• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • olje - stroji in oprema

Rezultati za

Olje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

 2. KEMOL D.O.O.

  Slovenija

  POSNEMOVALNIK OLJA KEMOL SKIMMER K 40, K 100 Naprava je namenjena odstranjevanju tujih olj iz obdelovalnih emulzij ali iz pralnih kadi. Tako ne pride do prekomernega razvoja bakterij in neprijetnega vonja. KEMOL SKIMER K 40 & K 100 se lahko (z uporabo magnetnega nosilca) namesti kamorkoli na rezervoar / bazen stroja. Pri tem se mora utežno kolo v celoti potopiti tako, da je vsaj 40 mm pod gladino emulzije. Uporabo skimerja priporočamo v času stanja stroja, saj se takrat emulzija umiri in izloči tuje olje. Skimer obratuje z 12V / enosmerna napetost. Napaja ga priložen napajalnik. Skimer mora biti postavljen ravno / horizontalno, saj v drugem primeru lahko trak iztiri. PREDNOSTI preprosta uporaba, nizki stroški nabave in obratovanja, 12V - ni nevarnosti električnega stresa, prenosljivost naprave, prosto nastavljiva digitalna časovna ura (15 različnih programov vklopa in izklopa, skupaj več kot sto kombinacij), po višini nastavljiv magnetni nosilec, robustno ohišje, zavzame zelo malo površine

 3. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Nemčija

  SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Mazanje z mastjo - stroji in oprema, Hladilne in oljne črpalke, Olje - stroji in oprema, Mazanje z mastjo - stroji in oprema, Hladilne in oljne črpalke, bearing grease. Sedež podjetja je v kraju Walldorf, Nemčija.

 4. POMAC LUB SERVICES

  Belgija

  POMAC LUB SERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mazanje z mastjo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Hladilne in oljne črpalke, Olje - stroji in oprema, Hladilne in oljne črpalke, lubricants. Sedež podjetja je v kraju Ingelmunster, Belgija.

 5. BIELOMATIK LEUZE GMBH + CO. KG - LUBRICATION SYSTEMS

  Nemčija

  BIELOMATIK LEUZE GMBH + CO. KG - LUBRICATION SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah lubrication. Sedež podjetja je v kraju Neuffen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH

  Nemčija

  HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Cilindri, hidravlični, Črpalke, hidravlične, Olje - stroji in oprema, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Cilindri, hidravlični, Črpalke, hidravlične. Sedež podjetja je v kraju Mainhausen, Nemčija.

 2. ON

  Turčija

  ON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah cremone bolts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. HWU LUBTEC GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HWU LUBTEC GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Maziva, industrijska, Masti, industrijske, hydraulic oils, Maziva, industrijska, Masti, industrijske, transmissionsoljor. Sedež podjetja je v kraju Hiddenhausen, Nemčija.

 4. UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O.

  Poljska

  UKŁADY CENTRALNEGO SMAROWANIA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Hladilne in oljne črpalke, Olje - stroji in oprema, pumps for centralised lubrication systems, Hladilne in oljne črpalke, Olje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Poznań, Poljska.

 5. PULSARLUBE GMBH

  Nemčija

  PULSARLUBE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah lubricators, grease pumps. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt Am Main, Nemčija.

 1. LOEWE OIL CORPORATION

  Belgija

  LOEWE OIL CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah motor oils, oil. Sedež podjetja je v kraju Knokke, Belgija.

 2. SLICO S.R.L.

  Italija

  SLICO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje, Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje. Sedež podjetja je v kraju Rivoli, Italija.

 1. MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L.

  Italija

  MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje, Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje. Sedež podjetja je v kraju Peschiera Borromeo, Italija.

 2. INTERFLON ITALIA S.R.L.

  Italija

  INTERFLON ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Maziva, industrijska. Deluje tudi v panogah Mazanje - stroji in oprema, Olje - stroji in oprema, Mazanje - stroji in oprema, Olje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bra, Italija.

 3. PISTOIESE LUBRIFICANTI - BECHI RICCARDO - BETTI CLAUDIO & C S.A.S.

  Italija

  PISTOIESE LUBRIFICANTI - BECHI RICCARDO - BETTI CLAUDIO & C S.A.S., ki deluje v panogi Maziva, industrijska. Deluje tudi v panogah Mazanje - stroji in oprema, Olje - stroji in oprema, Mazanje - stroji in oprema, Olje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Montale, Italija.

 4. LUBRICANT SOLUTIONS EUROPE

  Belgija

  LUBRICANT SOLUTIONS EUROPE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Herk De Stad, Belgija.

 5. COMED

  Italija

  COMED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Maziva, industrijska. Deluje tudi v panogah Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje, Olje - stroji in oprema, Kanglice za olje. Sedež podjetja je v kraju Capannori, Italija.

 6. SA MECHENICO PAK

  Španija

  SA MECHENICO PAK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Olje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Palma, Španija.

 7. ITALGREASE S.A.S.

  Italija

 8. DROPSA S.P.A.

  Italija

 1. MONZATECH S.R.L.

  Italija

 2. SACEM IMPIANTI S.R.L.

  Italija

 3. BEKALUBE S.R.L.

  Italija

 4. HIDROTECNICA LOMBARDA S.A.S. DI ORLANDI FRANCO E C.

  Italija

 5. SIFRA S.R.L.

  Italija

 6. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turčija

  Verified by europages badge

  BESER CHEMICALS is a specialty chemicals producer serving a variety industrial fields for lubricants & metalworking fluids, specialty emulsifier packages, starch glue rheology modifiers, automotive chemicals, mineral oil and silicon oil emulsifiers, silicon and non silicon and mineral oil defoamers, oleochemicals, textile processing oils and additives, wood antisapstain, OAT and IAT corrosion inhibitors for coolants and heat transfer fluids, hydraulic brake fluids, antiwear additives, specialty and commodity esters. BESER CHEMICALS develops tailor made customer chemical products and solutions. We are especially very specialized in the following products; -Soluble mineral oil emulsifier package, -Blend oil & Coning oil emulsifier package, -Cotton picker solvent emulsifier package, -Knitting oil emulsifier package, -Corrosion inhibitors for antifreeze and industrial coolants -Dot 3 and dot 4 hydraulic brake fluid corrosion inhibitor package -Semisynthetic metalworking fluids for multimetal machining -Defoamers & Antifoamers for a variety of industrial applications -Wood antisapstain treatment chemicals Do not hesitate to contact us!

 7. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Madžarska

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 8. RENÉ SCHUBER HANDELSVERTRETUNG DER FIRMA MAHR GMBH

  Avstrija

  RENÉ SCHUBER HANDELSVERTRETUNG DER FIRMA MAHR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Naprave za mazanje z oljem, Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Motorno olje, Naprave za mazanje z oljem, Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Motorno olje. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 9. LINCOLN CZ S.R.O.

  Češka Republika

  LINCOLN CZ S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mazanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kanglice za olje, Kanglice za olje. Sedež podjetja je v kraju Chodov, Češka Republika.

 10. BRAUN SCHMIERSTOFFE GMBH

  Nemčija

  BRAUN SCHMIERSTOFFE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Mazanje - stroji in oprema, Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Kurilno olje mazut, Mazanje - stroji in oprema, Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Kurilno olje mazut. Sedež podjetja je v kraju Wiesensteig, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno