• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • obdelava marmorja - stroji

Rezultati za

Obdelava marmorja - stroji - Uvoz izvoz

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah abrasives for marble, supports for marble machining discs, moulds for abrasive discs, moulds for diamond grinding wheels. Sedež podjetja je v kraju Venegono Superiore, Italija.

 2. IBEHI,S.L.

  Španija

  IBEHI,S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trdi beton. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Obdelava marmorja - stroji, distribution panel, industrial automation consultants, Ploščice in plošče, Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tomelloso, Španija.

 3. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italija

  TONDELLI ERO & C. S.N.C., ki deluje v panogi Marmor. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, marble, building, Obdelava marmorja - stroji, flooring. Sedež podjetja je v kraju Albinea, Italija.

 4. GIRLANDA F.LLI SRL

  Italija

  GIRLANDA F.LLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Grezzana, Italija.

 5. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Turčija

  DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah marble cutting machines, Supplies for marble quarries. Sedež podjetja je v kraju Afyon, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah bridge millers, trimmer. Sedež podjetja je v kraju San Marino, San Marino.

 2. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Turčija

  KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turčija

  TOKSEL MAKINA LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 4. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Sakarya, Turčija.

 5. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Turčija

  ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah polishing machines for marble, granite and stone, bevelling machines, cutting machines for marble, granite and stone. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Italija

  LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, marble, granite and stone sawing machines. Sedež podjetja je v kraju Chiampo, Italija.

 2. MASER

  Španija

  MASER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah chemicals for construction work, building tools, marble. Sedež podjetja je v kraju Algete, Španija.

 1. ABUJARDAR

  Španija

  ABUJARDAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, bush-hammering machines, bush-hammering. Sedež podjetja je v kraju Borriol, Španija.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turčija

  GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah marble cutting machines, marble, granite and stone carving machines, polishers for marble,granite and stone, cutting machines for marble, granite and stone. Sedež podjetja je v kraju KONYA, Turčija.

 3. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Grčija

  GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah diamond-coated tools for working marble, granite and stone, classified advertisements, Maskinrekonstruktioner. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 4. CO.ME.S. SRL

  Italija

  CO.ME.S. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah spindle polishing machines for marble, granite and stone, polishers for marble,granite and stone. Sedež podjetja je v kraju Fornacette-Calcinaia, Italija.

 5. SELLA GASTONE SNC

  Italija

  SELLA GASTONE SNC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Cassola, Italija.

 6. HERSEN S.L.

  Španija

  HERSEN S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorkapmaskiner. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Moncada, Španija.

 7. DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI

  Italija

  DIAMOND TOOLS - ATTREZZATURE ARTICOLI E ACCESSORI PER MARMISTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah Marmorkapmaskiner, single-wire and multi-wire cutting machines for marble, granite and stone, abrasives for granite, Marmorkapmaskiner, spindle polishing machines for marble, granite and stone. Sedež podjetja je v kraju Cagliari, Italija.

 8. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  Kitajska

  GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Guilin, Kitajska.

 1. LUQUE MACHINES

  Francija

  LUQUE MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah milling machines, fräsmaskin CNC, wood milling machines, Machine maintenance. Sedež podjetja je v kraju Brignais, Francija.

 2. DONATONI MACCHINE SRL

  Italija

  DONATONI MACCHINE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah numerically controlled machines, milling machines for marble, granite and stone. Sedež podjetja je v kraju Domegliara, Italija.

 3. MEGA DIAMOND , TR

  Turčija

  MEGA DIAMOND , TR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah diamond wires, diamond wire and saws for demolitions. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. SET MAKINA

  Turčija

  SET MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 5. PROMAK

  Bolgarija

  PROMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah Brušeni diamanti, Brušeni diamanti. Sedež podjetja je v kraju Kazanlak, Bolgarija.

 6. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Španija

  INDUSTRIAS GROMAZ S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tomelloso-Ciudad Real, Španija.

 7. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Deutschfeistritz, Avstrija.

 8. TECH.SE.CO. SRL

  Italija

  TECH.SE.CO. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Lucca, Italija.

 9. EUROPLANET SRL

  Italija

  EUROPLANET SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju CARRARA, Italija.

 10. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Italija

  ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah jib cranes. Sedež podjetja je v kraju Caravaggio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Obdelava marmorja - stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

16.363 Podjetja