGLER GMBH

  Nemčija

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Francija

 2. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italija

 3. SVTM

  Francija

 4. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italija

 5. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italija

 1. INOXEA SRL

  Italija

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgija

 1. AXRA

  Belgija

 2. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenija

  Ponujamo strokovne in učinkovite rešitve s področja montaž in varjenja ter hkrati zagotavljamo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Pri svojem delu vzpostavljamo tesnejše odnose s strankami, saj le tako lahko zadovoljimo vaše potrebe, zahteve in pričakovanja, hkrati le tako lahko ponujamo najboljše rešitve z optimalno stroškovno učinkovitostjo v najkrajšem možnem času. Podpiramo korektne in obojestranske odnose. Podjetje se zaveda, da je konkurenca na trgu velika, vendar s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami smo zelo samozavestni in vam nudimo brezhibno in kakovostno opravljeno delo z najboljšim delom in materiali, s ciljem zadovoljna stranka! Storitev opravljamo v lastnih prostorih po potrebi tudi na terenu, po priloženih dokumentacijah Varimo po sledečih postopkih: - TIG ( argonsko ) - MIG/MAG ( CO2 ) - MMA ( elektrodno obločno ) V sklopu varjenja in montaže lahko z certificiranimi kooperanti ponudimo tudi preskuse zvarov. Prednost je v tem, da dobite pri nas vse in da ne potrebujete dodatnega časa za iskanje podizvajalcev.

 3. ALCU D.O.O.

  Slovenija

  Smo podjetje, ki se ukvarja z prodajo polizdelkov iz aluminija, medenine, bakra in brona. S posluhom za naše kupce ter z znanjem pri iskanju primernih rešitev ustvarjamo visoko stopnjo zaupanja in s tem temelj za zadovoljstvo naših kupcev. Z našim programom ponujamo široko paleto materialov in rešitev za podjetja in za zasebne kupce. V našem skladišču vam je vedno na voljo več kot 500 ton materiala.

 4. MIBRA D.O.O.

  Slovenija

 5. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Nemčija

 6. DEKAP

  Turčija

 7. DONLOUCO IRELAND LTD

  Irska

 8. FORJAS 2000 S.L.

  Španija

 1. ROTEKSAS UAB

  Litva

 2. INOXMETALART BY HWA LIN GROUP

  Španija

 3. PRO-TEK HYGIÈNE

  Turčija

 4. BARA-CUDA

  Madžarska

 5. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Španija

 6. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

 7. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Španija

 8. INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC )

  Belgija

 9. LB METALLSERVICE AG

  Švica

 10. WALZWERKE EINSAL GMBH

  Nemčija

Filtri

Rezultati za

Nerjaveče jeklo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

609 podjetja