• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pizza peči

Rezultati za

Pizza peči - Uvoz izvoz

 1. FORNI AVERSA

  Italija

  Verified by europages badge

  We have created the Biscotto di Sorrento that is at the base of the best wood-fired ovens around the world. It's surely a high quality trustworthy product. An ancient skill handed down through generations for you. Our ovens are entirely made with our materials using the best volcano bricks in Italy. Our wood-fired pizza ovens are a speciality.

 2. SACAR FORNI

  Italija

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 3. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Francija

  Verified by europages badge

  GATARNAUD EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Plavalni bazeni - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, Taborjenje - materiali, Čebelarstvo - stroji in oprema, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, pizza peči, Taborjenje - materiali, Čebelarstvo - stroji in oprema, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Le Teil, Francija.

 4. LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET

  Francija

  Verified by europages badge

  LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - les. Deluje tudi v panogah Les - artikli, pizza peči, Les za kurjavo, Les, neobeljen, Les - artikli, sales of kindling, fire lighter, spruce, wood burners. Sedež podjetja je v kraju Rahon, Francija.

 5. VESTA LLC

  Rusija

  VESTA LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, Živilska industrija - stroji in oprema, Ražnji in pribor, Peči na les - profesionalne, pizza peči, Živilska industrija - stroji in oprema, Ražnji in pribor, Peči na les - profesionalne. Sedež podjetja je v kraju Medvedevo, Rusija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Nemčija

  LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Produkter för restauranger. Deluje tudi v panogah Gastronomske specialitete, pizza peči, Gastronomske specialitete, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Linsengericht, Nemčija.

 2. MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Turčija

  MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, machines and equipment for hotels, catering and public premises, pizza peči, convection oven, dishwashers. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS

  Portugalska

  ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah grills, wood fireplaces. Sedež podjetja je v kraju Outeiro Da Cabeça, Portugalska.

 4. PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD

  Združena Kraljevina

  PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah american pizza, frozen pizzas. Sedež podjetja je v kraju Oxford, Združena Kraljevina.

 5. FAZZONE CAMINI

  Italija

  FAZZONE CAMINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah ovens for pizzerias, supplies for pizzerias. Sedež podjetja je v kraju Alvignano, Italija.

 1. L'ESPRIT DU FEU

  Belgija

  L'ESPRIT DU FEU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamini, okrasne peči in dodatki. Deluje tudi v panogah pizza peči, flues, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Arlon, Belgija.

 2. BY ICHNOS LIMITED

  Združena Kraljevina

  BY ICHNOS LIMITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, automatic ice-cream machines, machines for filled pasta production, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 1. RADEMAKER

  Nizozemska

  RADEMAKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, Slaščičarska industrija - stroji in oprema, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizza peči, Slaščičarska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Culemborg, Nizozemska.

 2. S.L. PROJECTS

  Belgija

  S.L. PROJECTS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Restavracije - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, pizza peči, Restavracije - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Schilde, Belgija.

 3. IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT

  Turčija

  IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. INOVEN

  Turčija

  INOVEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Električne peči. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, pizza peči, Pekarske peči, items for bakeries, pizza peči, ovens for patisseries. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7

  Francija

  PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah pizzas. Sedež podjetja je v kraju Gardanne, Francija.

 6. VAN-MER PIZZA AND PASTA

  Belgija

  VAN-MER PIZZA AND PASTA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Anvers, Belgija.

 7. FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO

  Italija

  FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gorilniki, industrijski. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, pizza peči, Pekarske peči, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Fagnano Olona, Italija.

 8. BRASAOVENS

  Portugalska

  BRASAOVENS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah wood fireplaces, garden stoves, wood ovens for pizzerias. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 1. CUPPONE F.LLI S.R.L.

  Italija

  CUPPONE F.LLI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah electric stoves, ovens for pizzerias. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 2. GIANSANTI FORNI

  Italija

  GIANSANTI FORNI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah wood oven, barbecues, fireplaces and stoves. Sedež podjetja je v kraju San Biagio Della Valle, Italija.

 3. GASTRO EXPERT PROFIS SRL

  Romunija

  GASTRO EXPERT PROFIS SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Mures, Romunija.

 4. ITALIA76

  Italija

  ITALIA76, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah pizza peči, Pizze, zamrznjene, small electrical appliances, household appliance, pizza peči, Pizze, zamrznjene. Sedež podjetja je v kraju Soliera, Italija.

 5. MORELLO FORNI S.A.S.

  Italija

  MORELLO FORNI S.A.S., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Ceranesi, Italija.

 6. PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD

  Združena Kraljevina

  PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah equipment for pizzerias. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 7. CCP SRLS

  Italija

  CCP SRLS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah pizza peči, industrial kitchens, furniture, machinery for pasta factories, pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Catanzaro, Italija.

 8. PIZZA CRAFT

  Turčija

  PIZZA CRAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. GENOVA FORNI S.R.L.

  Italija

  GENOVA FORNI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarske peči. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 10. PANIFICIO STORICO VAILATI DI VAILATI SERGIO

  Italija

  PANIFICIO STORICO VAILATI DI VAILATI SERGIO, ki deluje v panogi pizza peči. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pravno svetovanje, Pekarske peči, Pravno svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno