• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • nugat

Rezultati za

Nugat - Uvoz izvoz

 1. NOUGAT TOLLERON

  Francija

  Verified by europages badge

  TOLLERON nougat workshop, located in the picturesque village of CRESTET in the Vaucluse, is specialised in nougat making following ancestral know-how. We create our nougat traditionally, by hand, and provide a full range of tasty nougats. We take great care when selecting ingredients. We provide a wide range of tasty nougats. Order our delicious nougats online on our website.

 2. CULTURE MIEL

  Francija

  Verified by europages badge

  CULTURE MIEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Nugat, Kruh, Slaščice, Keksi, Nugat, Kruh, Slaščice, Keksi. Sedež podjetja je v kraju Villemandeur, Francija.

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Francija

  Verified by europages badge

  SAS LIMOUZI SAVEURS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Nugat, Slaščice, Karamelni bomboni, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Keksi, Crackers. Sedež podjetja je v kraju Objat, Francija.

 4. SOLGI

  Španija

  SOLGI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Orehi, semi-finished pastry products, semi-finished products for ice cream bars, marzipan, Orehi. Sedež podjetja je v kraju Atzaneta De Albaida-Valencia, Španija.

 5. REY ALIMENTACIÓN

  Španija

  REY ALIMENTACIÓN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olivno olje, virgin almond oil, almond exporter. Sedež podjetja je v kraju Castuera, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TURRÓN D'ARNOULD

  Francija

  TURRÓN D'ARNOULD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kakav in čokolada. Deluje tudi v panogah Keksi, Nugat, Keksi, vanilla, Nugat, pralines. Sedež podjetja je v kraju Englos, Francija.

 2. MDM DREYER AG

  Švica

  MDM DREYER AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Nugat, Posušeno sadje, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Hrana - uvoz-izvoz, Nugat. Sedež podjetja je v kraju Muri B. Bern, Švica.

 3. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Španija

  AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah nougats, martorana fruit. Sedež podjetja je v kraju Benlloch-Castellón, Španija.

 4. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah marzipan, chocolate. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 5. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgija

  LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Slaščice, Slaščice, almond nougat, mixing machines. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 1. OBLEAS PASTOR S.L

  Španija

  OBLEAS PASTOR S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Sedež podjetja je v kraju Alicante, Španija.

 2. NOUGATS LAURMAR

  Francija

  NOUGATS LAURMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Med, almonds, sweets, Med. Sedež podjetja je v kraju Caumont Sur Durance, Francija.

 1. CYRIL CHOCOLAT

  Belgija

  CYRIL CHOCOLAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čokoladne slaščice. Deluje tudi v panogah Nugat, Hand crafted chocolate, praline maker, Nugat. Sedež podjetja je v kraju Samrée (La Roche-en-Ardenne), Belgija.

 2. TURRONES PICÓ

  Španija

  TURRONES PICÓ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Touron nougat. Sedež podjetja je v kraju Jijona-Alicante, Španija.

 3. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Francija

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Nugat, Keksi in pecivo, Nugat, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Montelimar, Francija.

 4. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Španija

  MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah promotional sweets, almond nougat. Sedež podjetja je v kraju Válor, Španija.

 5. NOUGAT SILVAIN

  Francija

  NOUGAT SILVAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Hrana - uvoz-izvoz, Keksi in pecivo, sweets, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Saint Didier, Francija.

 6. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Francija

  NOUGAT DOULCE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Keksi in pecivo, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Montelimar, Francija.

 7. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, chocolate, almonds. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf, Nemčija.

 8. TURRONES SAN ANDRÉS

  Španija

  TURRONES SAN ANDRÉS, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Kandirani mandeljni, Kandirano sadje, Kandirani mandeljni, Kandirano sadje, Touron nougat, chocolate. Sedež podjetja je v kraju TOBARRA - ALBACETE, Španija.

 1. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

 2. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Turčija

  BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italija

  DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah chocolate easter eggs, torrone and torroncini, homemade panettone brioches, crunchy. Sedež podjetja je v kraju Gatteo Mare, Italija.

 4. ANTEPTAT

  Turčija

  ANTEPTAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marcipan. Deluje tudi v panogah Nugat, Nugat, almonds, hazelnuts. Sedež podjetja je v kraju Stockelsdorf / Lübeck, Nemčija.

 6. GENI'S

  Italija

  GENI'S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Sedež podjetja je v kraju Basciano, Italija.

 7. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Španija

  PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Sedež podjetja je v kraju Jijona (Alicante), Španija.

 8. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Španija

  TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nugat. Deluje tudi v panogah Touron nougat, martorana fruit. Sedež podjetja je v kraju Jijona, Španija.

 9. CONSERVAS CORDOBESAS SA

  Španija

  CONSERVAS CORDOBESAS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščice brez čokolade. Deluje tudi v panogah Kruh, torte in peciva, Nugat, Kruh, torte in peciva, Nugat. Sedež podjetja je v kraju La Rambla, Španija.

 10. TORO CEJUDO JOSE

  Španija

  TORO CEJUDO JOSE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti. Deluje tudi v panogah Nugat, Kruh, torte in peciva, Nugat, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Estepa, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno