• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • olive - pripravljene

Rezultati za

Olive - pripravljene - Uvoz izvoz

 1. OLIO CALVI

  Italija

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Zelenjava, vložena, Omake, Zelenjava, konzervirana v olju, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Olive, oil presses, extra virgin olive oil, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Imperia, Italija.

 2. BHS OLIVES

  Francija

  Verified by europages badge

  BHS OLIVES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive - pripravljene, Olivno olje, Olive - pripravljene, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, Pickled garlic. Sedež podjetja je v kraju Vaulx-En-Velin, Francija.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grčija

  DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju Halkidiki, Grčija.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Turčija

  UNA AURORA OLIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah black olives, Green Olives. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. MELIMNOS

  Grčija

  MELIMNOS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Med. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, foodstuffs, gift items, Pure Olive Oil, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Nea Moudania, Grčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ALCOLIVA

  Španija

  ALCOLIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah pickled preserves. Sedež podjetja je v kraju Córdoba, Španija.

 2. ACEITUNAS KARINA SL

  Španija

  ACEITUNAS KARINA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Pickles, pickled preserves, Olive - pripravljene, Stuffed olives. Sedež podjetja je v kraju Alcantarilla-Murcia, Španija.

 3. ACEITUNAS TORRENT SL

  Španija

  ACEITUNAS TORRENT SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah olives, olives packed, olive oil. Sedež podjetja je v kraju Aguilar De La Frontera-Córdoba, Španija.

 4. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Španija

  SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Green Olives, Stuffed olives, Olive, black olives. Sedež podjetja je v kraju Estepa-Sevilla, Španija.

 5. COMOLIVE

  Francija

  COMOLIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive, Dišave, ekstrakti in začimbe, Olivno olje, Olive, Green Olives, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Sete Cedex, Francija.

 1. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Španija

  ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju Orihuela, Španija.

 2. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Grčija

  PAPAGEORGE FAMILY S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah stoned olives, pickled olives. Sedež podjetja je v kraju Sparta, Grčija.

 1. PERE OLIVE

  Belgija

  PERE OLIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive - pripravljene, Olivno olje, Olive - pripravljene, stoned olives, Table olives. Sedež podjetja je v kraju Seilles, Belgija.

 2. JOLCA

  Španija

  JOLCA, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Table olives, pickled olives, extra virgin olive oil, olives. Sedež podjetja je v kraju Sevilla, Španija.

 3. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Grčija

  THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Extra virgin organic olive oil, extra virgin olive oil, Olive - pripravljene, Pure Olive Oil. Sedež podjetja je v kraju Kalamata, Grčija.

 4. LADAS FOODS S.A

  Grčija

  LADAS FOODS S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Stuffed olives, pickled olives, Olive - pripravljene, olives in brine. Sedež podjetja je v kraju Simantra, Grčija.

 5. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunizija

  OLIVE WOOD CHAARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 6. KARRAS GROUP

  Belgija

  KARRAS GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana za sladokusce. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, profiteroles, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 7. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egipt

  SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah black olives. Sedež podjetja je v kraju Cairo, Egipt.

 8. ACEITUNAS SARASA SA

  Španija

  ACEITUNAS SARASA SA, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, black olives, Stuffed olives, Olive, Table olives. Sedež podjetja je v kraju Andosilla-Navarra, Španija.

 1. EGE GIDA SOLENA

  Turčija

  EGE GIDA SOLENA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 2. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Španija

  GLOBAL FOOD SOLUTIONS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 3. OLYMPION S.A.

  Grčija

  OLYMPION S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Amaliada, Grčija.

 4. GAIA OLIVES

  Grčija

  GAIA OLIVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, black olives, Green Olives, Olive - pripravljene, olives packed. Sedež podjetja je v kraju Chalkidiki, Grčija.

 5. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugalska

  ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah black olives. Sedež podjetja je v kraju Espinho, Portugalska.

 6. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Francija

  L'ESPRIT ET L'OLIVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Provence region articles. Sedež podjetja je v kraju Mougins, Francija.

 7. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italija

  D & D TRENTINO S.R.L., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Zelenjava, vložena. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, in oil conserves, Olive - pripravljene, dressed dried tomatoes, mushrooms in oil. Sedež podjetja je v kraju Rovereto, Italija.

 8. GEORG MANGOLD KG

  Avstrija

  GEORG MANGOLD KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah, Olive - pripravljene, Konzervirano meso in mesni izdelki, Svinjsko meso v konzervah, Zelenjava v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Weiler, Avstrija.

 9. EURAFIA

  Maroko

  EURAFIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Green Olives, black olives. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 10. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Španija

  ACEITUNAS CAMPOTORO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Table olives, Organic olives. Sedež podjetja je v kraju Cijuelas (granada), Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno