• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • peči in dimniki za industrijo

Rezultati za

Peči in dimniki za industrijo - Uvoz izvoz

 1. BTF

  Belgija

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgija

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SELLACAN INDUSTRIEOFEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Lage, Nemčija.

 4. AIRTEC THERMOPROCESS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AIRTEC THERMOPROCESS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Rhede, Nemčija.

 5. HALKA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HALKA GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gelsenkirchen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SNOLTHERM GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SNOLTHERM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neustadt/wied, Nemčija.

 2. INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  INDUSTRIEOFEN- & ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bad Königshofen, Nemčija.

 3. INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA

  Nemčija

  Verified by europages badge

  INDUSTRIEOFEN- & HÄRTEREIZUBEHÖR GMBH UNNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Unna, Nemčija.

 4. H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU

  Nemčija

  Verified by europages badge

  H.R. HEINICKE GMBH FEUERUNGS- UND ANLAGENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Verden, Nemčija.

 5. GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GLASOFEN- UND FEUERUNGSBAU KINLE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Plößberg, Nemčija.

 1. IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IOB INDUSTRIE-OFEN-BAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Weinheim, Nemčija.

 2. CRONITE KLEFISCH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CRONITE KLEFISCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Hürth, Nemčija.

 1. THERMCONCEPT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  THERMCONCEPT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 2. THERMOMELT SRL

  Italija

  THERMOMELT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železarska, jeklarska in livarska industrija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Peči in dimniki za industrijo, smoke extraction, industrial systems, Peči in dimniki za industrijo, industrial furnaces. Sedež podjetja je v kraju Brescia, Italija.

 3. GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH

  Nemčija

  GLASOFENBAU LEIPZIG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 4. FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH

  Nemčija

  FEUERUNGSBAU MUTSCHLER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neckartenzlingen, Nemčija.

 5. ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH

  Nemčija

  ARNOLD SCHRÖDER INDUSTRIEÖFEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Flörsheim, Nemčija.

 6. STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG

  Švica

  STOWAG OFEN- UND WÄRMETECHNIK AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Schmerikon, Švica.

 7. GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER

  Nemčija

  GEBER ENGINEERING INH. ANDREAS GEBER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 8. SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH

  Avstrija

  SIMTECH PRÜFANLAGEN GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Felixdorf, Avstrija.

 1. JIM ENGINEERING LTD

  Združena Kraljevina

  JIM ENGINEERING LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah laboratory ovens, Electric ovens, furnaces and kilns, incubators. Sedež podjetja je v kraju St Helens, Združena Kraljevina.

 2. SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL

  Nemčija

  SCHORNSTEINWELT GROSSHANDEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gelsenkirchen, Nemčija.

 3. BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK

  Nemčija

  BOLDT LABOR & INDUSTRIE WÄRMETECHNIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Biebertal, Nemčija.

 4. BAEYENS M CHEMINEES

  Belgija

  BAEYENS M CHEMINEES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Dimniki, industrijski, Stebri za dimnike, hišni, Stebri za industrijske dimnike, Dimniki, industrijski, Stebri za dimnike, hišni, chimney cleaning, Stebri za industrijske dimnike. Sedež podjetja je v kraju Braine-L'alleud, Belgija.

 5. ENGEMAN

  Portugalska

  ENGEMAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Maziva, industrijska, Vzdrževanje industrijskih naprav, Maziva, industrijska, burner installation, Vzdrževanje industrijskih naprav, metallurgy. Sedež podjetja je v kraju Lisboa, Portugalska.

 6. JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA.

  Portugalska

  JULIO PEREIRA GOMES & FILHOS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Águeda, Portugalska.

 7. INDUCTOTHERMIE

  Francija

  INDUCTOTHERMIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za tempranje, Peči za tempranje, forges, Welding. Sedež podjetja je v kraju Villiers-Sur-Marne Cedex, Francija.

 8. ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH

  Poljska

  ZAKŁAD USŁUG KOMINIARSKICH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Gospodinjski ventilatorji, chimney stack, chimney-tops, Brushes for chimney sweeping, Gospodinjski ventilatorji. Sedež podjetja je v kraju Piaseczno, Poljska.

 9. OOMS-ITTNER

  Belgija

  OOMS-ITTNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Dimniki, industrijski, Stebri za industrijske dimnike, Dimniki, industrijski, Stebri za industrijske dimnike, construction of industrial chimneys, appraisals. Sedež podjetja je v kraju Eupen, Belgija.

 10. CALTHERM (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  CALTHERM (UK) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Newcastle-Under-Lyme, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno