• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • obutev - industrijski stroji

Rezultati za

Obutev - industrijski stroji - Uvoz izvoz

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  RI.VE.MAC. SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šivalni stroji in pribor (za industrijo). Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Obutev - industrijski stroji, Sewing machines for leather. Sedež podjetja je v kraju Montebelluna, Italija.

 2. JOPEVI SL

  Španija

  JOPEVI SL, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Obutev, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, Obutev, curtains, Usnjeni izdelki - industrijski stroji, print. Sedež podjetja je v kraju Elche-Alicante, Španija.

 3. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugalska

  CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, cutting machines for marble, granite and stone, Obutev - industrijski stroji, cnc cut. Sedež podjetja je v kraju São João Da Madeira, Portugalska.

 4. INCI MAKINE

  Turčija

  INCI MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for upper manufacturing, shoe factory, halogenizers for shoe factories. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DEDEMAK MAKINE

  Turčija

  DEDEMAK MAKINE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah shoe finishing machines, last pulling machines for shoe factories and shoemakers, footwear mounting, machines for repairing shoes. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Turčija

  LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah machines for soles. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. S.I.R.MA.C. SRL

  Italija

  S.I.R.MA.C. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Obutev, beading machines for shoe factories and shoemakers, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, Obutev, machines for repairing shoes. Sedež podjetja je v kraju Zona Industriale-Fosso', Italija.

 3. PRESSDAY MAKINE

  Turčija

  PRESSDAY MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, machines for repairing shoes, polishers for shoe manufacturers. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. ORLANDO SRL

  Italija

  ORLANDO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, eyelet machines for shoe factories and shoemakers, machines and equipment for upper manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Noventa Padovana, Italija.

 5. ANZANI MACHINERY

  Italija

  ANZANI MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Avtomatika - naprave in oprema, full construction of conveyors, Avtomatika - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Parabiago, Italija.

 1. SILVA & FERREIRA LDA

  Portugalska

  SILVA & FERREIRA LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Arrifana Vfr, Portugalska.

 2. STEFANOS KARYDAS

  Grčija

  STEFANOS KARYDAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Attene, Grčija.

 1. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Italija

  SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Monte Urano, Italija.

 2. CASA PASTOR S.L.

  Španija

  CASA PASTOR S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah industrial supplies, naval supplies for cargo ships. Sedež podjetja je v kraju Algeciras, Španija.

 3. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Irska

  SHOES FOR CREWS EUROPE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah men's shoes, women's shoes, comfort shoes, formal shoes. Sedež podjetja je v kraju Shannon, Irska.

 4. FANTES MAKINA

  Turčija

  FANTES MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TERMOPOL UKRAINE

  Ukraijna

  TERMOPOL UKRAINE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Dnepr, Ukraijna.

 6. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Italija

  OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for welt making, vulcanizers for shoe factories and shoemakers. Sedež podjetja je v kraju Montegranaro, Italija.

 7. FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER

  Italija

  FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Usnjarska in čevljarska industrija - potrebščine in dodatki. Deluje tudi v panogah Obutev, Obutev - industrijski stroji, accessories for footwear, adhesives for shoes, Obutev, Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Porto Sant'elpidio, Italija.

 8. CELI ONORATO MODELLISTA

  Italija

  CELI ONORATO MODELLISTA, ki deluje v panogi Obutev. Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, shoes, hand-made footwear, Obutev - industrijski stroji, footwear pattern makers. Sedež podjetja je v kraju Falerone, Italija.

 1. MCM DI MORETTI LORENZO E C.

  Italija

  MCM DI MORETTI LORENZO E C., ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah machines for finishing footwear, stamping machines for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers. Sedež podjetja je v kraju Monte Urano, Italija.

 2. POLEXCHEM

  Turčija

  POLEXCHEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah polyurethane soles, polyurethane, soles. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD

  Kitajska

  JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Jieyang, Kitajska.

 4. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  EURO-LEDER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sekači. Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, Loščilo za čevlje, Lepila in adezivi, pripomočki za nanašanje, Lepila, sintetična, Obutev - industrijski stroji, Loščilo za čevlje, Lepila in adezivi, pripomočki za nanašanje, Lepila, sintetična. Sedež podjetja je v kraju Georgsmarienhütte, Nemčija.

 5. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Poljska

  SLAWOMIR PIWOWARCZYK, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Obutev, slippers, Obutev. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 6. MONTECH SRL

  Italija

  MONTECH SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obutev. Deluje tudi v panogah Obutev - industrijski stroji, Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Montichiari, Italija.

 7. VIFAMA S.L.

  Španija

  VIFAMA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Sedež podjetja je v kraju Monovar, Španija.

 8. MÁQUINAS SAZI LTDA

  Brazilija

  MÁQUINAS SAZI LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah dryers for shoe factories and shoemakers, Machine manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Farroupilha, Brazilija.

 9. PIDIGI SPA

  Italija

  PIDIGI SPA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah Tehnični tekstil, carbon fibre fabrics, Tehnični tekstil. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 10. BY TERLIK

  Turčija

  BY TERLIK, ki deluje v panogi Obutev - industrijski stroji. Deluje tudi v panogah heelless slippers, bottom assembly for footware, eva stacked soles. Sedež podjetja je v kraju Erzurum, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Obutev - industrijski stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9.151 Podjetja