• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • perutninarstvo - stroji in oprema

Rezultati za

Perutninarstvo - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. AYTAV POULTRY EQUIPMENT

  Turčija

  Verified by europages badge

  AYTAV POULTRY EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah chicken cages, Poultry Equipment, Poultry Drinker Feeder, Chicken Transport Coops, Layer Farm System, Broiler Equipment, Poultry Incubators, Chicken Nesting, Plastic Egg Boxes. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. CODAF SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  CODAF SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah animal feed equipment, poultry equipment, hopper feedboxes, feeders for chickens, animal feed trollies, feeders for ducks, tubes for feeding lines, feeders for turkeys, machines for poultry farming. Sedež podjetja je v kraju Isorella, Italija.

 3. EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L.

  Španija

  EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah plant and equipment for the egg industry, air ventilation systems for industrial use, avicultural industry. Sedež podjetja je v kraju Guipuzcoa, Španija.

 4. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Španija

  INGENIERÍA AVÍCOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah metal structures, aviculture. Sedež podjetja je v kraju Boecillo, Španija.

 5. SISTEM KUMES EKIPMANLARI

  Turčija

  SISTEM KUMES EKIPMANLARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah breeding poultry, finished poultry products, plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Sedež podjetja je v kraju Gebze, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AVIMAC

  Španija

  AVIMAC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Álava, Španija.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turčija

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Perutninarstvo - stroji in oprema, Poultry incubators and brooders. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED

  Turčija

  MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah equipment, poultry, farms, chicks. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. DALTON ENGINEERING LTD

  Združena Kraljevina

  DALTON ENGINEERING LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ripon, Združena Kraljevina.

 5. BELKI

  Belgija

  BELKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Perutninarstvo - stroji in oprema, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aalst, Belgija.

 1. COCK & PULLET

  Združena Kraljevina

  COCK & PULLET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bedfordshire, Združena Kraljevina.

 2. YEMTAR FEED MILL MACHINERY

  Turčija

  YEMTAR FEED MILL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 1. THESEO DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  THESEO DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wietmarschen, Nemčija.

 2. SOLWAY FEEDERS LTD

  Združena Kraljevina

  SOLWAY FEEDERS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kirkcudbright, Združena Kraljevina.

 3. SURBITON POULTRY

  Združena Kraljevina

  SURBITON POULTRY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens. Sedež podjetja je v kraju Surbiton, Združena Kraljevina.

 4. GÜRES TECHNOLOGY

  Turčija

  GÜRES TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah chick rearing battery cages, bearing cages, egg-laying hen battery cages, poultry. Sedež podjetja je v kraju Manisa / Saruhanli, Turčija.

 5. WYNNES OF DINMORE

  Združena Kraljevina

  WYNNES OF DINMORE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živina in perutnina - krmila, Živina in perutnina - krmila. Sedež podjetja je v kraju Herefordshire, Združena Kraljevina.

 6. CUSTOMATE SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  CUSTOMATE SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lancaster, Združena Kraljevina.

 7. BRINSEA PRODUCTS LTD

  Združena Kraljevina

  BRINSEA PRODUCTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Inkubatorji, Inkubatorji. Sedež podjetja je v kraju Weston Super Mare, Združena Kraljevina.

 8. NIZHYNSILMASH, PRJSC

  Ukraijna

  NIZHYNSILMASH, PRJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah egg-laying hen battery cages. Sedež podjetja je v kraju Nizhyn, Ukraijna.

 1. THE CHICKEN HOUSE COMPANY

  Združena Kraljevina

  THE CHICKEN HOUSE COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Newbury, Združena Kraljevina.

 2. GÜRES TECHNOLOGY

  Turčija

  GÜRES TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 3. EURO BIRD B.V.

  Nizozemska

  EURO BIRD B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah chicken cages, eggs, poultry. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 4. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Združena Kraljevina

  ADVANCED POULTRY SERVICES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, frozen poultry. Sedež podjetja je v kraju Hereford, Združena Kraljevina.

 5. PRINZEN UK LTD

  Združena Kraljevina

  PRINZEN UK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Thirsk, Združena Kraljevina.

 6. COUNTRY FAYRE (UK) LTD

  Združena Kraljevina

  COUNTRY FAYRE (UK) LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Salisbury, Združena Kraljevina.

 7. CIEMMECALABRIA SRL

  Italija

  CIEMMECALABRIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Cazzago San Martino, Italija.

 8. BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 9. AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah broilers, eggs. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 10. LITTLEACRE PRODUCTS

  Združena Kraljevina

  LITTLEACRE PRODUCTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Perutninarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tamworth, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno