• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • peči za keramiko in emajl

Rezultati za

Peči za keramiko in emajl - Uvoz izvoz

 1. BTF

  Belgija

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgija

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L

  Italija

  PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah Peči za tempranje, slide-trolley furnaces, Peči za tempranje, manufacturing of industrial electric furnaces, industrial electric furnaces for heat treatment. Sedež podjetja je v kraju Deruta, Italija.

 4. SOLUTIONS CÉRAMIQUES

  Francija

  SOLUTIONS CÉRAMIQUES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Keramika, porcelan in fajansa - izdelki za industrijo. Deluje tudi v panogah Ustvarjalne dejavnosti - Izdelki, Peči za keramiko in emajl, industrial ovens for glass works, ceramic firing, Ustvarjalne dejavnosti - Izdelki, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Saint-Georges-D'orques, Francija.

 5. SI.GA. FORNI - SOCIETA' COOPERATIVA A RL

  Italija

  SI.GA. FORNI - SOCIETA' COOPERATIVA A RL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah ceramic fibers, deglazer, refractory materials, reflective coverings. Sedež podjetja je v kraju Caltagirone, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RVM HOLDING

  Nizozemska

  RVM HOLDING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah gas ovens. Sedež podjetja je v kraju Bemmel, Nizozemska.

 2. ADOTHERM

  Turčija

  ADOTHERM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah ceramic firing, ceramic, porcelain, kiln for ceramics. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. LEHMHUUS AG

  Švica

  LEHMHUUS AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Termična obdelava jekla in kovin, Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aesch, Švica.

 4. ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG

  Nemčija

  ANDREA WOLBRING KERAMIK- UND TÖPFEREIBEDARF GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Barve in laki, Emajli, Nepregorni materiali in izdelki, Peči za keramiko in emajl, Barve in laki, Emajli, Nepregorni materiali in izdelki. Sedež podjetja je v kraju Baldham, Nemčija.

 5. MICHEL KERAMIKBEDARF

  Švica

  MICHEL KERAMIKBEDARF, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Termična obdelava jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Emajli, Lončarski izdelki, okrasni, Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Emajli, Lončarski izdelki, okrasni. Sedež podjetja je v kraju Zürich, Švica.

 1. RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR

  Nemčija

  RANTZAUER TÖPFERBEDARF A. MOHR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Barve in laki, Železnina za gradbeništvo, Peči in dimniki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Barve in laki. Sedež podjetja je v kraju Barmstedt, Nemčija.

 2. HAPPY COOKING CO.,LTD

  Kitajska

  HAPPY COOKING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Yongkang, Kitajska.

 1. GEYCO

  Belgija

  GEYCO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah kiln for ceramics, work for the ceramic industry. Sedež podjetja je v kraju Braine-Le-Château, Belgija.

 2. ENITHERM SARL

  Francija

  ENITHERM SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl, industrial ovens for glass works. Sedež podjetja je v kraju Deluz, Francija.

 3. MTL-BROCK

  Nemčija

  MTL-BROCK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Lončarski izdelki, okrasni, Keramika, porcelan in fajansa - izdelki za industrijo, Peči za keramiko in emajl, Lončarski izdelki, okrasni, Keramika, porcelan in fajansa - izdelki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Diedorf, Nemčija.

 4. CERITHERM

  Francija

  CERITHERM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Oradour Sur Vayres, Francija.

 5. NUOVA O.M.P. S.R.L.

  Italija

  NUOVA O.M.P. S.R.L., ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Settimo Milanese, Italija.

 6. LINEA SPRAY S.R.L.

  Italija

  LINEA SPRAY S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Barvanje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lakiranje jekla in kovin, Peči za keramiko in emajl, Lakiranje jekla in kovin, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Emilia, Italija.

 7. FOMET S.R.L.

  Italija

  FOMET S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, industrial high frequency electric furnaces, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 8. PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO

  Italija

  PREDERI VITTORIO & FIGLI S.N.C. DI PREDERI FRANCO E GIAMPIETRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, industrial ovens for glass works, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 1. KITTEC GMBH

  Nemčija

  KITTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Rosenheim, Nemčija.

 2. CHR. AGATHOCLEOUS LTD

  Ciper

  CHR. AGATHOCLEOUS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Egkomi, Ciper.

 3. SOMMERHUBER GMBH

  Avstrija

  SOMMERHUBER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah Keramika - ploščice in plošče, Keramika - ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Steyr, Avstrija.

 4. PRALITAL S.R.L.

  Italija

  PRALITAL S.R.L., ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 5. C.E.F.I. S.R.L.

  Italija

  C.E.F.I. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči, industrijske, električne. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, industrial high frequency electric furnaces, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Castellamonte, Italija.

 6. PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH

  Nemčija

  PYROTEC BRENNOFENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Osnabrück, Nemčija.

 7. NEMECEK OFENBAU GMBH

  Avstrija

  NEMECEK OFENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči in dimniki za industrijo. Deluje tudi v panogah Peči za keramiko in emajl, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Wieselburg An Der Erlauf, Avstrija.

 8. LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS

  Portugalska

  LUIS FILIPE - PLACAS ESMALTADAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah enamel paints, colour photoceramics. Sedež podjetja je v kraju Matosinhos, Portugalska.

 9. EMILIE OÜ

  Estonija

  EMILIE OÜ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namizno posodje. Deluje tudi v panogah Glina in kaolin, Peči za keramiko in emajl, Glina in kaolin, Peči za keramiko in emajl. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 10. FORNS ROMAGUERA

  Španija

  FORNS ROMAGUERA, ki deluje v panogi Peči za keramiko in emajl. Deluje tudi v panogah Električne peči, Električne peči, electric stoves. Sedež podjetja je v kraju La Bisbal D'emporda-Girona, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno