• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pašteta- pitane perutnine

Rezultati za

Pašteta- pitane perutnine - Uvoz izvoz

 1. MADJAROV 92

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  MADJAROV 92, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Rastline in zelišča, zdravilne, Šampinjoni, Pašteta, pitane perutnine, Les - artikli, Posušeno sadje, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, Lavender Oil. Sedež podjetja je v kraju Kubrat, Bolgarija.

 2. LA COMBE DE JOB

  Francija

  LA COMBE DE JOB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, regional products. Sedež podjetja je v kraju Objat, Francija.

 3. COURTIN HERVOUET

  Francija

  COURTIN HERVOUET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Pašteta, pitane perutnine, Meso in mesni izdelki, Meso, kuhano in prekajeno, Pašteta, pitane perutnine, halal certification, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Rungis, Francija.

 4. PM WORLD TRADE KFT.

  Madžarska

  PM WORLD TRADE KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Szeged, Madžarska.

 5. FERME DE GREZELADE

  Francija

  FERME DE GREZELADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Gastronomske specialitete, Prehrambene specialitete, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Gastronomske specialitete, Prehrambene specialitete. Sedež podjetja je v kraju Lanzac, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LA DROSERA GOURMANDE

  Francija

  LA DROSERA GOURMANDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, Poslovna darila, medals, Pašteta, pitane perutnine, Poslovna darila, regional products. Sedež podjetja je v kraju Laguiole, Francija.

 2. EUROVOLAILLES

  Francija

  EUROVOLAILLES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, poultry, wild game, Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Rungis Cedex, Francija.

 3. VALETTE FOIE GRAS

  Francija

  VALETTE FOIE GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Gourdon, Francija.

 4. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Francija

  ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, duck legs, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Albi, Francija.

 5. EURALIS GASTRONOMIE

  Francija

  EURALIS GASTRONOMIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, Jedila, gotova in za sladokusce, Pašteta, pitane perutnine, Jedila, gotova in za sladokusce, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit. Sedež podjetja je v kraju Lescar Cedex, Francija.

 1. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Španija

  SELECTOS DE CASTILLA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah suppliers of duck confit, duck pate, Delicatessen products, foie gras. Sedež podjetja je v kraju Villamartín De Campos - Palencia, Španija.

 2. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Francija

  ETABLISSEMENTS SUDREAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, suppliers of duck confit. Sedež podjetja je v kraju Cahors, Francija.

 1. ARNABAR

  Francija

  ARNABAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Whole block duck foie gras, Gastronomske specialitete, suppliers of duck confit, local specialty produce. Sedež podjetja je v kraju OSSES, Francija.

 2. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Francija

  ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Terrasson Lavilledieu, Francija.

 3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Francija

  GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesne paštete. Deluje tudi v panogah Konzervirano meso in mesni izdelki, Pašteta, pitane perutnine, Konzervirano meso in mesni izdelki, Pašteta, pitane perutnine, Whole block duck foie gras, suppliers of pre-cooked meals. Sedež podjetja je v kraju Tournay, Francija.

 4. FAMILLE DUMECQ

  Francija

  FAMILLE DUMECQ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, duck pate. Sedež podjetja je v kraju Pomarez, Francija.

 5. GRENIER DES GASTRONOMES

  Francija

  GRENIER DES GASTRONOMES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, duck pate. Sedež podjetja je v kraju Hagetmau, Francija.

 6. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Francija

  LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Customizable business and company gifts, giftsets. Sedež podjetja je v kraju Castelnau-Chalosse, Francija.

 7. LA FERME UHARTIA

  Francija

  LA FERME UHARTIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, suppliers of duck confit. Sedež podjetja je v kraju Barcus, Francija.

 8. LAFITTE

  Francija

  LAFITTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, Gastronomske specialitete. Sedež podjetja je v kraju Montaut, Francija.

 1. BARTHOUIL

  Francija

  BARTHOUIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gastronomske specialitete. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, Sturgeon caviar, Pašteta, pitane perutnine, Whole block duck foie gras, smoked salmon. Sedež podjetja je v kraju PEYREHORADE, Francija.

 2. JEAN LARNAUDIE

  Francija

  JEAN LARNAUDIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, Jedila, gotova in za sladokusce. Sedež podjetja je v kraju Figeac, Francija.

 3. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgija

  LA FERME D'ARTAGNAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živali in živinoreja. Deluje tudi v panogah Pašteta, pitane perutnine, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Haccourt, Belgija.

 4. CHARCUTERIE ROUCH

  Francija

  CHARCUTERIE ROUCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, kuhano in prekajeno. Deluje tudi v panogah Klobase in salame, Mesne paštete, Pašteta, pitane perutnine, Klobase in salame, Mesne paštete, Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Foix, Francija.

 5. RAMOND & FILS

  Francija

  RAMOND & FILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Pašteta, pitane perutnine, Meso in sveža perutnina, suppliers of pre-cooked meals, wines, Pašteta, pitane perutnine. Sedež podjetja je v kraju Caylus, Francija.

 6. SOULEILLES FOIE GRAS

  Francija

  SOULEILLES FOIE GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Whole block duck foie gras, duck pate, suppliers of duck confit. Sedež podjetja je v kraju Frespech, Francija.

 7. DELMOND FOIES GRAS

  Francija

  DELMOND FOIES GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca, duck meat, Whole block duck foie gras. Sedež podjetja je v kraju Vezac, Francija.

 8. BESSE FOIE GRAS

  Francija

  BESSE FOIE GRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, Whole block duck foie gras, suppliers of cassoulet, Gastronomske specialitete, suppliers of duck confit. Sedež podjetja je v kraju Hagetmau, Francija.

 9. NIVO FINESS

  Belgija

  NIVO FINESS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah truffle oil, truffles. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 10. LA FERME DU ROC

  Francija

  LA FERME DU ROC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pašteta, pitane perutnine. Deluje tudi v panogah preserved foodstuffs, ducks. Sedež podjetja je v kraju Cambiac, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno