• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pladnji in moduli za peko v pečeh

Rezultati za

Pladnji in moduli za peko v pečeh - Uvoz izvoz

 1. AMC TEIXEIRA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  AMC TEIXEIRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Posode in artikli za enkratno uporabo iz papirja in plastike, disposable items for pastry, cake base moulds, tulip liner for cakes, muffins and cupcakes, tulip muffin liners, Cakeboard Round, cake bottoms, supplies for cake shops, Disposable Cake Circle Base Boards. Sedež podjetja je v kraju Vila Nova Do Campo, Portugalska.

 2. ACS COATING SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ACS COATING SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Wilhelmshaven, Nemčija.

 3. ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Eschweiler, Nemčija.

 4. HAPPYFLEX BY ELASTOTECH

  Italija

  HAPPYFLEX BY ELASTOTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 5. VALS-PRINT UKRAINE LTD

  Ukraijna

  VALS-PRINT UKRAINE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Visable supports the Ukrainian companies, patisserie boxes, packaging for confectionary, Moulds, confectionery industry, moulds for sweets, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DEMMLER GMBH

  Nemčija

  DEMMLER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 2. FORBANMETAL

  Španija

  FORBANMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijske pekarne. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, non-stick baking trays, moulds, Trays, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Terrassa, Španija.

 3. CONTACTO BANDER GMBH

  Nemčija

  CONTACTO BANDER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Besticklådor. Sedež podjetja je v kraju Erkrath, Nemčija.

 4. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

  Nemčija

  A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah moulds for sweets, cake base moulds, baking moulds for industrial bakery products, Cake-setting rings for bakery production. Sedež podjetja je v kraju Schorndorf, Nemčija.

 5. AMERICAN PAN UK

  Združena Kraljevina

  AMERICAN PAN UK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah baking tins, non-stick baking trays. Sedež podjetja je v kraju Irlam, Združena Kraljevina.

 1. ENO SAS

  Francija

  ENO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Kuhalniki in svetilke za taborjenje, Javni nasadi - igre na prostem, Kuhalniki in svetilke za taborjenje, household cooking appliances, heater, Javni nasadi - igre na prostem. Sedež podjetja je v kraju Niort Cedex 9, Francija.

 2. SIPALDIS SA

  Francija

  SIPALDIS SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepenka - proizvodnja. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Embalaža iz papirja in lepenke, aluminium food containers, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Andrézieux Bouthéon, Francija.

 1. OPELKA GMBH

  Nemčija

  OPELKA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Remseck Am Neckar, Nemčija.

 2. RUTH GMBH & CO.KG

  Nemčija

  RUTH GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah Embalaža iz papirja in lepenke, Marcipan, Embalaža iz papirja in lepenke, Food colourings, chocolate, Marcipan. Sedež podjetja je v kraju Bochum-Wattenscheid, Nemčija.

 3. PANIBOIS

  Francija

  PANIBOIS, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Les - embalaža, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Les - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Marcilly En Villette, Francija.

 4. DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH

  Nemčija

  DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, industrial cooling, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Bautzen, Nemčija.

 5. CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL

  Francija

  CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Saint Marcel, Francija.

 6. JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY

  Nemčija

  JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pekarske peči, blades for bread slicing machines, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 7. AMERICAN PAN EUROPE

  Romunija

  AMERICAN PAN EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah baking tins, non-stick baking trays. Sedež podjetja je v kraju Alexandria, Romunija.

 8. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

  Nemčija

  H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Gospodinjski izdelki, kovinski, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Ribe, Gospodinjski izdelki, kovinski, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Ditzingen, Nemčija.

 1. F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Noži, industrijski, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Noži, industrijski, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 2. BMTEC GMBH

  Nemčija

  BMTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pladnji in moduli za peko v pečeh. Sedež podjetja je v kraju Rechtmehring, Nemčija.

 3. CLEAN BAKING PRODUCTS

  Belgija

  CLEAN BAKING PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah craft bread making, cooking plant and equipment for the food and preserves industry. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Belgija.

 4. DREIER GMBH

  Nemčija

  DREIER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, Ribe, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Georgsmarienhütte, Nemčija.

 5. BLEX, A.S.

  Češka Republika

  BLEX, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah barbour waxing. Sedež podjetja je v kraju Karlovy Vary, Češka Republika.

 6. ASSENMAKER

  Belgija

  ASSENMAKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pladnji in moduli za peko v pečeh, moulds for sweets. Sedež podjetja je v kraju Ferrieres, Belgija.

 7. METALTEX BELUX

  Belgija

  METALTEX BELUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Pladnji in moduli za peko v pečeh, houseware. Sedež podjetja je v kraju Pepinster, Belgija.

 8. BICO GMBH

  Nemčija

  BICO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pladnji in moduli za peko v pečeh, Metle, Pladnji in moduli za peko v pečeh, Metle. Sedež podjetja je v kraju Pfaffenhofen, Nemčija.

 9. KEMPF GMBH

  Nemčija

  KEMPF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah non-stick products. Sedež podjetja je v kraju Rohrbach, Nemčija.

 10. CRYSTAL

  Turčija

  CRYSTAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in moduli za peko v pečeh. Deluje tudi v panogah sugar bowls. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno