• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • oprema za nasoljevanje

Rezultati za

Oprema za nasoljevanje - Uvoz izvoz

 1. ROVOM

  Italija

  ROVOM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Oprema za nasoljevanje, rail guideways for slaughterhouses. Sedež podjetja je v kraju Basilicanova-Montechiarugolo, Italija.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Francija

  STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, ki deluje v panogi Noži za razkosavanje in stroji za mletje mesa. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate, Klavnice - stroji in oprema, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Solesmes, Francija.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Francija

  SA SALAISONS PYRENEENNES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Gnjat, Oprema za nasoljevanje, Gnjat, Oprema za nasoljevanje, mountain ham. Sedež podjetja je v kraju Ibos, Francija.

 4. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italija

  FRATELLI COSTANZINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Castelnuovo Rangone, Italija.

 5. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italija

  DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Felino, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italija

  MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Langhirano, Italija.

 2. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italija

  L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Mamiano Di Traversetolo, Italija.

 3. BERTOLOTTI MAURO

  Italija

  BERTOLOTTI MAURO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Parma, Italija.

 4. LATIK

  Italija

  LATIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Coseano, Italija.

 5. SALSI LUCIANO

  Italija

  SALSI LUCIANO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Maranello, Italija.

 1. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italija

  MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Oprema za nasoljevanje, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Oprema za nasoljevanje. Sedež podjetja je v kraju Langhirano, Italija.

 2. GRASSELLI S.P.A.

  Italija

  GRASSELLI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Albinea, Italija.

 1. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italija

  TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje, Oprema za nasoljevanje, Delikatese - oprema za kuhanje in prekajevanje. Sedež podjetja je v kraju Bastia Umbra, Italija.

 2. NURLU

  Turčija

  NURLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oprema za nasoljevanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Oprema za nasoljevanje, Oprema za nasoljevanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. OFFICINE PARMEGGIANI S.R.L.

  Italija

 5. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Italija

 6. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italija

 7. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Italija

 8. CM SERVICES S.R.L.

  Italija

 1. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italija

 2. SALA TECHNOLOGY S.R.L.

  Italija

 3. RONDANINI S.R.L.

  Italija

 4. SAVANNAH CO. LTD

  Združena Kraljevina

 5. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italija

 6. COPPI FOOD MACHINERY S.R.L.

  Italija

 7. FANTIN GABRIELE

  Italija

 8. GRASSI SILVIO S.A.S. AGENZIA DI COMMERCIO

  Italija

 9. SALUMIFICIO SAN PIETRO S.R.L.

  Italija

 10. SCUNGIO SEVERINO

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Oprema za nasoljevanje - Uvoz izvoz

Število rezultatov

23.027 Podjetja