• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • olive

Rezultati za

Olive - Uvoz izvoz

 1. BHS OLIVES

  Francija

  Verified by europages badge

  BHS OLIVES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive - pripravljene, Olivno olje, Olive - pripravljene, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, Pickled garlic. Sedež podjetja je v kraju Vaulx-En-Velin, Francija.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Francija

  Verified by europages badge

  CENTRAL ÉQUIPEMENTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Olive, Olja in maščobe, prehrambene, distributor of olive oil, seed oils, matolja, extra virgin olive oil, Olja, rastlinska, edible vegetable oils. Sedež podjetja je v kraju Evry-Courcouronnes, Francija.

 3. FRUYPER SA

  Španija

  Verified by europages badge

  FRUYPER SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, black olives. Sedež podjetja je v kraju San José De La Vega-Murcia, Španija.

 4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Francija

  Verified by europages badge

  ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Posušeno sadje, Olivno olje, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, cashew nuts. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 5. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by europages badge

  HUILERIE-THEOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi BIOLOŠKA AGRIKULTURA. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive, Olivno olje, Olive. Sedež podjetja je v kraju Le Tampon, Reunion.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. L'OLIVERAIE DU CAP

  Francija

  Verified by europages badge

  L'OLIVERAIE DU CAP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Olive, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Olja, rastlinska, Olive, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju La Seyne Sur Mer, Francija.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe v konzervah, Zelenjava, konzervirana, Sir, Olive, Začimbe, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Fine food, Ribe v konzervah, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. HELENE DELICES GRECS

  Francija

  Verified by europages badge

  HELENE DELICES GRECS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Olivno olje, Olive, Začimbe, Delicatessen products, Hrana - uvoz-izvoz, Extra virgin organic olive oil, Grekisk olivolja, Grekisk extra jungfrulig olivolja. Sedež podjetja je v kraju Cologne, Francija.

 4. MEDILIFE

  Tunizija

  MEDILIFE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Ekologisk olivolja, extra virgin olive oil, Table olives, Olive. Sedež podjetja je v kraju Hammam Sousse, Tunizija.

 5. PARGASOR - GROUP

  Portugalska

  PARGASOR - GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Olive, Olivno olje, Olive, edible vegetable oils, Olivno olje, tin containers for pickled vegetables. Sedež podjetja je v kraju Vila Franca Xira, Portugalska.

 1. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grčija

  DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju Halkidiki, Grčija.

 2. 2BROTHER4OLIVES

  Egipt

  2BROTHER4OLIVES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah spicy peppers, Kronärtskocka på burk. Sedež podjetja je v kraju Hehia, Egipt.

 1. ARNAS AGRO

  Turčija

  ARNAS AGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah extra virgin olive oil, coffee, soaps, molasses. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grčija

  SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, dried figs, wooden pellets, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pure Olive Oil. Sedež podjetja je v kraju Istiaia, Grčija.

 3. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Španija

  GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Olive, packed olive oil. Sedež podjetja je v kraju Campillos-Málaga, Španija.

 4. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italija

  LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, olives in brine. Sedež podjetja je v kraju Scorrano, Italija.

 5. EPIKOUROS TRADING & CONSULTING COMPANY

  Grčija

  EPIKOUROS TRADING & CONSULTING COMPANY, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Grekisk extra jungfrulig olivolja, Organic Mediterranean honey, Olive. Sedež podjetja je v kraju Porto Heli, Grčija.

 6. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Turčija

  GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mlečni izdelki. Deluje tudi v panogah Olive, Olive. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 7. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FELDGUT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Sedež podjetja je v kraju Reichenbach An Der Fils, Nemčija.

 8. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Nemčija

  DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Hrana za sladokusce, Hrana za sladokusce, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, feta cheese. Sedež podjetja je v kraju Münich, Nemčija.

 1. OLIVUS FLORIS

  Portugalska

  OLIVUS FLORIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, Producer of olive oil, Olive, flavoured olive oil, Extra virgin oil. Sedež podjetja je v kraju Porto, Portugalska.

 2. ACEITES SUKAINA

  Španija

  ACEITES SUKAINA, ki deluje v panogi Olivno olje. Deluje tudi v panogah Olive, balsamic vinegar, savonerie, Olive, olive paste. Sedež podjetja je v kraju Aguilar De La Frontera-Córdoba, Španija.

 3. ACEITUNAS KARINA SL

  Španija

  ACEITUNAS KARINA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Olive - pripravljene, Pickles, pickled preserves, Olive - pripravljene, Stuffed olives. Sedež podjetja je v kraju Alcantarilla-Murcia, Španija.

 4. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Turčija

  ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 5. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Španija

  SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olive, Green Olives, Stuffed olives, Olive, black olives. Sedež podjetja je v kraju Estepa-Sevilla, Španija.

 6. ACEITUNAS JOPE

  Španija

  ACEITUNAS JOPE, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah pickled preserves, olives with pits, stoned olives, black olives. Sedež podjetja je v kraju Almendralejo-Badajoz, Španija.

 7. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Italija

  LA COLLINA DELLE STREGHE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, holiday home renting. Sedež podjetja je v kraju Castelbellino, Italija.

 8. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Španija

  ACEITUNAS EL CORTIJO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive. Deluje tudi v panogah Stuffed olives, stoned olives, vinegar preserves. Sedež podjetja je v kraju Cox (alicante), Španija.

 9. COMOLIVE

  Francija

  COMOLIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olive - pripravljene. Deluje tudi v panogah Olivno olje, Olive, Dišave, ekstrakti in začimbe, Olivno olje, Olive, Green Olives, Dišave, ekstrakti in začimbe. Sedež podjetja je v kraju Sete Cedex, Francija.

 10. CORCOMI

  Španija

  CORCOMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olive, olive cleaning tools, Olive, Stalk separators, conveyor belts. Sedež podjetja je v kraju Villafranca De Córdoba-Córdoba, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Olive - Uvoz izvoz

Število rezultatov

3.027 Podjetja