• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • oprema za krmljenje živali

Rezultati za

Oprema za krmljenje živali - Uvoz izvoz

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kitajska

  Verified by europages badge

  Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GUIBOR INGENIERIA

  Argentina

  GUIBOR INGENIERIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za pranje sadja, zelenjave in rib. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Prehrana - embalirni stroji za industrije, Oprema za krmljenje živali, mincer, Prehrana - embalirni stroji za industrije. Sedež podjetja je v kraju Buenos Aires, Argentina.

 3. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Oprema za krmljenje živali, animal fodder equipment, pellet systems, anti-wear. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. NUTRIFEED

  Španija

  NUTRIFEED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Figueres, Španija.

 5. KARPA GRUP LTD STI

  Turčija

  KARPA GRUP LTD STI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah animal breeding, cattle. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TECNOMEDIANA

  Italija

  TECNOMEDIANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah insulated shed, dog's beds, troughs, boxes for dogs. Sedež podjetja je v kraju Pordenone, Italija.

 2. EFFEKTRI

  Nizozemska

  EFFEKTRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah Hrana za pse, Dodatki k prehrani, fish oil, Hrana za pse, Dodatki k prehrani. Sedež podjetja je v kraju Deventer, Nizozemska.

 3. ALMIMET SA

  Francija

  ALMIMET SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Anorganska kemija - surovine in derivati. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Oprema za krmljenje živali, animal food meals. Sedež podjetja je v kraju PARIS, Francija.

 4. ACTION

  Belgija

  ACTION, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti. Deluje tudi v panogah Detergenti, za gospodinjstvo, Vrtna oprema, Oprema za krmljenje živali, Detergenti, za gospodinjstvo, interior decoration and furnishings, Vrtna oprema, Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Aalst, Belgija.

 5. DOG BOX

  Italija

  DOG BOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Acerra, Italija.

 1. BURKON MAKINE

  Turčija

  BURKON MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. HANMAK

  Turčija

  HANMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah horse feed, feeder, feed integrators for animals. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 1. VAN REE

  Nizozemska

  VAN REE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah Psi in mački - artikli, Psi in mački - artikli, articles for birds, articles for fish, articles for rodents. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 2. CFE GROUP

  Združena Kraljevina

  CFE GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju St Helens, Združena Kraljevina.

 3. HEROES EN CO

  Belgija

  HEROES EN CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Oprema za krmljenje živali, Gojene sadike, čebulice in semena, Soil conditioners and fertilizers. Sedež podjetja je v kraju Sint-Pieters-Rode, Belgija.

 4. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Nizozemska

  OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Moerkapelle, Nizozemska.

 5. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Nemčija

  WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, horse boxes, Wicker fences, boxes for dogs, Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Siegenburg, Nemčija.

 6. BAYLE (ETS)

  Francija

  BAYLE (ETS), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, Kmetijski stroji in naprave, Roboti, industrijski, Oprema za krmljenje živali, Kmetijski stroji in naprave, Roboti, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Rodez, Francija.

 7. DR. GRANDEL GMBH

  Nemčija

  DR. GRANDEL GMBH, ki deluje v panogi Parfumske esence in dišave. Deluje tudi v panogah Naravna gnojila, Oprema za krmljenje živali, Izvlečki živil, Mlini za moko - stroji in oprema, Naravna gnojila, Oprema za krmljenje živali, Izvlečki živil, Mlini za moko - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 8. ORYEM MAKINA

  Turčija

  ORYEM MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. SODIMA

  Francija

  SODIMA, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Silosi za poljedelstvo, Oprema za krmljenje živali, Silosi za poljedelstvo, Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju HINX, Francija.

 2. RAW BRIGHT INTERNATIONAL

  Egipt

  RAW BRIGHT INTERNATIONAL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Shibin El Kom, Egipt.

 3. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  Kitajska

  WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Wuxi, Kitajska.

 4. XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD

  Kitajska

  XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Xinxiang, Kitajska.

 5. ERGE MAKINA

  Turčija

  ERGE MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Corum, Turčija.

 6. TOPRAKCILAR MAKINA

  Turčija

  TOPRAKCILAR MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah plant and equipment for the preparation of animal feeds. Sedež podjetja je v kraju Karaman, Turčija.

 7. MACROVET

  Nizozemska

  MACROVET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah products for animal health and beauty, Medicines for animals. Sedež podjetja je v kraju Den Burg, Nizozemska.

 8. SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD

  Kitajska

  SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Suzhou, Kitajska.

 9. BIONATURE

  Francija

  BIONATURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za krmljenje živali. Deluje tudi v panogah supplementary feeds, magnetic tables. Sedež podjetja je v kraju Arzal, Francija.

 10. DE POORTERE HENDRIK

  Belgija

  DE POORTERE HENDRIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana za hišne živali. Deluje tudi v panogah Krmilo za živino in perutnino, Oprema za krmljenje živali, Krmilo za živino in perutnino, Oprema za krmljenje živali, Feeds for chickens, gardening articles. Sedež podjetja je v kraju Wasmes, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno