• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • peka peciva

Rezultati za

Peka peciva - Uvoz izvoz

 1. BISCUITERIE WHITE MARK

  Francija

  Verified by europages badge

  BISCUITERIE WHITE MARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Montauroux, Francija.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Francija

  Verified by europages badge

  SAS LIMOUZI SAVEURS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Nugat, Slaščice, Karamelni bomboni, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Keksi, Crackers. Sedež podjetja je v kraju Objat, Francija.

 3. FLAVIE'S & CO

  Francija

  Verified by europages badge

  FLAVIE'S & CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Slano pecivo in aperitivi, Keksi in pecivo, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Peka peciva, Slano pecivo in aperitivi, Keksi in pecivo, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Plérin, Francija.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Francija

  Verified by europages badge

  ALSACE BISCUITS TRADITION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Keksi, Peka peciva, Keksi. Sedež podjetja je v kraju Geudertheim, Francija.

 5. SMAKULI

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  SMAKULI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Keksi, Peka peciva, Slano pecivo in aperitivi, Keksi, biscuit production, biscuit factory, Peka peciva, biscuit, gluten-free product. Sedež podjetja je v kraju Lviv, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italija

  BISCOTTIFICIO SARTORELLI, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, twice-baked, Keksi in pecivo, Biscuits without added sugar, frollino. Sedež podjetja je v kraju Lozzo Di Cadore, Italija.

 2. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Francija

  PAINS D'EPICES FORTWENGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Gertwiller, Francija.

 3. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugalska

  CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugalska.

 4. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grčija

  MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Kavala, Grčija.

 5. SARL PIVERT

  Francija

  SARL PIVERT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Dietna in organska hrana, Peka peciva, Keksi in pecivo, Dietna in organska hrana, Peka peciva, Biscuits without added sugar. Sedež podjetja je v kraju La Fouillade, Francija.

 1. BISCUITERIE AFA

  Francija

  BISCUITERIE AFA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Appietto, Francija.

 2. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italija

  BISCOTTI PAOLO FORTI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi in pecivo, supplies for institutions, Keksi in pecivo, wholesale bakery products. Sedež podjetja je v kraju Castelbuono, Italija.

 1. PRIMAX

  Poljska

  PRIMAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva, wafers, biscuit factory, Food Manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Wołomin, Poljska.

 2. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Turčija

  FORFUN FORTUNE COOKIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Slaščice brez čokolade, Keksi, Slaščice brez čokolade, sweet cakes and pastries, Snack Foods. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turkey, Turčija.

 3. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italija

  CANNOLIFICIO MONGIBELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah sicilian cannoli. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

 4. LA MAISON DU BISCUIT

  Francija

  LA MAISON DU BISCUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Keksi, biscuits for infants, biscuit factory. Sedež podjetja je v kraju Sortosville-En-Beaumont, Francija.

 5. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italija

  FORNERIA VENEZIANA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah pastries for breakfast, dry pastries, gluten-free product, bakery products. Sedež podjetja je v kraju Salzano, Italija.

 6. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Francija

  LOTUS BAKERIES FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva, wafers, gallettes, confectionery. Sedež podjetja je v kraju Comines, Francija.

 7. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litva

  EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Kruh, Torte in peciva, Mešani kolači, Peka peciva, Kruh, Torte in peciva, Mešani kolači. Sedež podjetja je v kraju LAZDIJAI, Litva.

 8. TERRABISCO S.A.

  Romunija

  TERRABISCO S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Slano pecivo in aperitivi. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 1. BISCUITERIE CARON

  Francija

  BISCUITERIE CARON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Nîmes, Francija.

 2. CERISE PARIS

  Francija

  CERISE PARIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah chocolate, sweets, Bags and purses, biscuit tins. Sedež podjetja je v kraju 95870 Bezons, Francija.

 3. BISCUITERIE VEDERE

  Francija

  BISCUITERIE VEDERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva, Soft biscuits. Sedež podjetja je v kraju Montgaillard, Francija.

 4. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Francija

  LES AVENTURIERS DU BISCUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Sedež podjetja je v kraju Boulogne Billancourt, Francija.

 5. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgija

  BEAUVOORDS BAKHUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah sweet waffles, pancakes. Sedež podjetja je v kraju Veurne, Belgija.

 6. ASOLO DOLCE SPA

  Italija

  ASOLO DOLCE SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah Keksi, Keksi in pecivo, bakery products, Keksi, puff pastry, Keksi in pecivo. Sedež podjetja je v kraju Asolo, Italija.

 7. DANCAKE

  Portugalska

  DANCAKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Torte in peciva. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Slaščice, Peka peciva, Slaščice. Sedež podjetja je v kraju Póvoa Santa Iria, Portugalska.

 8. MADELEINES BIJOU

  Francija

  MADELEINES BIJOU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah madeleines. Sedež podjetja je v kraju St-Yrieix la Perche, Francija.

 9. BISCUITERIE DUTOIT

  Francija

  BISCUITERIE DUTOIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keksi in pecivo. Deluje tudi v panogah Peka peciva, Peka peciva, puff pastry. Sedež podjetja je v kraju Bohain En Vermandois, Francija.

 10. TAART EN DOLCI

  Nizozemska

  TAART EN DOLCI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Peka peciva. Deluje tudi v panogah pastries, cake. Sedež podjetja je v kraju Eindhoven, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za