• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • peščenjak

Rezultati za

Peščenjak - Uvoz izvoz

 1. DIME S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  DIME S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Bela kamnina - ploščice in plošče, Peščenjak, Kopalnice - pohištvo in oprema, bathroom furnishings, flooring, Bela kamnina - ploščice in plošče, ceramic, Peščenjak, parquet. Sedež podjetja je v kraju Castellanza, Italija.

 2. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgija

  LES GRÈS DU CONDROZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Marchin, Belgija.

 3. SMB STONE HUB

  Indija

  SMB STONE HUB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah marble, granite, construction of funeral monuments. Sedež podjetja je v kraju Jodhpur, Indija.

 4. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italija

  VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Keramika - ploščice in plošče, glazed gres, glazed sandstone floors, Keramika - ploščice in plošče, stoneware tiles. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 5. FORMENBAU TRÄNKL

  Nemčija

  FORMENBAU TRÄNKL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Geretsried, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NATURAL STONE IMPEX

  Indija

  NATURAL STONE IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah other materials - slate, quartzite, sandstone, sandstone for building. Sedež podjetja je v kraju Kota, Indija.

 2. E.P. S.R.L.

  Italija

  E.P. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Byggmaterial. Deluje tudi v panogah Peščenjak, building resins, ceramic, Peščenjak, stoneware tiles. Sedež podjetja je v kraju Abano Terme, Italija.

 3. MONTEFIORE

  Belgija

  MONTEFIORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah metal blasting machines, Pumping Accessories, stainless steel. Sedež podjetja je v kraju Huizingen, Belgija.

 4. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgija

  CARRIERE DE MOUZAIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Zidaki, fasadni, Polaganje ploščic in tlakovanje - podjetja, Zidaki, fasadni, Polaganje ploščic in tlakovanje - podjetja, slate quarries, sandstone for building. Sedež podjetja je v kraju Mouzaive, Belgija.

 5. CHARLES KESTELEYN

  Belgija

  CHARLES KESTELEYN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pesek in gramoz. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Peščenjak, Pebbles, crushed stone for construction work, gravel excavation. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 1. CONFORTGRES

  Španija

  CONFORTGRES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah construction materials, mosaic tiles, flooring, toilet furnishings. Sedež podjetja je v kraju Chiclana De La Frontera, Španija.

 2. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Nemčija

  KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Byggmaterial, bathroom furnishings, custom-made bathroom furnishings, shower trays, Byggmaterial. Sedež podjetja je v kraju Lohmen, Nemčija.

 1. GALAXY IMPEX

  Indija

  GALAXY IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, sandstone for building, Zidaki, iz silicijevega apnenca, Apnenec, (industrijski). Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Češka Republika

  VANTO NATURAL STONES, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Peščenjak, Skrilavec, Ploščice in plošče, Peščenjak, Skrilavec. Sedež podjetja je v kraju Kunovice, Češka Republika.

 3. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Nemčija

  MÄRKER ZEMENT GMBH, ki deluje v panogi Apnenec, (industrijski). Deluje tudi v panogah Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska, Peščenjak, Skrilavec, Kreda, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Harburg , Nemčija.

 4. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Nemčija

  FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Gumijevi izdelki, Umetne mase - talne obloge, Les, neobeljen, Peščenjak, Gumijevi izdelki, Umetne mase - talne obloge, Les, neobeljen. Sedež podjetja je v kraju Velten, Nemčija.

 5. RV STONE SUPPLY

  Indija

  RV STONE SUPPLY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamnine in rude. Deluje tudi v panogah Peščenjak, black granite, Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Visakhapatnam, Indija.

 6. ANGEL COMPANY SRL

  Romunija

  ANGEL COMPANY SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Paste, lepilne, Keramika, Lončarski izdelki, okrasni, Peščenjak, Paste, lepilne, Keramika, Lončarski izdelki, okrasni. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 7. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugalska

  ANTONIA ROSA CERAMICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Keramična lončenina, ceramic, Keramična lončenina. Sedež podjetja je v kraju Maiorga-Alcobaça, Portugalska.

 8. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Švica

  ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Nagrobniki, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Peščenjak, Nagrobniki, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen. Sedež podjetja je v kraju Rothrist, Švica.

 1. OMNITECH TRADING S.A.

  Romunija

  OMNITECH TRADING S.A., ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Pohištvo, stanovanjsko, Okrasni predmeti iz keramike, Fajansa - ploščice in plošče, Računalništvo - mikroračunalniki, Pohištvo, stanovanjsko, Okrasni predmeti iz keramike, Fajansa - ploščice in plošče, Računalništvo - mikroračunalniki. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 2. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kreda, industrijska. Deluje tudi v panogah Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak, Skrilavec, Apnenec, (industrijski), Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Painten, Nemčija.

 3. MIDOMO.DE

  Nemčija

  MIDOMO.DE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Zidaki, opečni. Deluje tudi v panogah Granit, Peščenjak, Granit, sandstone for building, Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Esslingen, Nemčija.

 4. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Nemčija

  KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Nagrobniki, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Peščenjak, Nagrobniki, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen. Sedež podjetja je v kraju Mainburg, Nemčija.

 5. CARRIERE EMOND SA

  Belgija

  CARRIERE EMOND SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Marmor in naravni kamni, construction stone. Sedež podjetja je v kraju Chassepierre, Belgija.

 6. HLW

  Belgija

  HLW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Peščenjak, Peščenjak, asphalt and tar for roads. Sedež podjetja je v kraju Yvoir, Belgija.

 7. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Turčija

  Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. HOMECONSTRUCT

  Romunija

  HOMECONSTRUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah mosaic bathroom floor. Sedež podjetja je v kraju Calarasi, Romunija.

 9. SUNRISE QUARTZITE (P) LIMITED

  Indija

  SUNRISE QUARTZITE (P) LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Deluje tudi v panogah quarry products, sandstone. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

 10. PUSHPA STONE IMPEX

  Indija

  PUSHPA STONE IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peščenjak. Sedež podjetja je v kraju Jaipur, Indija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno