• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pipe za sanitarije

Rezultati za

Pipe za sanitarije - Uvoz izvoz

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  For over 30 years, COMET-PUMPEN has been a leading German manufacturer of products for caravans, campervans and the leisure sector in Europe. Our product range comprises submersible and external pumps, self-priming diaphragm pumps, plastic and brass fittings, lights, extraction hoods and a diverse range of accessories. Thanks to a continuous process of developing our products further and adapting them to market requirements, combined with the use of modern production and assembly processes, we are well prepared for the requirements of the future. We don't leave our success to chance. Our aim is to provide customers with constructive assistance and help them find the best solution. From the outset, quality has been writ large at our company.

 2. FORNARA SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  FORNARA SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, ball valves, gas valves, fitting, Pipe za sanitarije, valves for unions, non-return valves, fluid control valves, valves. Sedež podjetja je v kraju Borgomanero, Italija.

 3. MK ELEC

  Francija

  Verified by europages badge

  MK ELEC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi električen material. Deluje tudi v panogah Elektronikkomponenter, Pipe za sanitarije, Elektronikkomponenter, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Goussainville, Francija.

 4. ANZAPACK SL

  Španija

  Verified by europages badge

  ANZAPACK SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Showers, Bathroom accessories, Taps, Tap parts, Washing machine accessories, avstängningsventiler för rörläggning, valves and couplings. Sedež podjetja je v kraju La Muela, Španija.

 5. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Italija

  Verified by europages badge

  DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah artistic taps, shower heads, shower fixtures, garden taps, accessories for valves, handles for plumbing appliances, brass handles, mixers, bathroom spares. Sedež podjetja je v kraju San Maurizio D'opaglio, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Frankfurt, Nemčija.

 2. IDRORICAMBI

  Italija

  Verified by europages badge

  IDRORICAMBI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah taps, plumbing equipment adjustments, ZAZZERI, SCREWS, screws for gate valves. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. ITAL-TAP SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  ITAL-TAP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zvezniki za vodovodne instalacije. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Industrijska izdelava pip, taps for washing machines, manufacture of bathroom taps, brass taps, Pipe za sanitarije, manufacture of connectors, working of brass pipes, Industrijska izdelava pip. Sedež podjetja je v kraju Sarezzo, Italija.

 4. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  DEMM RUBINETTERIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah mixers, single-lever bidet mixer with waste control, single-lever mixer taps, single-lever integrated shower mixer tap, automatic cocks with float, bidet taps, photo-cell controlled taps, washbasin taps, brass taps. Sedež podjetja je v kraju Marmentino, Italija.

 5. TOGNO PLASTICS SNC

  Italija

  Verified by europages badge

  TOGNO PLASTICS SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Vbrizgavanje gume in umetnih mas, moulding of plastic materials, tap accessories, semi-foam plastic moulding, Kalupi, plastična in gumarska industrija, ABS chrome plating, moulds for plastic materials, Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Omegna, Italija.

 1. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  TASSINARI RUBINETTERIE SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah taps and fittings, spherical tap, mixers, sink mixer tap with removable shower head, single-lever mixer taps, pedal mixer tap, timed flow control taps, self-closing taps, refrigeration equipment and plant taps and fittings. Sedež podjetja je v kraju Cesena, Italija.

 2. ALLSERVICE4YOU

  Italija

  Verified by europages badge

  ALLSERVICE4YOU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Savne - oprema. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Keramika - ploščice in plošče, flooring, JACUZZI, wall coverings, Pipe za sanitarije, FANTINI, taps and fittings, Keramika - ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Zug, Italija.

 1. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Borken, Nemčija.

 2. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Italija

  REMER RUBINETTERIE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah valve manufacture, bathroom furnishings, riser tube. Sedež podjetja je v kraju Cassano D'adda, Italija.

 3. EL MOHAJIRI

  Maroko

  EL MOHAJIRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah brass taps, taps, mixers. Sedež podjetja je v kraju Marrakech, Maroko.

 4. SOPAL

  Tunizija

  SOPAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Pipe zapornice in ventili, Pipe zapornice in ventili, manifolds, brass rings, taps for gas bottles. Sedež podjetja je v kraju Sfax, Tunizija.

 5. PORTA SRL

  Italija

  PORTA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah thermostatic mixer taps, shower mixer units, mixers. Sedež podjetja je v kraju Pella, Italija.

 6. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Italija

  DANIEL RUBINETTERIE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah taps and fittings, design. Sedež podjetja je v kraju Cassano D'adda, Italija.

 7. SZYMUSIK

  Belgija

  SZYMUSIK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, Industrijska izdelava pip, Pipe za sanitarije, Viri energije, alternativni - oprema in naprave, photovoltaic solar panels, Industrijska izdelava pip. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 8. AGIRE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  AGIRE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Bad Segeberg, Nemčija.

 1. MARKUS KELLER GMBH

  Švica

  MARKUS KELLER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Gümlingen, Švica.

 2. HUG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HUG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Herrenberg, Nemčija.

 3. TIENDAINICIA

  Španija

  TIENDAINICIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Kopalnice - pohištvo in oprema, customised shower trays, Kopalnice - pohištvo in oprema. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 4. HELVETIC GMBH

  Nemčija

  HELVETIC GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Regensburg, Nemčija.

 5. TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Langgöns, Nemčija.

 6. R.E.I. TREGI

  Italija

  R.E.I. TREGI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah traditional taps and fittings, hydraulic components, components for valves. Sedež podjetja je v kraju Pisogne, Italija.

 7. NIKIFOROV PE

  Ukraijna

  NIKIFOROV PE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pipe za sanitarije, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 8. HEWI HEINRICH WILKE GMBH

  Nemčija

  HEWI HEINRICH WILKE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Bad Arolsen, Nemčija.

 9. LIMAS @ HOME

  Belgija

  LIMAS @ HOME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Strehe - dela. Deluje tudi v panogah Krovska dela, Restavriranje in obnova zgradb, Pipe za sanitarije, Krovska dela, damp treatment, Restavriranje in obnova zgradb, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Schelle, Belgija.

 10. I.V.R. S.P.A.

  Italija

  I.V.R. S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Industrijska izdelava pip, Industrijska izdelava pip, heating, heating manifolds. Sedež podjetja je v kraju Boca, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Pipe za sanitarije - Uvoz izvoz

Število rezultatov

22.429 Podjetja