• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • papir - stroji za proizvodnjo

Rezultati za

Papir - stroji za proizvodnjo - Uvoz izvoz

 1. LICAR

  Španija

  Verified by europages badge

  LICAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Centrifugalne črpalke. Deluje tudi v panogah Črpalke, Potopne črpalke, Papir - stroji za proizvodnjo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Submersible pumps, Črpalke, Potopne črpalke, liquid pumps, Elbow propeller pump. Sedež podjetja je v kraju Tolosa-Guipúzcoa, Španija.

 2. SIMEC GROUP SRL

  Italija

  SIMEC GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Fotogravura, metal milling, heated rollers, Papir - stroji za proizvodnjo, Fotogravura. Sedež podjetja je v kraju Olgiate Olona, Italija.

 3. SOPEM

  Belgija

  SOPEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Machines - import-export, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Soignies, Belgija.

 4. BEDNORZ GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BEDNORZ GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Leopoldshöhe, Nemčija.

 5. TORO BULGARIA

  Bolgarija

  TORO BULGARIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki, Valves, pumps, real estate service, Poslovne in industrijske nepremičnine - podjetja in posredniki. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ERDE MACHINE

  Turčija

  ERDE MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Robčki, papirnati, glue for paper, toilet paper rolls, Robčki, papirnati, accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Pendik, Turčija.

 2. NEWVIZYON MAKINE

  Turčija

  NEWVIZYON MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah printed napkins, paper napkins, automatic paper towel dispensers, toilet paper rolls. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ukraijna

  PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir, Stroji za navijanje in namotavanje, Higienski papir. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

 4. KRYSTIAN PPH

  Poljska

  KRYSTIAN PPH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Lublin, Poljska.

 5. EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER

  Nemčija

  EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Ottobrunn, Nemčija.

 1. PMP INTERA

  Ukraijna

  PMP INTERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Pavlograd, Ukraijna.

 2. RECARD S.P.A

  Italija

  RECARD S.P.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Villa Basilica, Italija.

 1. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

  Nemčija

  SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Feucht, Nemčija.

 2. PG PAPER

  Združena Kraljevina

  PG PAPER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah abrasive papers. Sedež podjetja je v kraju Greenock, Združena Kraljevina.

 3. OFFSETDRUCK DORFMEISTER

  Nemčija

  OFFSETDRUCK DORFMEISTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Snemalni studiji. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Tittling, Nemčija.

 4. VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH

  Nemčija

  VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Feuchtwangen, Nemčija.

 5. STEFI MACHINES

  Grčija

  STEFI MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Papir - stroji za proizvodnjo, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, paper cutting machines, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aspropyrgos, Grčija.

 6. OVERMADE SRL

  Italija

  OVERMADE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah systems, machinery and equipment for paper making, continuous machines for the production of paper. Sedež podjetja je v kraju Settimo Di Pescantina, Italija.

 7. GERA SRL

  Italija

  GERA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah folding machines for drawings, folding machines for bookbinding. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 8. XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY

  Kitajska

  XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Xi An, Kitajska.

 1. NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD

  Kitajska

  NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Nanjing, Kitajska.

 2. ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY

  Kitajska

  ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 3. TEXAMED GMBH

  Nemčija

  TEXAMED GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Gefrees, Nemčija.

 4. MAX AMRHEIN GMBH

  Nemčija

  MAX AMRHEIN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Würzburg, Nemčija.

 5. S.TO.R.I. S.R.L.

  Italija

  S.TO.R.I. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir - stroji za proizvodnjo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Capannori, Italija.

 6. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Italija

  ENRICO TONIOLO S.R.L., ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 7. ITALCONVERTING S.P.A.

  Italija

  ITALCONVERTING S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo, Papir - stroji za proizvodnjo, Lepenka - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Borgo A Mozzano, Italija.

 8. DUE G.

  Italija

  DUE G., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir - stroji za proizvodnjo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Capannori, Italija.

 9. GAEX GROUPE AMAN EXPORTS

  Španija

  GAEX GROUPE AMAN EXPORTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Capellades, Španija.

 10. E.G. SYSTEM

  Italija

  E.G. SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo, Luknjači papirja, Papir - stroji za proizvodnjo. Sedež podjetja je v kraju Nave, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno