• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • perforiranje jekla in kovin

Rezultati za

Perforiranje jekla in kovin - Uvoz izvoz

 1. ROKVELAS, UAB

  Litva

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB is a Lithuanian company that offers metal working services for small serial and serial production. We have 11 years’ experience in exporting our products and services. We specialize in the production of steel structures, CNC machining. We provide complete package of services in accordance with our clients’ requirements We offer a wide range of products and services: production, general arrangement, complementing, different coverings, logistics and many more. Services: CNC punching; CNC bending; CNC turning; CNC milling, cutting with band saw; welding; flat polishing; rolling of sheets. Constructions can be: hot deep galvanized; painted in powder way; sandblasted and painted in wet method; electroplated in different ways. All our steel structures meet requirements of EN 1090-1, 2 standards. Management system ISO 9001 certified. Please visit our website for more information.

 2. OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hagen A.t.w., Nemčija.

 3. SCHERPE MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHERPE MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. KLAUS-DIETER NEUS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KLAUS-DIETER NEUS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 5. RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bad Königshofen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STANTOOL

  Belgija

  Verified by europages badge

  STANTOOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Bearbetning av stål och metall, Vtisnjevanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Oblikovanje jekla in kovin, Prototipi, industrijski, Bearbetning av stål och metall, Vtisnjevanje jekla in kovin, Zgibanje jekla in kovin, Oblikovanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Saint-Vith, Belgija.

 2. WSP PRÄZISION

  Nemčija

  WSP PRÄZISION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hohenwart, Nemčija.

 3. MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 4. HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH

  Nemčija

  HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Pleidelsheim, Nemčija.

 5. AR-GEN METAL

  Turčija

  AR-GEN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske, Ekspandirane kovinske plošče, Rastri, kovinski, Ograde, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 1. SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH

  Nemčija

  SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Grünhain-Beierfeld, Nemčija.

 2. GRABER-SCHLEIFTECHNIK

  Švica

  GRABER-SCHLEIFTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Kirchberg, Švica.

 1. FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rezanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Oblikovanje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Oblikovanje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bolton, Združena Kraljevina.

 2. GAUDENZI SRL

  Italija

  GAUDENZI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ståltrådsnät, punched plate, drawn metal sheets, wire cables. Sedež podjetja je v kraju Albignasego, Italija.

 3. ERNST VORMWALD GMBH

  Nemčija

  ERNST VORMWALD GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezkala in svedri, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Rezkala in svedri. Sedež podjetja je v kraju Lohr, Nemčija.

 4. RMIG AS

  Norveška

  RMIG AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Stokke, Norveška.

 5. MEVACO GMBH

  Nemčija

  MEVACO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, perforirana, iz železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Perforiranje jekla in kovin, Pločevina za vtiskovanje, Ekspandirane kovinske plošče. Sedež podjetja je v kraju Göppingen, Nemčija.

 6. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL

  Romunija

  A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Perforated metal sheeting, decorative items. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 7. KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Nemčija

  KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Schwerin, Nemčija.

 8. NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Neuenhaus, Nemčija.

 1. SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN

  Nemčija

  SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Oederan, Nemčija.

 2. MAINSITE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MAINSITE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Testirna oprema. Deluje tudi v panogah Perforiranje jekla in kovin, Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi, Perforiranje jekla in kovin, Ogrevanje stanovanjskih zgradb - naprave in sistemi, working of plastics and metals, Processing of plastics. Sedež podjetja je v kraju Obernburg Am Main, Nemčija.

 3. HERMES ABRASIVE

  Turčija

  HERMES ABRASIVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Peskanje jekla in kovin, sandblasting granules, corundum, Peskanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. MECHTOP AG

  Švica

  MECHTOP AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Wangen B. Olten, Švica.

 5. EUROPERF

  Belgija

  EUROPERF, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Perforated metal sheeting. Sedež podjetja je v kraju Brussels, Belgija.

 6. HINCA SOLAR

  Španija

  HINCA SOLAR, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah photovoltaic solar energy. Sedež podjetja je v kraju Valverde Del Camino, Španija.

 7. METAALBEDRIJF VEMEWA

  Nizozemska

  METAALBEDRIJF VEMEWA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Rhenen, Nizozemska.

 8. HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Nemčija

  HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Sorniki in vijaki, pritrdilni, Rezkala in svedri, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Sorniki in vijaki, pritrdilni, Rezkala in svedri. Sedež podjetja je v kraju Dauchingen, Nemčija.

 9. DELTA COMPOSANTS MICRO DECORATION

  Francija

  DELTA COMPOSANTS MICRO DECORATION, ki deluje v panogi Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju La Ferte Bernard, Francija.

 10. CLAAS AUTOMATION GMBH

  Nemčija

  CLAAS AUTOMATION GMBH, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Konstrukcije, aluminijaste, Perforiranje jekla in kovin, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Konstrukcije, aluminijaste, Perforiranje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Nördlingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno