• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ovce in koze

Rezultati za

Ovce in koze - Uvoz izvoz

 1. GREFFEUILLE AVEYRON

  Francija

  GREFFEUILLE AVEYRON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Živali in živinoreja, Živali in živinoreja, animal breeding. Sedež podjetja je v kraju Rignac, Francija.

 2. AGROMILKTECK

  Portugalska

  AGROMILKTECK, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Poljedelske naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Almada, Portugalska.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 5. ANICOM SA

  Švica

  ANICOM SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Payerne, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AQUARIUM GLASER GMBH

  Nemčija

  AQUARIUM GLASER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Hišne živali, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Rodgau, Nemčija.

 2. VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER

  Nemčija

  VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Sassenberg, Nemčija.

 3. WAGNER-WASSMUTH GMBH

  Nemčija

  WAGNER-WASSMUTH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Kassel, Nemčija.

 4. HENNIG

  Nemčija

  HENNIG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Ostbevern, Nemčija.

 5. HAUSNER GMBH

  Nemčija

  HAUSNER GMBH, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali. Sedež podjetja je v kraju Pressath, Nemčija.

 1. ALPENRIND GMBH

  Avstrija

  ALPENRIND GMBH, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Hišne živali, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Bergheim, Avstrija.

 2. VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH

  Nemčija

  VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Eyendorf, Nemčija.

 1. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Nemčija

  LEG „OHRATAL“ GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Hohenkirchen, Nemčija.

 2. GEBR. ESCHER GMBH

  Nemčija

  GEBR. ESCHER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Neuenkirchen-Vörden, Nemčija.

 3. VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K.

  Nemčija

  VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K., ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Hartmannsdorf-Reichenau, Nemčija.

 4. GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG

  Nemčija

  GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Rosendahl, Nemčija.

 5. HEINZ-DIETER HALLER

  Nemčija

  HEINZ-DIETER HALLER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali. Sedež podjetja je v kraju Lienen, Nemčija.

 6. AGRARGENOSSENSCHAFT BRAUNSBERG E.G.

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT BRAUNSBERG E.G., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Braunsberg, Nemčija.

 7. GERHARD OPPENEDER

  Avstrija

  GERHARD OPPENEDER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 8. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Avstrija

  GEBRÜDER TEUFL GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Oberndorf An Der Melk, Avstrija.

 1. KURT WIESINGER

  Avstrija

  KURT WIESINGER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Peuerbach, Avstrija.

 2. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Švica

  RASCHLE VIEHHANDEL AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Drevesnice in gozdarstvo, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Tuttwil, Švica.

 3. COTTING & FILS SA

  Švica

  COTTING & FILS SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Arconciel, Švica.

 4. VIANCO

  Švica

  VIANCO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Brugg, Švica.

 5. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Nemčija

  VIEHHANDEL PETER VOSS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lüneburg, Nemčija.

 6. JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Nemčija

  JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Wincheringen, Nemčija.

 7. FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Lingenau, Avstrija.

 8. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Nemčija

  VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Höchstädt, Nemčija.

 9. JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG

  Nemčija

  JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Melle, Nemčija.

 10. VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Sadje, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Telgte, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno