• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • palice- železno kovinske

Rezultati za

Palice- železno kovinske - Uvoz izvoz

 1. LANGESCHEID

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LANGESCHEID, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Schalksmühle, Nemčija.

 2. TRANSCERAM GMBH

  Nemčija

  TRANSCERAM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Keramika, industrijska, hard metals, Keramika, industrijska, technical ceramic mixtures, bushings. Sedež podjetja je v kraju Laudenbach, Nemčija.

 3. HIZIRFERFORJE

  Turčija

  HIZIRFERFORJE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah forging metals, forged products, industrial doors. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. LAMINADOS LOSAL SA

  Španija

  LAMINADOS LOSAL SA, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, metal inserts, sections. Sedež podjetja je v kraju Gernika - Vizcaya, Španija.

 5. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Nemčija

  LIMA CUTTING TOOLS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin, Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin. Sedež podjetja je v kraju Norderstedt, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ANTEJAS, UAB

  Litva

  ANTEJAS, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo, ogljikovo. Deluje tudi v panogah Rezanje jekla in kovin, Palice, železno kovinske, round bars of special steels, Rezanje jekla in kovin, round metal bars, Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 2. DRGM METALLI SRL

  Italija

  DRGM METALLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Scrap metal business, iron incrustation, metal scrap recovery, ferrous waste disposal. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Maggiore, Italija.

 3. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Turčija

  ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Palice, železno kovinske, profiles for automobiles. Sedež podjetja je v kraju Tuzla, Turčija.

 4. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Turčija

  ARTIM METAL ELEKTRIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. LAXCON STEELS LTD

  Indija

  LAXCON STEELS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, flat bars of special steels, ingots, Palice, železno kovinske, metal billets. Sedež podjetja je v kraju Ahmedabad, Indija.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turčija

  TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Sponke, galvanized wire, cords, Sponke, studded gabions. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CRON METALS

  Ukraijna

  CRON METALS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Forged steel bars. Sedež podjetja je v kraju Dnipropetrovsk, Ukraijna.

 1. HURT-MET

  Poljska

  HURT-MET, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Jeklo, Pločevine in obroči - železne kovine, iron materials, Jeklo, Pločevine in obroči - železne kovine, lamp-holders. Sedež podjetja je v kraju Koło, Poljska.

 2. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah iron. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. STTM PLUS

  Tunizija

  STTM PLUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bearbetning av stål och metall. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 4. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Romunija

  MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Profili iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Hladno valjani jekleni obroči, Palice, železno kovinske, Profili iz neželeznih kovin, Žice in kabli iz neželeznih kovin, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Hunedoara, Romunija.

 5. TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  Kitajska

  TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Tianjin, Kitajska.

 6. FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A.

  Portugalska

  FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Gradnja industrijskih objektov, Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Cha, Portugalska.

 7. GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J.

  Poljska

  GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Kolesa, kolesca in valjčki, Palice, železno kovinske, Kolesa, kolesca in valjčki, Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Kolo, Poljska.

 8. GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI

  Turčija

  GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD

  Kitajska

  JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Jiaxing, Kitajska.

 2. BALTMET GROUP, LTD

  Latvija

  BALTMET GROUP, LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Steel construction, Round reinforcing bars. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 3. BHAWANI INDUSTRIES LIMITED

  Indija

  BHAWANI INDUSTRIES LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Mandi Gobindgarh, Indija.

 4. STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL

  Poljska

  STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah forged steel accessories, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Grodzisk Maz / Kałęczyn, Poljska.

 5. ALRO S.A.

  Romunija

  ALRO S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Aluminij in zlitine, Palice, železno kovinske, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Slatina, Romunija.

 6. ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE

  Francija

  ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Profili, železno kovinski, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Isbergues, Francija.

 7. AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

  Turčija

  AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Cayirova/kocaeli, Turčija.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Pločevine in obroči - železne kovine, Palice, železno kovinske, Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tarnow, Poljska.

 9. AZIZOGLU A.Ş

  Turčija

  AZIZOGLU A.Ş, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Sedež podjetja je v kraju Şirnak, Turčija.

 10. SHRIBHAIRAV FORGE

  Združene Države

  SHRIBHAIRAV FORGE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Palice, železno kovinske. Deluje tudi v panogah stainless steel flanges. Sedež podjetja je v kraju United States, Združene Države.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno