• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • okviri gred za rastlinjake

Rezultati za

Okviri gred za rastlinjake - Uvoz izvoz

 1. TECNOVA SERRE

  Italija

  TECNOVA SERRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, cogeneration plant, Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Porto Mantovano, Italija.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romunija

  S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Okviri gred za rastlinjake, Okviri gred za rastlinjake, greenhouse products. Sedež podjetja je v kraju Loc. Valcele, Romunija.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Turčija

  NASSAN GREENHOUSES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 4. VIOLSAN

  Turčija

  VIOLSAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Deluje tudi v panogah greenhouses for floriculture and gardening, nursery greenhouses, drinking yoghurt. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. AC MECANIQUE

  Francija

  AC MECANIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Deluje tudi v panogah glasshouse covers, metal clips. Sedež podjetja je v kraju Sainte Barbe, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BIO GREEN AGRO

  Ukraijna

  BIO GREEN AGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravna gnojila. Deluje tudi v panogah Okviri gred za rastlinjake, Okviri gred za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Voznesensk, Ukraijna.

 2. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Turčija

  VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. GAUDEA A.S.

  Češka Republika

  GAUDEA A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Okviri gred za rastlinjake, Okviri gred za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Praha 8, Češka Republika.