• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pesa

Rezultati za

Pesa - Uvoz izvoz

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugalska

  Verified by europages badge

  HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Pesa, Sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Hrana - uvoz-izvoz, cabbage plants, fresh fruit, melon, vegetables, turnips. Sedež podjetja je v kraju Torres Novas, Portugalska.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Španija

  Verified by europages badge

  FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Pesa, Fresh fruits and vegetables, carrots, PARSNIPS, Pesa, celery, turnips, cardoons. Sedež podjetja je v kraju Alboraya-Valencia, Španija.

 3. VERDUYN FRANCE

  Francija

  VERDUYN FRANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Pesa, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, carrots, celery, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Phalempin, Francija.

 4. PB DIALOG

  Ukraijna

  PB DIALOG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Pesa, carrots, Pesa, onions. Sedež podjetja je v kraju Kakhovka, Ukraijna.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Francija

  BTG BOUTHEGOURD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pesa. Sedež podjetja je v kraju St Benoit Sur Loire, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Nemčija

  GUT DUMMERSTORF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Govedo, Pesa, Govedo, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Dummerstorf, Nemčija.

 2. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Združena Kraljevina

  J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Pesa, Zelenjava, sveža, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Sleaford, Združena Kraljevina.

 3. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Poljska

  DUTCH FARMERS SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Pesa, Žitarice in zrna, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Stargard Szczecinski, Poljska.

 4. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Poljska

  WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Pesa, Žitarice in zrna, Pesa, Žitarice in zrna. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 5. DE WULF AGRO

  Belgija

  DE WULF AGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pesa. Sedež podjetja je v kraju Gembloux, Belgija.

 1. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Nemčija

  AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Ovce in koze, Pesa, Krave, mlekarice, Ovce in koze, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Mühlberg, Nemčija.

 2. STE BTG AGR I

  Francija

  STE BTG AGR I, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Pesa, Pesa. Sedež podjetja je v kraju St Benoit Sur Loire, Francija.

 1. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Madžarska

  SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Pesa, Žitarice in zrna, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Hajduszoboszlo, Madžarska.

 2. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Poljska

  BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Pesa, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Chodow, Poljska.

 3. STJÖRNUGRÍS HF

  Islandija

  STJÖRNUGRÍS HF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Pesa, Pesa. Sedež podjetja je v kraju Reykjavík, Islandija.

 4. GARAWOL

  Združena Kraljevina

  GARAWOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pesa. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Francija

 6. MATROT U.K. LTD

  Združena Kraljevina

 7. LHOTE SA

  Francija

 8. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Danska

 1. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Združena Kraljevina

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Nemčija

 3. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Nemčija

 4. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Španija

 5. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Francija

 6. DANCKERT KROHN AS

  Norveška

 7. S.I.D.E.SUP.

  Francija

 8. PESA-BLITZSCHUTZ GMBH

  Nemčija

  PESA-BLITZSCHUTZ GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Voda - pridobivanje in distribucija, Požari - oprema za protipožarno zaščito, Paličasta ozemljila, Magnetna in električna izolacija, Voda - pridobivanje in distribucija, Požari - oprema za protipožarno zaščito, Paličasta ozemljila, Magnetna in električna izolacija. Sedež podjetja je v kraju Pyrbaum, Nemčija.

 9. PESA PORT-FRANC & ENTREPÔTS DE LAUSANNE-CHAVORNAY S.A.

  Švica

  PESA PORT-FRANC & ENTREPÔTS DE LAUSANNE-CHAVORNAY S.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Pomorski posredniki - najemniki ladij, Cestni prevoz, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Pomorski posredniki - najemniki ladij, Cestni prevoz. Sedež podjetja je v kraju Chavornay, Švica.

 10. LA PESA MARIO

  Italija

  LA PESA MARIO, ki deluje v panogi Pravno svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Carosino, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno