• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa

Rezultati za

Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa - Uvoz izvoz

 1. PAULUS STUART SPRL

  Belgija

  Verified by europages badge

  Tenderstar has specialised in manufacturing quality butchery machines for professionals for over 25 years.We have developed a wide range of tenderisers, mincers and presses. We are very focused on quality, in terms of hygiene as much as safety and ease of maintenance. Our machines are all CE-approved and have a reputation for robustness and longevity, being made entirely from stainless steel and polycetal to prevent rust.

 2. ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H.

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ALCE ANLAGENTECHNIK GES.M.B.H., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Wels/thalheim, Avstrija.

 3. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italija

  C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za predelavo mesa. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, electric graters for commercial use, household electric graters, electric coffee grinders. Sedež podjetja je v kraju Verucchio, Italija.

 4. FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN)

  Nemčija

  FIRMA GEORG MALUCK (EINZELUNTERNEHMEN), je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Oschatz, Nemčija.

 5. ALOYS PLENTER

  Nemčija

  ALOYS PLENTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Legden, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RADUS INDUSTRIAL LTD

  Kitajska

  RADUS INDUSTRIAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Komponente in deli za male gospodinjske aparate. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, slicers, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Hongkong, Kitajska.

 2. RISCO S.P.A.

  Italija

  RISCO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Živilska industrija - stroji in oprema, systems and equipment for processing meat and sausages, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, delicatessen meat packaging equipment and appliances. Sedež podjetja je v kraju Thiene, Italija.

 3. MOHN GMBH

  Nemčija

  MOHN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Meinerzhagen, Nemčija.

 4. BRITEK

  Francija

  BRITEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija). Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, vacuum packaging machines. Sedež podjetja je v kraju Pleucadeuc, Francija.

 5. BIRO FRANCE

  Francija

  BIRO FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah industrial mincers. Sedež podjetja je v kraju Marne La Vallée Cedex 4, Francija.

 1. FIMAR S.P.A.

  Italija

  FIMAR S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Živilska industrija - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, mixers for the food industry, electric stoves, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Verucchio, Italija.

 2. EGGERMONT

  Belgija

  EGGERMONT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, small electrical goods for the kitchen, kitchen utensils for institutions. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 1. S.A. WATHELET

  Belgija

  S.A. WATHELET, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Sladoledne kreme - stroji za obrate, kitchen hoods, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Sladoledne kreme - stroji za obrate, convection oven. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 2. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Italija

  AMB FOOD TECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Klavnice - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Klavnice - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, meat processing, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju San Lazzaro Di Savena, Italija.

 3. CLAES MACHINES

  Belgija

  CLAES MACHINES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mesnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, food industry machinery repairs, machines for cutting and slicing meats, Transportband för köttbranschen, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Paal-Beringen, Belgija.

 4. HPM E.K.

  Nemčija

  HPM E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Wolfhagen, Nemčija.

 5. HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H.

  Avstrija

  HTS FLEISCHEREIMASCHINEN REPARATUR UND HANDEL GES.M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thalgau, Avstrija.

 6. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Francija

  STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 7. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turčija

  KARAKUS IND. KITCH. EQ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Fast-food outlet equipment, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 8. LORZ SERVICE GMBH

  Nemčija

  LORZ SERVICE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 1. POWINOX

  Turčija

  POWINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 2. SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG HELPER FOOD MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

 3. MINERVA OMEGA GROUP S.R.L.

  Italija

  MINERVA OMEGA GROUP S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), bone saws, Živilska industrija - stroji in oprema, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija). Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

 4. QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD

  Kitajska

  QINGDAO XIAODAO FOOD MACHINERY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 5. CLAES DISTRIBUTION

  Belgija

  CLAES DISTRIBUTION, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Mesnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Paal, Belgija.

 6. JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  JUPITER KÜCHENMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah mincers. Sedež podjetja je v kraju Wernau, Nemčija.

 7. SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. )

  Italija

  SPSERVICE DI SALMERI FULVIO & PONCHIA ROBERTO ( S.N.C. ), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Registrske blagajne, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 8. MEETING S.R.L.

  Italija

  MEETING S.R.L., ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Pollenza, Italija.

 9. CAVAZZA CARLO

  Italija

  CAVAZZA CARLO, ki deluje v panogi Tehtanje in doziranje - instalacije in aparati. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Rezalni stroji za mesnine in delikatese. Sedež podjetja je v kraju Sasso Marconi, Italija.

 10. THE SAUSAGE MAKER INC

  Združene Države

  THE SAUSAGE MAKER INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa, Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Sedež podjetja je v kraju Buffalo, Združene Države.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno