• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • obroči za nabijanje (sodov)

Rezultati za

Obroči za nabijanje (sodov) - Uvoz izvoz

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Haßloch, Nemčija.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AC DECOGROUP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Würselen, Nemčija.

 4. REFACOM

  Belgija

  REFACOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, Stretchable films. Sedež podjetja je v kraju Lot, Belgija.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Francija

  TECHNIQUES ET INNOVATIONS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Označevaje in etiketiranje - stroji. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, strapping tools, Obroči za nabijanje (sodov), Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji. Sedež podjetja je v kraju Muttersholtz, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Nemčija

  GAPADOS E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Sörgenloch, Nemčija.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nizozemska

  STAALBAND - BANDSTAAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Steel strips. Sedež podjetja je v kraju Spijkenisse, Nizozemska.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luksemburg

  ISOPACK MACHINERY SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 4. DE LAMA

  Francija

  DE LAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Pasovi, tkani - industrijski, Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Pasovi, tkani - industrijski. Sedež podjetja je v kraju Sarlat, Francija.

 5. LA CROIX NOBLE

  Francija

  LA CROIX NOBLE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), automatic mechanisms, air cushions for packing, Obroči za nabijanje (sodov), hoop machines. Sedež podjetja je v kraju Chaingy, Francija.

 1. DE BO

  Belgija

  DE BO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žice in kabli, bakreni. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), yarn winding, Obroči za nabijanje (sodov), strings, washers. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 2. FRANCE FEUILLARD

  Francija

  FRANCE FEUILLARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah automatic strapping machines, hoop machines. Sedež podjetja je v kraju Elne, Francija.

 1. TOUTEMBAL

  Francija

  TOUTEMBAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, plastic packaging, Embalaža - podjetja, plastic packaging machine. Sedež podjetja je v kraju Octeville-Sur-Mer, Francija.

 2. FROMM FRANCE

  Francija

  FROMM FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov), air cushions for packing. Sedež podjetja je v kraju Darois, Francija.

 3. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgija

  FROMM PACKAGING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov), pallet wrappers. Sedež podjetja je v kraju Marquain, Belgija.

 4. AJ PACKAGING LTD

  Združena Kraljevina

  AJ PACKAGING LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Bolton, Združena Kraljevina.

 5. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Francija

  SAS MIL-TEK SUD-OUEST, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Bale presses for waste disposal, polystyrene shredders. Sedež podjetja je v kraju Gaillac, Francija.

 6. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah strapping tools. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. QUADRI GRUPI AS

  Estonija

  QUADRI GRUPI AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Les - embalaža. Deluje tudi v panogah Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti, Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 8. FORMSCHLUSS

  Nemčija

  FORMSCHLUSS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 1. OCM S.P.A.

  Italija

  OCM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pokrovčki, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pokrovčki, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Gruaro, Italija.

 2. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turčija

  MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Dilovasi Kocaeli, Turčija.

 3. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugalska

  CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Steklenice, kovinske, Obroči za nabijanje (sodov), Steklenice, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Vale Fetal, Portugalska.

 4. KEMAPACK GMBH

  Nemčija

  KEMAPACK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Landsberg am Lech, Nemčija.

 5. P & M REGINA, SPOL S R.O.

  Češka Republika

  P & M REGINA, SPOL S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah Umetne mase - industrijski izdelki, Obroči za nabijanje (sodov), Umetne mase - industrijski izdelki, Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Nepomuk, Češka Republika.

 6. INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN

  Nemčija

  INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Mönchengladbach, Nemčija.

 7. BULMETAL OOD

  Bolgarija

  BULMETAL OOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Stara Zagora, Bolgarija.

 8. SIEPE GMBH

  Nemčija

  SIEPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Kerpen, Nemčija.

 9. MOSCA DIRECT LTD

  Združena Kraljevina

  MOSCA DIRECT LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 10. MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT.

  Madžarska

  MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Obroči za nabijanje (sodov). Sedež podjetja je v kraju Sirok, Madžarska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno