• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ovijanje in zunanje ovijanje - stroji

Rezultati za

Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji - Uvoz izvoz

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turčija

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL HAS BEEN FOUNDED IN ISTANBUL IN 2015 TO PRODUCE AND DEVELOP AUTOMATIC STRETCH REWINDING , AUTOMATIC STRETCH SLITTING, AUTOMATIC CORELESS STRETCH REWINDER AND AUTOMATIC PRE-STRETCH REWINDING MACHINES. SINCE FOUNDATION, ÖZKA-ISTANBUL STARTED TO TAKE A LEADING COMPANY ROLE AT HOME, IN DESIGNING AND PRODUCTION OF EFFICIENT AND HIGH-SPEED REWINDERS FOR PE/PVC STRETCH FILMS WITH INTERNATIONALLY ACCEPTED STANDARDS. IN THE FOLLLOWING YEARS, ÖZKA-İSTANBUL STARTED TAKING PART IN INTERNATIONAL MARKETS TO FULFILL THE REQUIREMENTS OF THE FOREIGN CUSTOMERS ASWELL. PRODUCTION OF FILLING AND PACKING MACHINES WHICH REQUIRE RESEARCH AND DEVELOPMENT HAS BEEN ANOTHER LINE OF PRODUCTION FOR ÖZKA-ISTANBUL. RECENTLY, ÖZKA-ISTANBUL DEVELOPED A MACHINE FOR REWINDING AND DIMENSIONING BAKING PAPER. ÖZKA-İSTANBUL GIVES FULLTIME TECHNICAL SUPPORT TO THE CUSTOMERS FOR ELIMINATING AND AVOIDING PRODUCTION LOSSES.

 2. MOSCA GMBH

  Nemčija

  MOSCA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah hoop machines, packing machines, straps. Sedež podjetja je v kraju Waldbrunn, Nemčija.

 3. POLPAK MASZYNY PAKUJACE

  Poljska

  POLPAK MASZYNY PAKUJACE, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah cartoners. Sedež podjetja je v kraju WARSZAWA, Poljska.

 4. BAG IN BOX

  Poljska

  BAG IN BOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah stuffing machines. Sedež podjetja je v kraju Lublin, Poljska.

 5. TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS

  Nizozemska

  TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah pallet wrapping machine, semi-automatic wrapping machine, Flexible packaging materials. Sedež podjetja je v kraju Waalwijk, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DIJKSTRA VEREENIGDE

  Nizozemska

  DIJKSTRA VEREENIGDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, packaging machines. Sedež podjetja je v kraju Lelystad, Nizozemska.

 2. FUJI PACKAGING MACHINES SAS

  Francija

  FUJI PACKAGING MACHINES SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Goussainville Cedex, Francija.

 3. KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. THIMON

  Francija

  THIMON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah Embalaža - podjetja, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Umetne mase - embalaža, packaging and packing, Embalaža - podjetja, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Méry, Francija.

 5. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Poljska

  SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah Pakiranje in zavezovanje - stroji in oprema, Lepenka za embalažno industrijo, Embalaža - podjetja, Pakiranje in zavezovanje - stroji in oprema, Lepenka za embalažno industrijo, Embalaža - podjetja, canning. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 1. ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE

  Turčija

  ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Packing machines, packing labelling machines, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. VIPAK SP. Z O.O.

  Poljska

  VIPAK SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pakiranje in embalaža. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, packing tapes and films, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, neutral and personalised adhesive tapes, adhesive tapes. Sedež podjetja je v kraju Jarocin, Poljska.

 1. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Turčija

  ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Industrija pijač - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Industrija pijač - stroji in oprema, packing machines for packing. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. YURTPAK MAKINA

  Turčija

  YURTPAK MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Karatay / Konya, Turčija.

 3. SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK

  Nemčija

  SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Pößneck, Nemčija.

 4. EVOMAC MAKINA

  Turčija

  EVOMAC MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pakiranje in embalaža. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, ready-to-serve fresh fish dishes, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, models of machinery, paper cutters. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER

  Turčija

  EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah packing machines, industrial filleting machines. Sedež podjetja je v kraju BURSA, Turčija.

 6. ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turčija

  ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah Offset printing, jerrycans, tree stability assessment, display stands for markets. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. POZWRO

  Poljska

  POZWRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah stuffing machines, subcontract packing and packaging. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 8. SERWISPAK

  Poljska

  SERWISPAK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah plastic filler products for packing, heat-shrink film wrapping machinery. Sedež podjetja je v kraju Przedbórz, Poljska.

 1. ZENTER MS.S MOTAK

  Poljska

  ZENTER MS.S MOTAK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah vertical packaging machines, Förpackningsmaskiner. Sedež podjetja je v kraju Sandomierz, Poljska.

 2. STREMA MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  STREMA MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Reprografija - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Reprografija - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Označevalni in etiketirni stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Sulzbach-Rosenberg, Nemčija.

 3. MC SPÓŁKA Z O.O.

  Poljska

  MC SPÓŁKA Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah hotel melt adhesives, hot-melt adhesives. Sedež podjetja je v kraju Pawłowiczki, Poljska.

 4. AKKOR MAKINA

  Turčija

  AKKOR MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah bundling, semi-automatic packaging machinery, Krymppåsar. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. MAXPAC

  Belgija

  MAXPAC, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polnjenje vreč - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Polnjenje vreč - stroji in oprema, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Temse, Belgija.

 6. SOCO SYSTEM A/S

  Danska

  SOCO SYSTEM A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za izdelovanje kartonov. Deluje tudi v panogah Zapiranje embalaž - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Zapiranje embalaž - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Taastrup, Danska.

 7. WEBSTER GRIFFIN LIMITED

  Združena Kraljevina

  WEBSTER GRIFFIN LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Deluje tudi v panogah Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Spenjalni in žebljalni stroji za embalažo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Crowborough, Združena Kraljevina.

 8. SYNCHROPACK SA

  Španija

  SYNCHROPACK SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Montcada I Reixac, Španija.

 9. REO-PACK A/S

  Danska

  REO-PACK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Mariager, Danska.

 10. MODERN AMBALAJ SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  MODERN AMBALAJ SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji, Ovijanje in zunanje ovijanje - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno