• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • olive

Rezultati za

Olive - Uvoz izvoz

 1. OLIO CALVI

  Italija

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Zelenjava, vložena, Omake, Zelenjava, konzervirana v olju, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Olive, oil presses, extra virgin olive oil, Olive - pripravljene. Sedež podjetja je v kraju Imperia, Italija.

 2. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Turčija

  Verified by europages badge

  AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Organics - prehrana. Deluje tudi v panogah Olive, Hrana - uvoz-izvoz, honey, Fruit purée, Tomato paste, Organic jams, olive oil, Olive, Organic olives. Sedež podjetja je v kraju Aydin, Turčija.

 3. BHS OLIVES

  Francija

  Verified by europages badge

  BHS OLIVES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive - pripravljene, Olivno olje, Olive - pripravljene, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, Pickled garlic. Sedež podjetja je v kraju Vaulx-En-Velin, Francija.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Francija

  Verified by europages badge

  CENTRAL ÉQUIPEMENTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Olive, Olja in maščobe, prehrambene, distributor of olive oil, seed oils, matolja, extra virgin olive oil, Olja, rastlinska, edible vegetable oils. Sedež podjetja je v kraju Evry-Courcouronnes, Francija.

 5. FRUYPER SA

  Španija

  Verified by europages badge

  FRUYPER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, black olives. Sedež podjetja je v kraju San José De La Vega-Murcia, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Francija

  Verified by europages badge

  ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Olivno olje, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, cashew nuts. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 2. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by europages badge

  HUILERIE-THEOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi BIOLOŠKA AGRIKULTURA. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive, Olivno olje, Olive. Sedež podjetja je v kraju Le Tampon, Reunion.

 3. L'OLIVERAIE DU CAP

  Francija

  Verified by europages badge

  L'OLIVERAIE DU CAP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Olive, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Olja, rastlinska, Olive, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju La Seyne Sur Mer, Francija.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Zelenjava, konzervirana, Sir, Olive, Začimbe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Fine food, Ribe v konzervah, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. ARGOUDELAION

  Grčija

  Verified by europages badge

  ARGOUDELAION, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Med, Olivno olje, Nafta - distribucija, Uvoz - izvoz nafte, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, Med. Sedež podjetja je v kraju Heraklion, Grčija.

 1. PARGASOR - GROUP

  Portugalska

  PARGASOR - GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Olive, Olive, edible vegetable oils, tin containers for pickled vegetables, food-grade flour. Sedež podjetja je v kraju Vila Franca Xira, Portugalska.

 2. MEDILIFE

  Tunizija

  MEDILIFE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Ekologisk olivolja, extra virgin olive oil, Table olives, Olive. Sedež podjetja je v kraju Hammam Sousse, Tunizija.

 1. ARNAS AGRO

  Turčija

  ARNAS AGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah extra virgin olive oil, coffee, soaps, molasses. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grčija

  DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju Halkidiki, Grčija.

 3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, olives in brine. Sedež podjetja je v kraju Scorrano, Italija.

 4. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grčija

  SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, dried figs, wooden pellets, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pure Olive Oil. Sedež podjetja je v kraju Istiaia, Grčija.

 5. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Španija

  GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Olive, packed olive oil. Sedež podjetja je v kraju Campillos-Málaga, Španija.

 6. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Turčija

  GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 7. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FELDGUT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Sedež podjetja je v kraju Reichenbach An Der Fils, Nemčija.

 8. OLIVUS FLORIS

  Portugalska

  OLIVUS FLORIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Producer of olive oil, Olive, flavoured olive oil, Extra virgin oil. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 1. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Nemčija

  DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Hrana za sladokusce, Hrana za sladokusce, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, feta cheese. Sedež podjetja je v kraju Münich, Nemčija.

 2. ACEITES SUKAINA

  Španija

  ACEITES SUKAINA, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, balsamic vinegar, savonerie, Olive, olive paste. Sedež podjetja je v kraju Aguilar De La Frontera-Córdoba, Španija.

 3. ME'OLIVA

  Turčija

  ME'OLIVA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Pickles, Tomato paste, Olive, gherkins. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. ACEITUNAS KARINA SL

  Španija

  ACEITUNAS KARINA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Pickles, pickled preserves, Olive - pripravljene, Stuffed olives. Sedež podjetja je v kraju Alcantarilla-Murcia, Španija.

 5. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Španija

  SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Green Olives, Stuffed olives, Olive, black olives. Sedež podjetja je v kraju Estepa-Sevilla, Španija.

 6. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Italija

  LA COLLINA DELLE STREGHE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, holiday home renting. Sedež podjetja je v kraju Castelbellino, Italija.

 7. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Turčija

  ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 8. ACEITUNAS JOPE

  Španija

  ACEITUNAS JOPE, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah pickled preserves, olives with pits, stoned olives, black olives. Sedež podjetja je v kraju Almendralejo-Badajoz, Španija.

 9. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Španija

  ACEITUNAS EL CORTIJO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Stuffed olives, stoned olives, vinegar preserves. Sedež podjetja je v kraju Cox (alicante), Španija.

 10. CORCOMI

  Španija

  CORCOMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olive, olive cleaning tools, Olive, Stalk separators, conveyor belts. Sedež podjetja je v kraju Villafranca De Córdoba-Córdoba, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Olive - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.056 Podjetja