• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pekarne - stroji in oprema 

Rezultati za

Pekarne - stroji in oprema  - Uvoz izvoz

 1. SACAR FORNI

  Italija

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Poljska

  Verified by europages badge

  PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža iz papirja in lepenke. Deluje tudi v panogah Papirnate vreče, Pekarne - stroji in oprema , Livsmedelsförpackningar, paper bags for bread, fast-food paper bags, printed paper bags, paper bags for fruit, folded paper bags, paper bags manufacturer. Sedež podjetja je v kraju Kostomloty Pierwsze, Poljska.

 3. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Francija

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki, Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. GROSMAC AUTOMATIC SL

  Španija

  GROSMAC AUTOMATIC SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah ovens for patisseries. Sedež podjetja je v kraju Cati (castellón), Španija.

 5. PANEM INTERNATIONAL

  Francija

  PANEM INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju La Crèche, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. UTILPAN LDA

  Portugalska

  UTILPAN LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah equipment for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Alagoa-Agueda, Portugalska.

 2. DAMS MACHINE

  Turčija

  DAMS MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , conveyors, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE

  Poljska

  IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah furnishings for bakeries, confectionery. Sedež podjetja je v kraju Szubin, Poljska.

 4. MATAŞ MAKINA

  Turčija

  MATAŞ MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kruh in pecivo. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Pekarske peči, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. PKO-SURA COMPANY

  Rusija

  PKO-SURA COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

 1. AXION BAKERY CORPORATION

  Francija

  AXION BAKERY CORPORATION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izdelava keksov - stroji in naprave za obrate. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Pekarne - stroji in oprema , equipment for bakeries, shaping machines for the food industry, refrigerated display cabinets for shops, bars and restaurants. Sedež podjetja je v kraju Moustoir-Ac, Francija.

 2. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nizozemska

  MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, machines for the hotel trade, professional kitchens, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mijdrecht, Nizozemska.

 1. BACKTECH SAM GMBH

  Nemčija

  BACKTECH SAM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah spicers, pasta makers, pasta dryers, pasta sheeter. Sedež podjetja je v kraju Hallbergmoos, Nemčija.

 2. DAXNER GERMANY GMBH

  Nemčija

  DAXNER GERMANY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Lauda-Königshofen, Nemčija.

 3. KALCHER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  KALCHER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Chieming, Nemčija.

 4. BRIATTE - COELEN SPRL

  Belgija

  BRIATTE - COELEN SPRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Rabljeni stroji in naprave, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, slicing machine repair, Rabljeni stroji in naprave, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

 5. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Nemčija

  HERBERT BIRNBAUM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Thüngen, Nemčija.

 6. DIMOBA

  Španija

  DIMOBA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Pekarne - stroji in oprema , Industrijske slaščičarne, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Almería, Španija.

 7. LP CONSULTING

  Italija

  LP CONSULTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema, Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Izdelava testa ali testenin - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 8. ECIMSTAL LDA

  Portugalska

  ECIMSTAL LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Pekarske peči, kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making, furnishings for bakeries, Pekarske peči, machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Serzedo-Vila Nova De Gaia, Portugalska.

 1. AMO FORNI SRL

  Italija

  AMO FORNI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Zugliano, Italija.

 2. ARREDI BAKEGASTRO GOBBI

  Švica

  ARREDI BAKEGASTRO GOBBI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli - pohištvo. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Živilska predelava, Pekarne - stroji in oprema , gas ovens for pizzerias, Živilska predelava, industriella maskiner för bagerier. Sedež podjetja je v kraju Osogna, Švica.

 3. MECH- MASZ SZCZECIŃSKI

  Poljska

  MECH- MASZ SZCZECIŃSKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah machines for bakeries, equipment for bakeries, baking systems and equipment, proving cells. Sedež podjetja je v kraju Żnin, Poljska.

 4. VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES

  Belgija

  VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Zuienkerke, Belgija.

 5. WP KEMPER GMBH

  Nemčija

  WP KEMPER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making, donut machines, baking systems and equipment. Sedež podjetja je v kraju Rietberg, Nemčija.

 6. MECATHERM

  Francija

  MECATHERM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Pekarske peči, cake & pastry production systems and equipment, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju Schirmeck Cedex, Francija.

 7. NEUBING S.R.O.

  Češka Republika

  NEUBING S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - mali. Deluje tudi v panogah Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Gospodinjski aparati - veliki, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Gospodinjski aparati - veliki, Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Plzen, Češka Republika.

 8. AMS-KOHL GMBH

  Nemčija

  AMS-KOHL GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah bakery, machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

 9. NORBERT PICEU

  Belgija

  NORBERT PICEU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, systems and equipment for butcher shops, Pekarne - stroji in oprema , Cash registers for hotels. Sedež podjetja je v kraju Oostkamp, Belgija.

 10. AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O.

  Slovaška

  AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , Pekarske peči, Pekarne - stroji in oprema , food mixers, equipment for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Zilina, Slovaška.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno