• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo

Rezultati za

Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo - Uvoz izvoz

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  U-W-T STUMPFOLL GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Wels, Avstrija.

 2. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Poslovna darila, knife sharpeners, gift items, Poslovna darila. Sedež podjetja je v kraju Deizisau, Nemčija.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Španija

  CUCHILLERÍA JOKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Orožje, športno, sports knives, flick-knives, Orožje, športno, defence weapons. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 4. FRATELLI RIZZI SNC

  Italija

  FRATELLI RIZZI SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Premana, Italija.

 5. VAUZY-CHASSANGUE

  Francija

  VAUZY-CHASSANGUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, meat knives. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Španija

  MARTÍNEZ ALBAINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Knives, penknives, Jedilni pribor za gospodinjstvo, hunting knives. Sedež podjetja je v kraju ALBACETE, Španija.

 2. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italija

  GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Premana, Italija.

 3. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Nemčija

  JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah penknives. Sedež podjetja je v kraju Winnenden, Nemčija.

 4. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italija

  COLTELLERIE MASERIN SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah sports knives, cutlery, hunting knives, kitchen accessories. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 5. CAPDECO

  Francija

  CAPDECO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

 1. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugalska

  VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah knives, penknives. Sedež podjetja je v kraju Relvas, Portugalska.

 2. LORENZIMILANO

  Italija

  LORENZIMILANO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 1. CUCHILLOSYMENAJE

  Španija

  CUCHILLOSYMENAJE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah kitchen knives, professional knives. Sedež podjetja je v kraju Cartagena ( Murcia ), Španija.

 2. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah milling, small precision parts in metal, CNC turned parts. Sedež podjetja je v kraju Memmingen, Nemčija.

 3. COUTELLERIE DU ROI

  Belgija

  COUTELLERIE DU ROI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, wide-blade knives, sports knives, knife restoration. Sedež podjetja je v kraju Brussel, Belgija.

 4. ROUSSELON DUMAS SABATIER

  Francija

  ROUSSELON DUMAS SABATIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Termična obdelava jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, knife sharpening. Sedež podjetja je v kraju Thiers Cedex, Francija.

 5. FISCHER-BARGOIN

  Francija

  FISCHER-BARGOIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, knife sharpening, Termična obdelava jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Thiers Cedex, Francija.

 6. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turčija

  ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah garden shears, butcher cleavers, cleavers. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 7. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Francija

  SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Knives, stainless steel knives, industrial knives. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

 8. MSJ INDUSTRIE

  Francija

  MSJ INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Sheet metalwork, laser cutting units, Jeklo in kovine - strojna obdelava, welding. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

 1. MASTRAD

  Francija

  MASTRAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kitchenware, mussels, kitchen knives. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Italija

  SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah sports knives, cutlery, diver's knife. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 3. OPINEL

  Francija

  OPINEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Rezila in noži, industrijski, knives, stainless steel knives, knife sharpening. Sedež podjetja je v kraju Chambéry Cedex, Francija.

 4. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Španija

  CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Nemčija

  ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Žlice, vilice in noži, Namizni pribor, stainless steel knives, Žlice, vilice in noži, manicure scissors. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 6. C-URT GMBH

  Nemčija

  C-URT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah cutters, Industrial blades. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 7. GEMEA

  Poljska

  GEMEA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, serrated bread knives. Sedež podjetja je v kraju Krasocin, Poljska.

 8. SABATIER AINE & PERRIER

  Francija

  SABATIER AINE & PERRIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, cutlery, blade sharpening, stainless steel general purpose knives. Sedež podjetja je v kraju Thiers, Francija.

 9. COUTELLERIE GLANDIERES

  Francija

  COUTELLERIE GLANDIERES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Knives, table ornaments, knife sharpening. Sedež podjetja je v kraju Laguiole, Francija.

 10. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Španija

  CUCHILLERÍA SÁEZ, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah kitchen knives, knife sharpening, penknives, stainless steel table knives. Sedež podjetja je v kraju Minglanilla, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

621 Podjetja