• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • obroči za nabijanje (sodov)

Rezultati za

Obroči za nabijanje (sodov) - Uvoz izvoz

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Haßloch, Nemčija.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AC DECOGROUP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Würselen, Nemčija.

 4. REFACOM

  Belgija

  REFACOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, Stretchable films. Sedež podjetja je v kraju Lot, Belgija.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Francija

  TECHNIQUES ET INNOVATIONS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Označevaje in etiketiranje - stroji. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, strapping tools, Obroči za nabijanje (sodov), Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Muttersholtz, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Nemčija

  GAPADOS E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Sörgenloch, Nemčija.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nizozemska

  STAALBAND - BANDSTAAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Steel strips. Sedež podjetja je v kraju Spijkenisse, Nizozemska.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luksemburg

  ISOPACK MACHINERY SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 4. CLIPSICO PACK

  Egipt

  CLIPSICO PACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pakiranje in embalaža. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), packing straps, Obroči za nabijanje (sodov), stretch film, strapping equipment for packing. Sedež podjetja je v kraju Alexandria, Egipt.

 5. LA CROIX NOBLE

  Francija

  LA CROIX NOBLE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), automatic mechanisms, air cushions for packing, Obroči za nabijanje (sodov), hoop machines. Sedež podjetja je v kraju Chaingy, Francija.

 1. DE LAMA

  Francija

  DE LAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Pasovi, tkani - industrijski, Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Pasovi, tkani - industrijski. Sedež podjetja je v kraju Sarlat, Francija.

 2. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgija

  FROMM PACKAGING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov), pallet wrappers. Sedež podjetja je v kraju Marquain, Belgija.

 1. FRANCE FEUILLARD

  Francija

  FRANCE FEUILLARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah automatic strapping machines, hoop machines. Sedež podjetja je v kraju Elne, Francija.

 2. DE BO

  Belgija

  DE BO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), yarn winding, Obroči za nabijanje (sodov), strings, washers. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 3. TOUTEMBAL

  Francija

  TOUTEMBAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, plastic packaging, Embalaža - podjetja, plastic packaging machine. Sedež podjetja je v kraju Octeville-Sur-Mer, Francija.

 4. FROMM FRANCE

  Francija

  FROMM FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov), air cushions for packing. Sedež podjetja je v kraju Darois, Francija.

 5. BAND-N-GO INC.

  Kanada

  BAND-N-GO INC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Vaughan, Kanada.

 6. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Združene Države

  TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zapiranje embalaž - stroji. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), strapping tools, strapping equipment for packing, Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju San Jose, Združene Države.

 7. AJ PACKAGING LTD

  Združena Kraljevina

  AJ PACKAGING LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Bolton, Združena Kraljevina.

 8. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Francija

  SAS MIL-TEK SUD-OUEST, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Bale presses for waste disposal, polystyrene shredders. Sedež podjetja je v kraju Gaillac, Francija.

 1. QUADRI GRUPI AS

  Estonija

  QUADRI GRUPI AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Les - embalaža. Deluje tudi v panogah Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti, Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 2. CERCLE MAROC

  Maroko

  CERCLE MAROC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah plastic packaging items. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 3. ASTIC EMBALLAGE

  Francija

  ASTIC EMBALLAGE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Steel strips. Sedež podjetja je v kraju Andrezieux-Boutheon, Francija.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah strapping tools. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turčija

  MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Dilovasi Kocaeli, Turčija.

 6. FORMSCHLUSS

  Nemčija

  FORMSCHLUSS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 7. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Južna Koreja

  DAE YANG STRAPS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Kyungbuk, Južna Koreja.

 8. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Južna Koreja

  OVERITE INDUSTRIAL CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Siheung, Južna Koreja.

 9. KEMAPACK GMBH

  Nemčija

  KEMAPACK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Landsberg am Lech, Nemčija.

 10. OCM S.P.A.

  Italija

  OCM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pokrovčki, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Gruaro, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno