• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • oblikovanje gume - stroji

Rezultati za

Oblikovanje gume - stroji - Uvoz izvoz

 1. REP INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

 2. EILHAUER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EILHAUER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Langenhagen, Nemčija.

 3. LESCUYER ET VILLENEUVE

  Francija

  LESCUYER ET VILLENEUVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Deluje tudi v panogah calenders for rubber, rubber mixers, rubber extruders. Sedež podjetja je v kraju Epeigne Les Bois, Francija.

 4. ADVANCED DO BRASIL

  Brazilija

  ADVANCED DO BRASIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Novo Hamburgo, Brazilija.

 5. ROTAKEM

  Turčija

  ROTAKEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Deluje tudi v panogah rubber mixers. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RHODES MACHINERY

  Turčija

  RHODES MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, alloy rims, wheel rims, Oblikovanje gume - stroji, car-lift. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. PETER MÜLLER GMBH

  Nemčija

  PETER MÜLLER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Sulzberg, Nemčija.

 3. AMKON GMBH

  Nemčija

  AMKON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Oblikovanje gume - stroji, Popravilo industrijskih oprem, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Vilshofen an der Donau, Nemčija.

 4. GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD.

  Kitajska

  GUDA ELECTRONIC EQUIPMENT (SHANGHAI) CO., LTD., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 5. GTS RUBBER

  Srbija

  GTS RUBBER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Novi Sad, Srbija.

 1. COLMEC S.P.A.

  Italija

  COLMEC S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Vulkanizacija - stroji in oprema, Oblikovanje gume - stroji, Vulkanizacija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Busto Arsizio, Italija.

 2. OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  OLBRICH - CZ, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Oblikovanje gume - stroji, Uvoz - izvoz - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Plzen, Češka Republika.

 1. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD

  Kitajska

  YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Jiangsu, Kitajska.

 2. STORK VECO B.V.

  Nizozemska

  STORK VECO B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Eerbeek, Nizozemska.

 3. GDO B.V.

  Nizozemska

  GDO B.V., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vlivanje gume - oprema. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Eygelshoven, Nizozemska.

 4. MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MANFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

 5. ARBURG

  Francija

  ARBURG, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Aulnay Sous Bois, Francija.

 6. QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  QINGDAO SHENGHUANG INDUSTRY SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 7. REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH

  Nemčija

  REP DEUTSCHLAND VERTIKALE GUMMINJEKTIONSPRESSEN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Wald-Michelbach, Nemčija.

 8. MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA

  Portugalska

  MUNDIPLAS - PLASTICOS TECNICOS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Maia, Portugalska.

 1. KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S

  Danska

  KMK HOLDING, SDR. FELDING A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Soender Felding, Danska.

 2. IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Nemčija

  IRION DICHTSTOFFE VERTRIEBS-GMBH, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Aschaffenburg, Nemčija.

 3. DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S

  Danska

  DANTRUCK-HEDEN DANMARK A/S, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Uldum, Danska.

 4. OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN

  Danska

  OC FORM V/NIELS POUL NIELSEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Oblikovanje gume - stroji, Oblikovanje gume - stroji. Sedež podjetja je v kraju Koge, Danska.

 5. INTEREUROPEAN S.R.L.

  Italija

 6. IAO S.R.L.

  Italija

 7. C 2 S.R.L.

  Italija

 8. BOIS ET MATERIAUX DE CONSTRUCTION DU SUD EST

  Francija

 9. COSTA GIUSEPPE

  Italija

 10. TECHNODRYING S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Oblikovanje gume - stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7.848 Podjetja