• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • papir in lepenka - stroji in oprema za industijo

Rezultati za

Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo - Uvoz izvoz

 1. LICAR

  Španija

  Verified by europages badge

  LICAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Centrifugalne črpalke. Deluje tudi v panogah Črpalke, Potopne črpalke, Papir - stroji za proizvodnjo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Submersible pumps, Črpalke, Potopne črpalke, liquid pumps, Elbow propeller pump. Sedež podjetja je v kraju Tolosa-Guipúzcoa, Španija.

 2. SOPEM

  Belgija

  SOPEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Machines - import-export, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Soignies, Belgija.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Italija

  SIMEC GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za proizvodnjo, Fotogravura, metal milling, heated rollers, Papir - stroji za proizvodnjo, Fotogravura. Sedež podjetja je v kraju Olgiate Olona, Italija.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italija

  MACCHINE CARU' S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, Laser engraving machines. Sedež podjetja je v kraju Lonate Pozzolo, Italija.

 5. CPERKIN

  Združena Kraljevina

  CPERKIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, core cutters, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Razrezovanje papirja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Birstall, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Taufkirchen, Nemčija.

 2. TECHNICARTON

  Francija

  TECHNICARTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Valovita lepenka, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, Valovita lepenka, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju St Paul En Jarez, Francija.

 3. PAPER ENGINEERING

  Slovenija

  PAPER ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Nova Gorica, Slovenija.

 4. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  Kitajska

  JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah automatic packaging machinery, cartonboard printers, fully automatic packaging machine, industrial gluing machines. Sedež podjetja je v kraju Dongguang County,cangzhou City, Kitajska.

 5. TALLERES CASABLANCA

  Španija

  TALLERES CASABLANCA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah cardboard and pasteboard working, Cardboard products - manufacturing machinery. Sedež podjetja je v kraju Zuera-Zaragoza, Španija.

 1. PAPER ENGINEERING

  Slovenija

  PAPER ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Nova Gorica, Slovenija.

 2. GUSCHKY GMBH

  Nemčija

  GUSCHKY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 1. TECHPAP

  Francija

  TECHPAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, Lepenka in izdelki iz lepenke - stroji za predelavo. Sedež podjetja je v kraju Gieres, Francija.

 2. ALLIMAND

  Francija

  ALLIMAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Papir - stroji za predelavo, Pisalne potrebščine, Papir - stroji za predelavo, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Rives Sur Fure, Francija.

 3. PROIPAFISA

  Španija

  PROIPAFISA, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, satellite reception equipment, waste recycling system design, Obdelava in recikliranje odpadkov, plants for recovering and recycling metals from waste. Sedež podjetja je v kraju Celrà-Girona, Španija.

 4. ANDRITZ AG

  Avstrija

  ANDRITZ AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, plants, machines and equipment for the preparation of wood and cellulose pulp, trays for transporting seeds, driers. Sedež podjetja je v kraju Graz, Avstrija.

 5. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Nemčija

  PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Langenfeld, Nemčija.

 6. KADANT LAMORT

  Francija

  KADANT LAMORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah separators, blades. Sedež podjetja je v kraju Vitry Le Francois, Francija.

 7. IBERCUTTING

  Španija

  IBERCUTTING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Castell-Platja D'aro, Španija.

 8. VIA AQUARIA

  Združena Kraljevina

  VIA AQUARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah luxury packaging manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Klaipeda, Združena Kraljevina.

 1. HDT MACHINES

  Brazilija

  HDT MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Santa Bárbara Doeste, Brazilija.

 2. VALCO MELTON FRANCE

  Francija

  VALCO MELTON FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah thermo-setting adhesives, Glue systems, packing. Sedež podjetja je v kraju Valence, Francija.

 3. SATE SRL

  Italija

  SATE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za predelavo. Deluje tudi v panogah Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Sedež podjetja je v kraju Serravalle Pistoiese, Italija.

 4. FREMDSPRACHENSERVICE ENGLISCH NIEDERLÄNDISCH DEUTSCH

  Nemčija

  FREMDSPRACHENSERVICE ENGLISCH NIEDERLÄNDISCH DEUTSCH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Mülsen, Nemčija.

 5. KERN AG

  Nemčija

  KERN AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Saarbrücken, Nemčija.

 6. ÜBERSETZUNGSBÜRO LU WANG-KUBERT

  Nemčija

  ÜBERSETZUNGSBÜRO LU WANG-KUBERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 7. DOLMETSCHER-/ÜBERSETZERBÜRO JOCHEN WENDT

  Nemčija

  DOLMETSCHER-/ÜBERSETZERBÜRO JOCHEN WENDT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 8. STJEPAN SKORIC

  Nemčija

  STJEPAN SKORIC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 9. ANNE-MARGRET KIESSL M.A.

  Nemčija

  ANNE-MARGRET KIESSL M.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje, Programska oprema za upravljanje podjetij, Zunanje izvajanje finančnih in administrativnih storitev, Zbiranje, baze, varnost podatkov, Prevajanje. Sedež podjetja je v kraju Maintal, Nemčija.

 10. SMURFIT KAPPA WELLPAPPE LÜBECK GMBH

  Nemčija

  SMURFIT KAPPA WELLPAPPE LÜBECK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Papir - proizvodnja, Lepenka - proizvodnja, Lepenka za embalažno industrijo, Umetne mase - embalaža, Papir - proizvodnja, Lepenka - proizvodnja, Lepenka za embalažno industrijo. Sedež podjetja je v kraju Lübeck, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.152 Podjetja