• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • perutnina- zajci in divjačina - reja

Rezultati za

Perutnina- zajci in divjačina - reja - Uvoz izvoz

 1. COQ DES PRES

  Belgija

  Verified by europages badge

  COQ DES PRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi BIOLOŠKA AGRIKULTURA. Deluje tudi v panogah Sveža kokoš in piščanec, Meso in sveža perutnina, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Jajca, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, Rillettes. Sedež podjetja je v kraju Fernelmont, Belgija.

 2. FRANCO SRL

  Italija

  FRANCO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelske naprave in oprema, Živinoreja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cervasca, Italija.

 3. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italija

  CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah turkey, guinea fowl, ducks, capons. Sedež podjetja je v kraju Olevano Sul Tusciano, Italija.

 4. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italija

  COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah pheasant, quails. Sedež podjetja je v kraju Acquafondata, Italija.

 5. PUNTO AGRI

  Italija

  PUNTO AGRI, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Šampinjoni, Napajalna korita, diy items, Šampinjoni, Napajalna korita, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Siano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MURAT-LAMM GMBH

  Nemčija

  MURAT-LAMM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Horb, Nemčija.

 2. ALTANERÍA

  Španija

  ALTANERÍA, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah pedigree puppies. Sedež podjetja je v kraju Paracuellos-Madrid, Španija.

 3. BUVENS

  Belgija

  BUVENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Konzervirano meso in mesni izdelki. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in mesni izdelki, Meso in sveža perutnina, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Diest, Belgija.

 4. HERDICO

  Belgija

  HERDICO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, wholesale meats, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Hoogstraten, Belgija.

 5. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgija

  LIEBEN GEVOGELTE & WILD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sveža kokoš in piščanec. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, butter manufacturers, small eggs, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 1. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgija

  WILDHANDEL VERMEERSCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, ready-to-cook game, dressed game products. Sedež podjetja je v kraju Torhout, Belgija.

 2. SELECT GAME BIRD

  Grčija

  SELECT GAME BIRD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Grevena, Grčija.

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 2. RENA IMPEX

  Turčija

  RENA IMPEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah marble blocks. Sedež podjetja je v kraju Tepebasi, Turčija.

 3. PINKI

  Belgija

  PINKI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Perutnina in divjačina, globoko zmrznjena, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Perutnina in divjačina, globoko zmrznjena, wholesale meats, frozen meats, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Aalter, Belgija.

 4. BOKMOLENHOEVE

  Belgija

  BOKMOLENHOEVE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Hoteli in restavracije, Hoteli in restavracije, chickens for gastronomy, plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Sedež podjetja je v kraju Loker, Belgija.

 5. TYCOON SERVICES LTD

  Bolgarija

  TYCOON SERVICES LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Korita in krmilniki, Končni kovinski izdelki, Korita in krmilniki, Končni kovinski izdelki. Sedež podjetja je v kraju Troyan, Bolgarija.

 6. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 7. BELGABROED

  Belgija

  BELGABROED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah plants and equipment for slaughtering poultry and birds, pet breeding. Sedež podjetja je v kraju Merksplas, Belgija.

 8. BELKI

  Belgija

  BELKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aalst, Belgija.

 1. COMPTOIRS ALBERT

  Belgija

  COMPTOIRS ALBERT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah pheasant meat, rabbit meat, deer meat, wild boar meat. Sedež podjetja je v kraju Vlierzele, Belgija.

 2. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgija

  CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Perutnina, zajci in divjačina - reja, biological butchering, fresh butchered products, butcher's shop. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

 3. HYPHARM

  Francija

  HYPHARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Roussay, Francija.

 4. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Nemčija

  TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Govedina, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Gastronomske specialitete, Meso in sveža perutnina, Govedina, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Gastronomske specialitete. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 5. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turčija

  AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Sveža raca, Sveža raca. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 6. GEFLÜGEL PETERSEN GMBH&CO KG

  Nemčija

  GEFLÜGEL PETERSEN GMBH&CO KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Hünfeld, Nemčija.

 7. BIEGI FOODS GMBH

  Nemčija

  BIEGI FOODS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Bad Homburg, Nemčija.

 8. F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG

  Nemčija

  F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Anröchte, Nemčija.

 9. POLFOOD GMBH

  Nemčija

  POLFOOD GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina, Ribe, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Meso in sveža perutnina, Drobovina. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 10. EVERTSE GMBH

  Nemčija

  EVERTSE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Wilsum, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno