• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • parne turbine

Rezultati za

Parne turbine - Uvoz izvoz

 1. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 2. FRANK GMBH

  Nemčija

  FRANK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Sinn, Nemčija.

 3. PROMPRIVOD

  Belorusija

  PROMPRIVOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah steam ejector, vacuum pumps, Heat exchangers-savers, cooling systems for communities. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 4. G-TEAM A.S.

  Češka Republika

  G-TEAM A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Plzen, Češka Republika.

 5. SPIRAX SARCO

  Belgija

  SPIRAX SARCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah steam machines, gas flow metering instruments, flow gauges, servo motors. Sedež podjetja je v kraju Zwijnaarde, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Francija

  NORMANDY CONTROL GROUP SAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Harfleur, Francija.

 2. G-TEAM A.S.

  Češka Republika

  G-TEAM A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Turbine, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Praha, Češka Republika.

 3. INNCO

  Iran

  INNCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah steam turbines, turbines, gas turbines. Sedež podjetja je v kraju Tehran, Iran.

 4. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Nemčija

  TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah system maintenance. Sedež podjetja je v kraju Auerbach, Nemčija.

 5. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Nemčija

  REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - distribucija. Deluje tudi v panogah Klimatske naprave, Parne turbine, Klimatske naprave, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Vilshofen an der Donau, Nemčija.

 1. DRESSER RAND SA

  Francija

  DRESSER RAND SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poklicne zveze, združbe in združenja. Deluje tudi v panogah Kompresorji, Plinske turbine, Parne turbine, Kompresorji, Centrifuges, Plinske turbine, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Le Havre, Francija.

 2. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SCHARR TEC GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - distribucija. Deluje tudi v panogah Klimatske naprave, Parne turbine, Klimatske naprave, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Neukirchen, Nemčija.

 1. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Nemčija

  ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električna energija - distribucija. Deluje tudi v panogah Klimatske naprave, Parne turbine, Klimatske naprave, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Kronach, Nemčija.

 2. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Nemčija

  LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Kadi in predalniki za skladiščenje, Peči, industrijske, električne, Kadi in predalniki za skladiščenje, Peči, industrijske, električne. Sedež podjetja je v kraju Landshut, Nemčija.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Nemčija

  ENKOTHERM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industrijsko kotlarstvo. Deluje tudi v panogah Metallarbeten i rostfritt stål, Izmenjevalniki toplote, Parne turbine, Plinska hladilna sredstva, Metallarbeten i rostfritt stål, Izmenjevalniki toplote, Parne turbine, Plinska hladilna sredstva. Sedež podjetja je v kraju Merkendorf, Nemčija.

 4. COGEFROID

  Francija

  COGEFROID, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hladilnice. Deluje tudi v panogah Parne turbine, Parne turbine, Cogeneration, heat pump heating. Sedež podjetja je v kraju Vaux Et Chantegrue, Francija.

 5. STANDART BUHAR KAZANI

  Turčija

  STANDART BUHAR KAZANI, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah steam machines, steaming machines. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Klimatske naprave, Električna energija - distribucija, Klimatske naprave, Električna energija - distribucija. Sedež podjetja je v kraju Holzkirchen, Nemčija.

 7. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  Kitajska

  SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 8. VAPOR

  Belgija

  VAPOR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah steam boilers for industrial use, hot air generators for industrial use. Sedež podjetja je v kraju Oudenaarde, Belgija.

 1. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Češka Republika

  EXMONT-ENERGO, A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Turbine, Parne turbine, Turbine, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Brno , Češka Republika.

 2. D&D MARINE ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  D&D MARINE ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Parne turbine, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 3. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italija

  C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Maniago, Italija.

 4. CINK HYDRO - ENERGY S.R.O.

  Češka Republika

  CINK HYDRO - ENERGY S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Parne turbine, Turbine, Parne turbine, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Sadov, Češka Republika.

 5. TURBINE S.A.S.

  Italija

  TURBINE S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Como, Italija.

 6. ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S.

  Češka Republika

  ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prevoz težkih tovorov. Deluje tudi v panogah Parne turbine, Cevovodi, Parne turbine, Cevovodi. Sedež podjetja je v kraju Kadan, Češka Republika.

 7. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italija

  VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 8. CNC TVAR S.R.O.

  Češka Republika

  CNC TVAR S.R.O., ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Vodne turbine, milling machines, Vodne turbine. Sedež podjetja je v kraju Liberec 7, Češka Republika.

 9. ROPATEC S.R.L.

  Italija

  ROPATEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Bolzano, Italija.

 10. TURBOLUB

  Francija

  TURBOLUB, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Parne turbine, Petrokemija - naprave in oprema, Parne turbine, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Commentry, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno