• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pladnji in sklede- aluminijasti

Rezultati za

Pladnji in sklede- aluminijasti - Uvoz izvoz

 1. MONDO CARTA

  Italija

  Verified by europages badge

  MONDO CARTA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Lepenka - posode in izdelki za enkratno uporabo. Deluje tudi v panogah Plastförpackningar, Pladnji in sklede, aluminijasti, Plastförpackningar, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Villabate, Italija.

 2. STUDIOPACK

  Ukraijna

  STUDIOPACK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah cooking containers, containers for food use, aluminium containers, food containers. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. EMBUNIC

  Francija

  EMBUNIC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plastförpackningar. Deluje tudi v panogah Lepenka - posode in izdelki za enkratno uporabo, Produkter för restauranger, Pladnji in sklede, aluminijasti, Lepenka - posode in izdelki za enkratno uporabo, Produkter för restauranger, Pladnji in sklede, aluminijasti, paper tableware. Sedež podjetja je v kraju Bourgoin-Jallieu, Francija.

 4. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Turčija

  SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijasta folija za pakiranje. Deluje tudi v panogah Aluminij in zlitine, Pladnji in sklede, aluminijasti, Aluminijeve zlitine, Gospodinjski izdelki, aluminijasti, Aluminij in zlitine, Pladnji in sklede, aluminijasti, Aluminijeve zlitine, Gospodinjski izdelki, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju ISTANBUL, Turčija.

 5. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Nemčija

  LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Bad Gandersheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italija

  ZENITH ALLUMINIO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livsmedelsförpackningar. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, industrial packing, food containers, Pladnji in sklede, aluminijasti, aluminium cans. Sedež podjetja je v kraju Manerbio, Italija.

 2. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, tin-foil, aluminium sheeting, Heating foils, flexible, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. QUADRI GRUPI AS

  Estonija

  QUADRI GRUPI AS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Les - embalaža. Deluje tudi v panogah Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti, Embalaža, steklena, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Obroči za nabijanje (sodov), Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 4. FOLRES

  Poljska

  FOLRES, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah bags, self-adhesive tapes, gloves. Sedež podjetja je v kraju RZESZOW, Poljska.

 5. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Turčija

  BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah aluminium sheeting, Aluminium Products. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.

 1. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgija

  PAPETERIES DE NAMUR, ki deluje v panogi Posode in artikli za enkratno uporabo iz papirja in plastike. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Pladnji in sklede, aluminijasti, Umetne mase - embalaža, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 2. ALFATEC SP. Z O.O.

  Poljska

  ALFATEC SP. Z O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Suchy Las, Poljska.

 1. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugalska

  CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Obroči za nabijanje (sodov), Steklenice, kovinske, Obroči za nabijanje (sodov), Steklenice, kovinske. Sedež podjetja je v kraju Vale Fetal, Portugalska.

 2. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugalska

  ALMEIDA & FREITAS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Pločevinke in kovinske škatle, Embalaža in embalažni materiali, kovinski, Pločevinke in kovinske škatle. Sedež podjetja je v kraju Vale De Cambra, Portugalska.

 3. CUKI COFRESCO SPA

  Italija

  CUKI COFRESCO SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Deluje tudi v panogah plastic containers for the food industry, containers for food use. Sedež podjetja je v kraju Volpiano, Italija.

 4. ALMATEC AG

  Švica

  ALMATEC AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Schupfheim, Švica.

 5. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Poljska

  CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Umetne mase - embalaža, Pladnji in sklede, aluminijasti, Umetne mase - embalaža. Sedež podjetja je v kraju Kleszczow, Poljska.

 6. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Nemčija

  ALLBECON MÜNCHEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 7. SARL LA CREQUOISE

  Francija

  SARL LA CREQUOISE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Fruges, Francija.

 8. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SEIDEL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Marburg, Nemčija.

 1. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Turčija

  ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 2. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Nemčija

  LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Hambrücken, Nemčija.

 3. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Avstrija

  TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijasta folija za pakiranje. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Weinburg, Avstrija.

 4. STAVANGER INVESTERING AS

  Norveška

  STAVANGER INVESTERING AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijasta folija za pakiranje. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 5. KOP PRODUKTIONS AG

  Švica

  KOP PRODUKTIONS AG, ki deluje v panogi Pločevinke in kovinske škatle. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Frauenfeld, Švica.

 6. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Madžarska

  SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminijasta folija za pakiranje. Deluje tudi v panogah Pladnji in sklede, aluminijasti, Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Szenna, Madžarska.

 7. GAZI METAL

  Turčija

  GAZI METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pladnji in sklede, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 8. EUROFOX VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

 9. KAUFMANN&SOHN GMBH

  Nemčija

 10. FAVOLS SAS

  Francija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno